Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Klaudia pisze:badania krwi również robiliście?
profil nerkowo-wątrobowy?
jeśli faktycznie nie wyjdzie nic, można spróbować czegoś na psychikę- krople Bacha, Feliway, ale to po szczegółowych badaniach.
i jeszcze jedno, hormony mogą buzować w koteczce jeszcze jakiś czas po sterylce
Tosza pisze:Myslę,że na tej pościeli pozostał zapach.Mam dwa koty od sześciu lat.generalnie nie sikają,poza kilkoma przypadkami.Kupiłam ostatnio dywan (używany),wyprałam i koty natychmiast na niego nasikały. Wyprałam drugi raz i zapomnialam o sprawie,alekoty nie-jak odkryłam,co się stalo, to juz podłoga pod dywanem była czarna. Wyprałam dywan znowu-tym razem w wannie pełnej wody (dywan przeżył) ale boję sie go położyć. Myślę,że musisz odizolować kota od pościeli-nawet jak zmienisz kołdrę,to zapach mógł zostać na materacu i problem będzie się powtarzać. Trzeba kota-przynajmniej czasowo wyrzucić zsypialni.Pewnie nie jest przyzwyczajony do takich ograniczeń,ale chyba nie ma innego wyjścia. Moje koty poza tym dywanem nigdzie nie sikają.
monia26 pisze:Mam to samo z moja kotka. Ona sika na poslanie od psowi jeszcze ma ulubione miejsce przy drzwiach wyjsciowych i kolo butow w przedpokoju (czasem akiemus butowi sie dostanie)
Tez nie sa to male znaczenia tylko normalne "porcje"
Poniewaz nie mam juz pomyslow, zaciskam zeby i sprzatam![]()
Ale musze przyznac, ze od sterylki jest tego coraz mniej. Przy drzwiach i butach ostatnio juz w ogole (odpukac!), zostaje tylko to psie spanko. Jak poloze na nim kocyk - jest sioo od razu. Bez kocyka rzadziej
galla pisze:Gosiu, a "trochę" białka to znaczy ile? Ślady czy coś więcej? Bo jesli to coś więcej, to może dopiero coś się zaczyna dziać w tym pęcherzu? A jak bakterie w moczu?
dzioby125 pisze::( nie wiem jak pomóc, ponieważ u nas są struwity, a sioo było tylko raz poza kuwetą. Trzymam kciuki za Waszą cierpliwość i szybkie wyjaśnienie co się dzieje. A może płyn do płukania ją drażni?
Liwia pisze:a usg, rtg nie pokazalo nic w pecherzu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], RobertWeilk i 65 gości