Poszukiwana kocia lokatorka - śląsk

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw maja 18, 2006 10:34

Dobrze, dziekuje :spin2:

Sporty

Od: Czw paź 20, 2005 8:06

Post » Czw maja 18, 2006 15:30

Dostalam wlasnie informacje ,ze ten kotek z całą białą głowką to koteczka. Jest śliczna :) I mam teraz dylemat...cyz pomoc sierotce czy malenstwu ze schroniska..
Wiem ,ze ta Pani z Pszczyny straciła 3 dni temu kotke wiec moze chcialaby zatrzymac jej malenstwo..Porozmawiam z nia jeszcze i zorientuje sie. Poczekam tez na wiecej informacji ze schroniska.

Sporty

Post » Pt maja 19, 2006 11:34

Witam!
dostałam odpowiedź ze schroniska odnośnie kociaków:
zostały przyniesione przez osobę prywatną w poniedziałek.
Są odrobaczone, odpchlone, stan ich zdrowia jest dobry.
Trzy z nich bez problemu już same jedzą i piją, tylko najdrobniejszy kiciuś
ten z całą białą główką musi jeszcze być karmiony chociaż potrafi już sam wypić z łyżeczki.Kotki mają ok. 1,5 miesiąca i potrafią już korzystać z kuwety.Są śliczne.
pozdrawiam i życzę podjęcia jak najlepszego wyboru.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Pt maja 19, 2006 12:10

Pisałyśmy równocześnie.
Jakbyś zdecydowała się na tego ze schroniska tomożesz umówić się z tamtejszym weterynarzem naprawdę w porządku facet napewno nic nie będzie chciał ukryć jeżeli chodzi o stan ich zdrowia. sama bym któregoś przygarnęła ale mam już dwa i to już i tak zadużo :wink:
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Post » Pt maja 19, 2006 16:37

Tak, wiem ,ze sa odrobaczone i odpchlone... od Pani Eli Kobcz. Obiecala upewnic sie co do plci maluchow i zrobic wiecej zdjec :)
Dziekuje za pomoc :spin2:

Sporty

Post » Pt maja 19, 2006 18:54

Nie ma sprawy :P
Kociak czarno biały już znalazł dom.
Szkoda, że tym schroniskiem nikt się nie interesuje bo tam nawet te starsze kotki wyglądają super, no ale może coś się da zrobić :wink:
Obrazek

zunia

Post » Pt maja 19, 2006 21:27

A kotkow caly czas przybywa :(
Kotka mojego brata spodziewa sie kociaczkow...i tak w kolko. Chcialoby sie wszystkim pomoc a nie mozna :(
Dlaczego ludzie nie sterylizuja kotow? Nie docieraja do nich takie proste i mocne argumenty :(

Sporty

Post » Pt maja 19, 2006 21:29

Namow brata na kastracje - jesli to kotka nie hodowlana. Po co dokladac tego nieszczescia?

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Pt maja 19, 2006 21:35

Sporty, napisz jak już podejmiesz decyzję jestem ciekawa.
Zastanawiam się czy nie założyć wątku tym kociakom ale poczekam może na indywidualne zdjęcia.
Obrazek

zunia

Post » Sob maja 20, 2006 8:03

zuniu sama jeszcze nie wiem co zrobie..wciaz czekam na informacje czy jest KOTKA, bo tego nikt na 100% mi nie powiedzial no i na jakies zdjecia.
Najgorsze jest to, ze dzisiaj mamy przeprowadzke i bede bez dostepu do internetu przez jakis czas. Jutro jeszcze skorzystam z komputera brata a pozniej pozostaje mi kontakt telefoniczny.
W kazdym razie dziekuje za pomoc, jak juz bedzie po wszystkim i bede miala podlaczony internet to na pewno napisze co i jak i postaram sie umiescic zdjecia koteczki w nowym domu:)

Sporty

Post » Sob maja 20, 2006 14:04

Szkoda że nie bę dziesz miała dostępu do internetu bo ja na nowe zdjęcia
tych kociaków mogę dopiero liczyć na poniedziałek i wtedy je tu wkleję
może też więcej się o nich dowiem tzn. jakiej są płci.
Obrazek

zunia

Post » Nie maja 21, 2006 9:55

Zuniu umawiam sie juz dosyc dlugo z ta Pania z Pszczyny i chyba przy tym pozostane. Tymbardziej ,ze jej sie tez speiszy. Dzisiaj przyslala mi zdjecia koteczki. Umieszcze je w innym temacie jak juz mala bedzie u mnie.
Dziekuje Ci bardzo za pomoc ifatyge, mam nadzieje ,ze tak czy siak bede mogla jeszcze jakos w przyszlosci pomoc schronisu w Chorzowie..wkoncu bede miala teraz blisko :)

Sporty

[poprzednia]