...a wspaniała jest Gagatka i Velvet i Wy wszystkie,nie ja
mircea pisze:Ale mogę wylicytować i zaadoptować wirtualnie fiołki różowe do czasu znalezienia jakiegoś transportu do Poznania
Trzymajcie mnie, bo padnę ze śmiechu 
mokkunia pisze:mircea pisze:Ale mogę wylicytować i zaadoptować wirtualnie fiołki różowe do czasu znalezienia jakiegoś transportu do Poznania
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wirtualna adopcja fiołkówTrzymajcie mnie, bo padnę ze śmiechu
matka maruda pisze:mokkunia pisze:mircea pisze:Ale mogę wylicytować i zaadoptować wirtualnie fiołki różowe do czasu znalezienia jakiegoś transportu do Poznania
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wirtualna adopcja fiołkówTrzymajcie mnie, bo padnę ze śmiechu
Ty sie nie śmiej, tylko szykuj kwiatki do transportu via Łódź nach Poznań. Aktualne szczepienia, książeczka zdrowia, pozwolenie na wywóz do innego miasta! Wszystko z pieczątkami!! I znaczki skarbowe![]()
Transport loco mircea na początku czerwca
TyMa pisze:Fiołki sa do wydania, nahoduję nowe. Tylko lampion do licytowania. Wiadomośc dla nie śledzących wątku Bidulki - interferon w Warszawie już załatwiony, wkótce początek leczenia. Stworzył sie długi łańcuch ludzi pomagających, ale jest w nim miejsce na jeszcze jedno ogniwo - CIEBIE!
A Bidulka, jak tylko poczuje się lepiej, kolejny wiersz wymruczy, obiecała.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości