poszły do domku:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon maja 15, 2006 13:14 poszły do domku:)

zadzwoniła pani ,że ma kotkę z kociętami, 4 tygodniowymi, że niestety nie chce tej kotki, że to nie jest jej kotka, że ona ją tylko na zime przygarnęła a teraz ma kociaki, kotka nie może tam zostać, bo atakuje psy ( broni koiciąt), a poza tym ona wyjeżdża i nie może ich tutaj zostawić bo nikt się nimi nie zaopiekuje,
schronisko oczywiście odmówiła przyjęcia kotki, i tak kotka trafiła do nas
maluchy mają teraz około 6 tygodni i szukają domkow, są to dwie dziewczyny i chłopka, ale zastrzelcie mnie :oops: ale nie pamiętam, kto jest kto, a po oczach nie poznaje :lol:
kociak są w domku tymczasowym, mama zostanie wysterylizowana i oddana tam gdzie była, na to osiedle, bo niestety zabrakło nam pomysłu i pieniędzy co dalej :oops: :( a domka tymczasowego dla niej nie ma :cry:
o to towarzystwo :lol:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia mama jest bardzo przytulaśna i kontaktowa, napewno była kotem domowy, być moze wychodzacym i stąd sie znalazła w tamtym miejscu
zapraszamy wszystkich chętnych, kociaki są z Płocka , i oczywiście gdzyby ktoś zakochał sie w mamie byłoby cudnie :lol:
Ostatnio edytowano Czw cze 15, 2006 19:18 przez aga-lodge, łącznie edytowano 10 razy
"Niczego nie można cofnąć. Niczego nie można naprawić. Inaczej bylibyśmy wszyscy świętymi. W zamiarach życia nie leży nasza doskonałość. Miejsce doskonałości jest w muzeum"..

aga-lodge

Od: Wto paź 05, 2004 13:51

Post » Pon maja 15, 2006 20:50

chłopak jest na zdjęciu trzecim :lol: także już wiadomo kto jest kto :lol: 8)
"Niczego nie można cofnąć. Niczego nie można naprawić. Inaczej bylibyśmy wszyscy świętymi. W zamiarach życia nie leży nasza doskonałość. Miejsce doskonałości jest w muzeum"..

aga-lodge

Post » Pon maja 15, 2006 22:37

Mam pomysł na imiona :wink: dla kociąt : Cud, Miód i Orzeszek. Nie szkodzi, że Cud i Miód to imiona mało pasujące do dziewczynek :D . A mamusia też jest piękna.

jola_pik

Od: Sob kwi 16, 2005 23:20

Post » Wto maja 16, 2006 9:01

mama dostała imię Cyganka :lol: bo jest z romskiego osiedla,
kest bardzo bardzo fajną kotą, bardzo przytulaśną i kontaktową

aga-lodge

Post » Śro maja 17, 2006 19:27

Kocięta-ślicznięta szukają domu (dla mamusi też).

jola_pik

Od: Sob kwi 16, 2005 23:20

Post » Czw maja 18, 2006 8:47

kociaki są nieziemsko przytulaste, bardzo kontaktowe i bardzo garną sie do ludzi, mają antenki w górze i chodzą za człowiekiem krok w krok :lol:
dziewczynka czarna jest najmniejsza , ale za to wie gdzie wejść żeby jej było ciepło :lol: ( najczęściej pod bluzkę gości, niepostrzeżenie i cichutko 8) :lol: )

aga-lodge

Post » Czw maja 18, 2006 9:23

teraz kolej na dziewczyny :lol:
o to najmniejsza ake równie aktywna panna :lol:

chodzę sobie i chodzę
Obrazek

teraz my, we dwie dziewczyny
Obrazek

oj tam po jedzeniu mnie złapaliście
Obrazek

aga-lodge

Post » Pt maja 19, 2006 9:16

kolejne zdjęcia
teraz z mamą, :lol:
Obrazek

czasem sobie śpiewam
Obrazek

czasem muszę robić wrażenie 8)
Obrazek

jak tu się nie zakochać :lol:

aga-lodge

Post » Sob maja 20, 2006 21:07

do domu, gdzie są dzieci Cyganki przybyły kolejne maluchy :( cztery znalezione w reklamowce na śmietniku dwutygodniowe, kotka, która się okociła przyjeła je i póki co chyba uda się je odkarmić i rudaski zabrane handlarze
Domki znajdujcie się :)
Obrazek
Obrazek

są dwie rude dziewczyny i dwaj rudzi chłopcy :lol:
a do tego jeszcze pilknie szukamy domu tymczasowego dla pięciu kotow, ktore mieszkają na działce i trzeba je stamtąd zabrać jeśli mają żyć,
serce mi pęka, a brak mi pomysłów i możliwości :cry:

aga-lodge

Post » Sob maja 20, 2006 21:13

z tego wszystkiego zapomniałabym o tej pannie :oops:
Obrazek

aż boję się pomyślec co będzie jak się nie uda :cry:

aga-lodge

Post » Sob maja 20, 2006 21:17

Załóż maluchom oddzielne wątki i wpisz np w tytule, że masz rude dziwczynki zaraz ustawi się kolejka :D
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Sob maja 20, 2006 21:24

ja ich nie mam 8) ja tylko posrednik jestem : :oops:
ochłonę i pewnie tak zrobię, dzięki

aga-lodge

Post » Sob maja 20, 2006 21:47

Tu ktoś szuka kociczki rudej:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=42503&highlight=

Poprawka, już nieaktualne, sorki.

Nasturcja

Od: Czw mar 09, 2006 8:13

Post » Sob maja 20, 2006 22:14

Jesli jest ruda kotka to ja poprosze :D jest super domek :)
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Sob maja 20, 2006 22:36

Sydney pisze:Jesli jest ruda kotka to ja poprosze :D jest super domek :)

Popieram, dom rzeczywiście bardzo dobry! :D
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

[następna]