koty rasowe szukają domów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie maja 21, 2006 19:56 koty rasowe szukają domów

http://www.mojeforum.net/hebe/do-oddani ... vt942.html

Przepraszam, najwyzej mnie zabijecie Embarassed ale moze ktos jednak sie zainteresuje?
Do oddania sa koty, rasowe, maja rodowody, ale poniewaz osoba oddajaca, chce sie zabezpieczyc przed wystawianiem ich, moze dac ewentualnie ksero.

leon- point niebieski wiek 10miesiecy, syn balijczyka i kotki syjamskiej przylepny ale niesmialy, nachalny wrecz w pieszczotach, ale nie przepada za obcymi ludzmi, choc juz teraz jest o wiele lepiej....lazi za czlowiekiem i kaze sie glaskac, przytulac, wlazi na kolana...po kilku dniach przywyka bez problemu do nowego miejsca, z innymi kotami zyje w idealnej zgodzie. Z wygladu i charakteru taki misiek

karmelek-tonka, rudy point....bardzo ladny ma niebieskieoczy, uroczy nachalny typowo tonkijski chrakter......jest w wieku dwoch lat, w dziecinstwie chorowal na herpesa, nie poddawalo sie to leczeniu, jest nosicielem, mnostwo osob chcialo go kupic, ale nie sprzedalam go ze wzgledu na nawracajacy katar.........w tej chwili jest to prawie zaleczone rzdko kiedy zdarzaja sie momenty kiedy cos lapie...wesoly, lubi sie bawic, ma niesamowita fantazje, jak kazda tonka uwielbia wszystkich ludzi, fajny kumpel dla starszego dziecka

mama2

Od: Czw paź 06, 2005 8:27

Post » Nie maja 21, 2006 20:21

zeby otworzyc forum,ktorego adres podalas trzeba sie niestety zarejestrowac. Czy beda fotki kotow?
Mam tyle przed sobą
Mój Bóg odnalazł mnie
Lecz nie wiem naprawdę
Kim jest
Jeśli możesz mi pomóc
Nie odmawiaj, nie mów nie
Tak mi Ciebie brak
KOCIARNIA

Emilka

Od: Pt sty 10, 2003 20:42

Post » Nie maja 21, 2006 20:24

nie ma tam fotek kotków,a rejestracja jest błyskawiczna

mama2

Post » Nie maja 21, 2006 20:25 Re: koty rasowe szukają domów

Jaki rodowód ma:
mama2 pisze:syn balijczyka i kotki syjamskiej

Gdzie są te koty?

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Nie maja 21, 2006 20:29

autorka ogłoszenia nie podała skąd jest ja skopiowałam tylko ogłoszenie,jesli ktos byłby zainteresowany to musi się zarejestrowac i wysłac do niej pw

mama2

Post » Nie maja 21, 2006 20:33

Kopiuję z tamtego forum

leon- point niebieski wiek 10miesiecy, syn balijczyka i kotki syjamskiej przylepny ale niesmialy, nachalny wrecz w pieszczotach, ale nie przepada za obcymi ludzmi, choc juz teraz jest o wiele lepiej....lazi za czlowiekiem i kaze sie glaskac, przytulac, wlazi na kolana...po kilku dniach przywyka bez problemu do nowego miejsca, z innymi kotami zyje w idealnej zgodzie. Z wygladu i charakteru taki misiek

Ten na samej gorze, choc z tego co wiem pozostale dwa tez do oddania, zdjecie niestety tez robione jakis czas temu.
Obrazek

karmelek-tonka, rudy point....bardzo ladny ma niebieskieoczy, uroczy nachalny typowo tonkijski chrakter......jest w wieku dwoch lat, w dziecinstwie chorowal na herpesa, nie poddawalo sie to leczeniu, jest nosicielem, mnostwo osob chcialo go kupic, ale nie sprzedalam go ze wzgledu na nawracajacy katar.........w tej chwili jest to prawie zaleczone rzdko kiedy zdarzaja sie momenty kiedy cos lapie...wesoly, lubi sie bawic, ma niesamowita fantazje, jak kazda tonka uwielbia wszystkich ludzi, fajny kumpel dla starszego dziecka

Ten na pierwszym planie, tylko troche byl mlodszy
Obrazek

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Nie maja 21, 2006 20:39

o a u mnie nie widac tych zdjęc,tylko ogłoszenie

mama2

Post » Pon maja 22, 2006 8:44

a ja juz nawet ogłoszenia nie widze :roll:

kasia essen

Od: Czw gru 15, 2005 9:19

Post » Pon maja 22, 2006 10:19

Koty syjamskie i balijskie krzyżuje się legalnie :) i kociaki z takiego związku dostają rodowody. Mój kocurek jest właśnie takim balijczykiem po syjamskiej mamie, rodowód ma jak się należy :)

majak

Od: Sob sty 07, 2006 19:38

Post » Pon maja 22, 2006 10:47

nie posredniczę w tej adopcji ,bardzo prosze wszelkie pytania kierowac do osoby z forum Mały Gladiator.Linka podałam na początku :)

mama2

Post » Pon maja 22, 2006 18:05

Czepię się jak zwykle - to nie jest forum (podforum) poświęcone ani kotom rasowym, ani celowo rozmnażanym .....
Mama2, sama niedawno znalazłaś maleńkie chore piwniczne kotki, o ile doczytałam, niektóre z nich stracą oczka - może ten wątek o kotach rasowych przenieś na podforum kotów rasowych?
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pon maja 22, 2006 18:25

annskr, to sa koty do oddania, potrzebuja domu tak samo jak reszta na kociarni :roll:

Ivette

Od: Sob lis 19, 2005 17:05

Post » Pon maja 22, 2006 19:30

Ivette pisze:annskr, to sa koty do oddania, potrzebuja domu tak samo jak reszta na kociarni :roll:

Cóż :evil:
Doczytałam tamtem wątek - to są koty rasowe, celowo rozmnażane, oddawan przez hodowcę, bo "nie są według właścicielki na tyle dobre aby je wystawiać"
Nie wiem, czy potrzebują domów bardziej, niż kociaki znalezione przez Mamę2.
Na pewno znajdą je dużo łatwiej ...
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pon maja 22, 2006 20:52

Aniu, to tak jakby mówić, ze nie powinniśmy wstawiać tu rudych kotów, bo też znajdują łatwiej domy niż inne...

Te koty potrzebują domów, nie są do sprzedaży, więc dlaczego ogłoszenie o nich ma nie być w dziale Kociarnia?
Obrazek

saskia

Od: Pon gru 06, 2004 16:51

Post » Pon maja 22, 2006 21:04

saskia pisze:Aniu, to tak jakby mówić, ze nie powinniśmy wstawiać tu rudych kotów, bo też znajdują łatwiej domy niż inne...

Te koty potrzebują domów, nie są do sprzedaży, więc dlaczego ogłoszenie o nich ma nie być w dziale Kociarnia?
Podzielam, one sa do adopcji , no isa kotami - czy rasowe czy nie to nie ma znaczenia :roll:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

[następna]