CAT CLUB ŁÓDŹ - WYSTAWA 13-14 maj 2006 ZWYCIĘZCY

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderator: DoBo

Post » Nie maja 14, 2006 11:39

Gratulacje dla MIGDAŁA - on jest fenomenalny !!!!!!

Moje maluszki ( Mateusz, Mikołaj i Marcel) sami przyznali, że MIGDAŁ jest przepięknym kotem i cudownie prezentował się.

Teraz MUSI wygrać światówkę :!: Trzymamy kciuki :!:

Bardzo ucieszyłam się :wink: , że Milusia wygrała BEST IN SHOW a Mateusz poszedł sam odebrać puchar - bo to jego kot :D

A czemu nikt nie pochawalił wystroju klatki dla KOTA DOMOWEGO PRACUJĄCEGO :?:
Tydzień wyteżonej pracy moich wszystkich synow :!: (Patryk pracował nad dachem)

Ja natomiast troszke przeceniłam swoje siły i przygotowanie 6 kotów na wystawę plus zabranie wszystkich dzieci.....odchorowałam :cry: i dziś Patryk sam prezentuje nasze futra.

moje wszystkie koty wypadły znakomicie.
Na 6 zgłoszonych futer mielismy 5 nominacji do BiS,
jedno BEST IN SHOW ( Milusia)
jedno BEST Opp Sex (Taranchino)

PS

i Ogromne gratulacje dla prześlicznej ragdollki Kajmiry.
Uwielbiam szylkretki a ta jest wyjatkowo słodka :1luvu:

Tak byłam zabiegana, że Cortiny nawet nie widziałam i wielu innych przepieknych kotów. :cry:

koc-cat

Od: Sob lis 13, 2004 14:00

Post » Nie maja 14, 2006 11:46

Gratulacje dla wszystkich.
bo los tak naprawdę często się uśmiecha, trzeba tylko ten uśmiech dostrzec i na niego odpowiedzieć

Enya

Od: Czw paź 23, 2003 12:30

Post » Nie maja 14, 2006 12:54

OOOO tak ,wystroj był fantastyczny ,ten dach pomysłowy i przyciagał oko..świetny pomysl..a hasło ''kot pracujacy'' :ok: :ok:

zenia

Od: Wto sty 10, 2006 20:26

Post » Nie maja 14, 2006 14:54

Gratulacje dla wszystkich!!!!

Monia jakies zdjecie ?Ja tez chce domek zobaczyc-choć wirtualnie :wink:
Obrazek
Obrazek

sylwiah2

Od: Śro gru 28, 2005 23:36

Post » Nie maja 14, 2006 20:49

i jak dzień dzisiejszy? Kto otrzymał BOBa? :)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Nie maja 14, 2006 21:13

Mysza pisze:i jak dzień dzisiejszy? Kto otrzymał BOBa? :)

bengalek
ten co wczoraj

Stefan wygral BISa
Obrazek

O-l-g-a

Od: Śro sie 11, 2004 1:46

Post » Nie maja 14, 2006 21:19

Ten niesamowicie piękny BENGAL

Ja pełnej relacji nie potrafię zdać z niedzieli bo....dotarłam dopiero w połowie bisów :cry:

koc-cat

Od: Sob lis 13, 2004 14:00

Post » Nie maja 14, 2006 22:15

O-l-g-a pisze:

bengalek
ten co wczoraj

Stefan wygral BISa

WOW 8O Bengalek górą 8) Cieszył się pan znów? Bo wczoraj aż mu słów zabrakło :lol:

A Stefanowi wielce gratulujemy :mrgreen:
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Nie maja 14, 2006 22:26

GRATULACJE DLA ORGANIZATORÓW !
już wiem że do Łodzi warto przyjechać !!!

pozdrawiam

naprawde dobra robota !
Obrazek

l-e-o

Od: Pon lip 18, 2005 1:02

Post » Pon maja 15, 2006 6:44

Gratulacje dla wszystkich.

:D :D :D
Obrazek

wojtekn

Od: Czw wrz 23, 2004 7:27

Post » Pon maja 15, 2006 6:58

<b>Wielkie brawa dla CCL za to, że na karteczkach z numerami kotów na klatkach były wypisane rasy!</b>

Nie wiem, może to standard i tylko warszawskie kluby zostają w tyle, ale ja takie coś pierwszy raz widziałam i baaaardzo mi się podobało :D

Ogólnie było miło, choć nieco upalnie i mocno ciasno. Prowadzenie sympatyczne, bardzo udany pomysł moim zdaniem z tą prezentacją ras jako takich (przed bisem i specjalistycznymi w sobotę).

Szkoda, że w momencie rozpoczęcia bisu zwinęły się jadłodajnie, a barek został zajęty - chciałam kupić coś do picia i skończyłam przy słodzonych paskudztwach z automatu w holu :roll: A przez ten upał pić chciało się non stop.

Natomiast zachowania pewnego sędziego z sobotniego poranka już nawet nie skomentuję, to po prostu żenada była. Nigdy nie myślałam, że ja, wystawczyni (na razie ;) ) kotów domowych, które wystawiam głównie dla frajdy (i nauki) wystawiania jako takiej, a nie dla ocen, powiem kiedyś, że będę omijać wystawy z jakimś sędzią. Ale będę :evil:
Permanentny brak czasu...

Atka

Od: Wto maja 20, 2003 11:31

Post » Pon maja 15, 2006 7:02

Atka pisze:<b>Wielkie brawa dla CCL za to, że na karteczkach z numerami kotów na klatkach były wypisane rasy!</b>

Nie wiem, może to standard i tylko warszawskie kluby zostają w tyle, ale ja takie coś pierwszy raz widziałam i baaaardzo mi się podobało :D

Ogólnie było miło, choć nieco upalnie i mocno ciasno. Prowadzenie sympatyczne, bardzo udany pomysł moim zdaniem z tą prezentacją ras jako takich (przed bisem i specjalistycznymi w sobotę).

Szkoda, że w momencie rozpoczęcia bisu zwinęły się jadłodajnie, a barek został zajęty - chciałam kupić coś do picia i skończyłam przy słodzonych paskudztwach z automatu w holu :roll: A przez ten upał pić chciało się non stop.

Natomiast zachowania pewnego sędziego z sobotniego poranka już nawet nie skomentuję, to po prostu żenada była. Nigdy nie myślałam, że ja, wystawczyni (na razie ;) ) kotów domowych, które wystawiam głównie dla frajdy (i nauki) wystawiania jako takiej, a nie dla ocen, powiem kiedyś, że będę omijać wystawy z jakimś sędzią. Ale będę :evil:

w styczniu w Sopocie na karteczkach z numerem oprócz rasy były wypisane również kolory kotow.
bo los tak naprawdę często się uśmiecha, trzeba tylko ten uśmiech dostrzec i na niego odpowiedzieć

Enya

Od: Czw paź 23, 2003 12:30

Post » Pon maja 15, 2006 7:12

Enya pisze:
Atka pisze:<b>Wielkie brawa dla CCL za to, że na karteczkach z numerami kotów na klatkach były wypisane rasy!</b>

w styczniu w Sopocie na karteczkach z numerem oprócz rasy były wypisane również kolory kotow.

W takim razie brawa dla CCB(?) :D

Co mi przypomina:

<b>Dlaczego koty domowe nie mają podanego koloru w katalogu?</b> To my się męczymy, narady poważne robimy, żeby ustalić kolor kota i co? :twisted:
Permanentny brak czasu...

Atka

Od: Wto maja 20, 2003 11:31

Post » Pon maja 15, 2006 7:38

gratulacje dla Stefana :wink: :D :D
Australia jest jak otwarte drzwi, za którymi majaczy błękit. Wychodzimy ze świata i wkraczamy w Australię.(D.H.L.)

Keti

Od: Pt wrz 13, 2002 11:44

Post » Pon maja 15, 2006 8:34

W imieniu organizatorow wystawy i czlonkow Cat Club Lodz serdecznie dziekuje za wszystkie mile slowa jakie splywaja do nas od wystawcow i zwiedzajacych. Ciesze sie bardzo, ze wystawa sie udala i raz jeszcze gratuluje wszystkim zwyciezcom! Juz dzis zapraszam na nastepne wystawy i inne kocie imprezy do Lodzi.
Albert

NeverMind

Od: Nie lis 06, 2005 11:35

[poprzednia][następna]