villia pisze:To sie nie moge doczekacAle wiesz, jak ich znam (no moze nei za dobrze,ale juz troche) to by zaraz po Ciebie przyjechali.A po drodze zebraliby kilka nowych kotow
I wymienili na Salomcię..
Moderator: Estraven

Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.nic takkiego się nie działo...zosia&ziemowit pisze:Co to się dzieje w domu jak tylko spuścisz łobuzy z oka..
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.ziemowit pisze:nic takkiego się nie działo...zosia&ziemowit pisze:Co to się dzieje w domu jak tylko spuścisz łobuzy z oka..![]()
robiliśmy z Salcią kawę dla Dzidziulca - ja sypałem kawę, a Salomka cukier
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.Salomka to takie małe, czarne licho i do tego straaaaszna kokietkagoska_bs pisze: czarna diaaaabliczka
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.
i mogę jeszcze podrapać 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Paula05 i 10 gości