TyMa pisze:Widzę, że duet Gagatek i Velvet współpracuje zgodnie. Kiedy Bidulka będzie mogła zacząć brać interferon? Jak nie chcecie paść, nie zaglądajcie na stronę z licytacją, a jak zajrzycie to zawał z własnej winy, ja uprzedzałam!
Właśnie zajrzałam i

nie mogłam uwierzyć w to co zobaczyłam.
Mam nadzieję, że interferon dotrze do nas jeszcze w tym albo na początku przyszłego tygodnia
Dla wszystkich zainteresowanych losem Bidulki:
- na leki kroplówki, antybiotyki itp wydałam:85 zł / za część leków i kroplówek wetka nie wzięła kasy/
- test na FelV i FIV i morfologia 65 zł
- RC convalescence support, witaminy 60 zł / convalescensa mamy jeszcze na 2 tyg. bo traktuję go jako uzupełnienie diety a nie jej podstawę /
- Scanomune / duże opakowanie - 60 tbl, sprzedane przez wetkę po cenie zakupu/: 70 zł / wystarczy na 3 miesiące z hakiem, bo Bidulka bierze 1/2 kapsułki dziennie/
- interferon ludzki: 29 zł
Ogólnie wydałam: 309 zł / oczywiście koszty żarełka, żwirku i wszystkie inne związane z podstawowym utrzymaniem kota biorę na siebie i ich nie rozliczam /
Z forumowych pieniędzy miałam: 330 zł
Na koncie Bidulki jest w tej chwili: 160 zł
Jak widać wkład własny jest wcale nie mały i nie ukrywam, że pieniądze zebrane na forum zamierzam składać głównie na koci interferon.
Gdyby Bidulce się nie poszczęściło to pieniądze zebrane na jej leczenie zostaną równo podzielone na wszystkie forumowe białaczkowe koty, które będą takiego wsparcia potrzebowały.
Wierzę, że przy takim dopingu z forum Bidusi po prostu musi się udać.
Dziękujemy Wam wszystkim za kciuki i ciepłe myśli, które krążą wokół Bidusi