Keskese, będą jeszcze miały okazję się wykazać Nasz za to teraz żre jak dziki Co do rezerwacji: i tak było fajnie Mielismy okazję pokomentowac złośliwie zaspół grający Zmiana lokalu tez chyba nie była do końca chybionym pomysłem...
Ja też już dotarłam...
Było super. Tata Keskese oprowadził nas wstepnie po forcie, w którym miałby być nasz zjazd w maju lub czerwcu. Super miejsce - jestem jak najbardziej za.
Keskese, podziękuj rodzicom za miłe przyjęcie - Mamie za ciacho a Tacie za pokazanie fortu.
Koty rzeczywiście się średnio popisały, za to psiunia towarzysko nadrobiła z nawiązką .
Część artystyczna - bomba. Dzięki wszystkim za miły wieczór.
Dotarłem, lrafal pewnie już dojeżdża (Thx lrafal za sprawny transport). Piękne miasto ten Toruń, nawet na początku marca
Przede wszystkim dziękuję Keskese i Jej Rodzicom (jak napisała Agata, obejrzeliśmy fort, gdzie ma odbyć się ogólnopolskie spotkanie - świetne miejsce!). Zmiana lokalu była ciekawy akcentem (podziękowania dla TŻ Oberhexe). Koci Keskese byli ciut nieśmiali, ale i tak jest kilka ich zdjęć. I w ogóle jest trochę fotek
Ja też już jestem w Bydzi byłam tuż przed 24 ale znajomi, którzy po mnie przyjechali stwierdzili, że chcą iść coś zjeść, więc dotarłam do domku z małym opóźnieniem Impreza była przednia Dzięki Keskese za organizację, podziękuj rodzicom z agościnę, a tacie szczególnie Fajnie było znowu się spotkać, całuski
Jutro napiszę więcej... już mam mroczki przed oczami !
"BE NOT INHOSPITABLE TO STRANGERS LEST THEY BE ANGELS IN DISGUISE"