Naprawdę piękne rzeczy robisz.. Też chciałabym się dołączyć i pomóc troszkę..
Mam pewne zamówienie, wiem że to nie jest zwierzątko, ale zbliża się Dzień Mamy, a moja uwielbia Anioły w każdej postaci. Także jak bym mogła poprosić o takie lustereczko lub figurkę lub obrazek z aniłem lub aniołami będę bardzo wdzięczna Jeśli tak proszę o wiadomość co i jak..
Oba śliczniutkie Jeśli mogę pomarudzić to bym prosiła o jakiegoś wiszącego albo o obrazek, albo o takie lustro, bo już prawdę mówiąc nie ma ich gdzie stawiać jeśli nie to wybiorę któregoś z tych, albo dwa nawet, bo chyba nie będę umiała wybrać Dziękuję
ja też jeszcze nie dostałam, czekam z niecierpliwością
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
wszystkie paczki nadaje priorytetem,nie rozumiem czemu tyle to trwa,paczka z Łodzi do Warszawy priorytet wysłana w czwartek jeszcze nie doszła!!!!!!!! a wyrazna informacja jest ,ze,,dzis nadana jutro doręczona,,
dziewczyny mówicie jesli tylko chcecie to ja dam fotki przekazów tych dowodów nadania paczki !
czy tez macie takie doswiadczenia z pocztą???
a ja niestety z przykrością muszę powiedzieć, że nadal czekam...
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
też mam taką nadzieję Może im po prostu więcej paczek się gdzieś w tym samym czasie zawieruszyło i teraz "worek się rozerwie" ?
Mama2 tak nie szalej .Te rzeczy są prześliczne.Już oczami wyobraźni widze ten wieszak na klucze w przedpokoju i to na ściereczki w kuchni .
Mam proźbę potrzebuje coś ładnego w kształcie nie kwadratowym ani nie prostokatnym do powieszenia na ściane w pokoiku,który przerobilismy specjalnie dla moich kotów. Czy moge Cie o to prosić?????
I czy byłaby szansa namalować w ''tym czymś'' moje trzy koty te z podpisu ?
pozdrawiam Iwona
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia . Kiarunia[i] Myszaczek[i] Dziurkacz[i] http://www.ratujkonie.pl
mama2 pisze:a może tryptyk z kotami ,na starych deskach połączonych rzemykami???ale sie rozmarzyłam..też sobie zrobie taki chyba:P
mama2!!Tak ,Tak i jeszcze raz Tak.
Mogłabyś?? Byłoby wspaniale!!!
Tylko że niestety nie mam aparatu i nie moge Ci pokazać jaka naprawde jest Nala i Kiara.Na tym zdjęciu z podpisu Nala(czarna)jest bardzo smutna ,a tak naprawde to ma piękne duże zielone oczy .Kiedyś zrobiłam zdjęcia:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=38760&highlight=
Mama2-czekam z niecierpliwością na odpowiedź .
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia . Kiarunia[i] Myszaczek[i] Dziurkacz[i] http://www.ratujkonie.pl