Best In Show kategoria III

Best In Show kategoria II

Best Of Best

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Atka pisze:O-l-g-a pisze:
Atko
mam takie same odczucia
natomiast w niedziele domowe sedziowala S. Bruin i przyslychiwalam sie uwaznie
koty pieknie omawiala i widzac bylo, ze je po prostu lubi i ceni
i bardzo mi sie to podobalo
Sędziowanie domowych w sobotę to akurat bardzo przyjemne było, sędzia każdego kota dokładnie obejrzał, podniósł, podrapał pod bródkąOpis kota mam bardzo wyczerpujący. Przy porównaniu też powiedział parę słów.
Jak dla mnie, to całkiem zadowalająco, no, nie to samo, co p. Hatu (przepraszam, że tak z imienia, ale nazwisko ciut za trudne), ale ona w Warszawie domowe oceniała tak, że ciężko ją będzie przebić komukolwiek kiedykolwiek
To, o czym ja mówię, to była ta farsa z wyborem do specjalistycznej...
I Mysza ma rację, zdjęć mam multum, ale pokażę chyba tylko te z BISu. Reszta jest nieostra, na początku robiliśmy bez lampy, bo aparat zwariował i to widać
Kocurro pisze:Z kociego makijażu skorzystało też kilkoro dorosłych zwiedzających wystawę razem ze swoimi dziećmi.
Kocurro pisze:Stewardzi nie bardzo wiedzą jak trzymać koty domowe.
Kocurro pisze:Nikt nie ma zdjęcia domku Milusi?
Był piękny, z dwuspadowym dachem, rynną i obrazkami w środku.
Koc-cat, a Ty nie masz zdjęcia chłopców przemalowanych na koty?
Z kociego makijażu skorzystało też kilkoro dorosłych zwiedzających wystawę razem ze swoimi dziećmi.
Stewardzi nie bardzo wiedzą jak trzymać koty domowe. Tylko Migdał był profesjonalnie pokazywany. Pozostałe koty domowe były trzymane bez koncepcji jak wyeksponować ich urodę, albo stawiane na stolikach i podtrzymywane pod brzuchy.
lrafal pisze:Czasami sa zaskoczeni ich masaKocurro pisze:Stewardzi nie bardzo wiedzą jak trzymać koty domowe.
Kocurro pisze:Koc-cat, a Ty nie masz zdjęcia chłopców przemalowanych na koty?
koc-cat pisze:A co do stewardów, to nie mogę sie wypowiadać bo będę niezbyt obiektywna![]()
Mój ulubiony steward trzyma zawsze te "obce"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości