Dyzio niechciany już w domu. Marzenie się spełniło. Za TM:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 30, 2006 14:08

Jaki śliczny :1luvu:
Miłośniczka kotysi.

kasieczka

Od: Wto paź 11, 2005 18:26

Post » Nie kwi 30, 2006 15:42

Dyziu jestes naprawde najpiekniejszym ze wszystkich kotkow w tych majtkach:)))
Zobaczysz napewno niedlugo poczujesz sie lepiej ja trzymam za to duuuuzzzzeee kciuki
Tajguś i Pusiaczek za TM.... już nie wierzę w cuda....

crisis

Od: Nie lis 27, 2005 19:08

Post » Nie kwi 30, 2006 19:18

Jak się czujesz koteczku?

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Nie kwi 30, 2006 19:52

Nie wiedziałem, że tak wiele osób czyta to co piszę i opowiada o mnie swoim kotom, bardzo dziękuje z życzenia zdrowia tym dwu nożnym i tym cztero nożnym. :D
Dziś mam nie najlepszy dzień bardzo mnie boli, leżę i się nie ruszam, nie chciałem jeść, i nie zrobiłem siku. :( Duża się wystraszyła bo jak mnie bardzo dziś bolało to się troszkę trząsłem, a Duża zaraz panika i lament, ja z Nią zwariuje. :roll:
Słyszałem jak mówiła do Dużego że będzie mnie karmić na siłę, bo ja nie jem przez tą pękniętą szczękę (no przecież mnie boli to nie mogę jeść :( ). Jakimś Gerberkiem, pewnie to jakieś paskudztwo, nigdy o tym nie słyszałem, ale najpierw ma mi dać żółtko strzykawką, a co to ja jakiś dzidziuś niby jestem, też ma pomysły. :roll:
Ale pomimo to ja ją lubię , dziś się poprzytulałem do jej ręki, było mi tak dobrze, przymknąłem oczka i marzyłem o tym, że mnie nic nie boli i mogę chodzić, Duża się wzruszyła. :wink:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Nie kwi 30, 2006 19:59

Iwciu ucałuj Kotecka od Ziutki! Ma taką podobną morduchnę do niej...
Trzymamy kciuki za Dyzia. Mam nadzieję, że szybko zapomni o bólu...

Mimisia

Od: Nie lut 05, 2006 11:27

Post » Nie kwi 30, 2006 20:07

Dyziu za kazdym razem kiedy czytam to mi sie lezka kreci w oczku

Nie rozumiem jak moga istniec tacy ludzie jak poprzedni opiekunowie Dyzia, jak ludzie moga sie tak od siebie roznic? Sa ludzie ktorzy zrobia wszystko zeby wyleczyc chore zwierzatko a inny maja to gdzies, to potworne. ja znam przypadek gdzie kot spadl z 4 pietra i do tego tak niefortunnie ze upadl na betonowe schody ale jego opiekunowie nie zostawili go, zrobili wszystko, zeby wyzdrowial i sie udalo, nawet naswietlali go lampa zeby rana szybciej sie goila.

Dyziu glowka do gory, najwazniejsze ze teraz opiekuje sie toba Cudowna Duza :))))) A i domek znajdzie ci napewno wymarzony:)

crisis

Post » Pon maja 01, 2006 9:42

Mimisia pisze:Iwciu ucałuj Kotecka od Ziutki! Ma taką podobną morduchnę do niej...
Trzymamy kciuki za Dyzia. Mam nadzieję, że szybko zapomni o bólu...

Dziękujemy za buziaki i nie tylko :wink: :D

Dyziol zrobił w nocy siku, cieszyłam się jak dziecko rano :wink: , polizał troszkę gerberka teraz leży i rozgląda sie ciekawie.
Chyba ma dziś lepszy dzień, nie boli go tak bardzo jak wczoraj jest bardziej kontaktowy i tylko przy zmianie pozycji płacze.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pon maja 01, 2006 9:47

Dyziaczku zyczymy Ci jak najwiecej dobrych dni :D
Lagodne lizanko od Dwukota i mizianki ode mnie :)
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Pon maja 01, 2006 18:22

Ja dopiero teraz doczytalam....

co za ludzie...brak mi slow....ja caoraz mniej rozumiem ten swiat...:(

A Dyzio, no przecudowny...

Zrobimy wszystko, aby Dyzio wyzdrowial...
I aby znalazl najkochanszy domek....
Kontakt raczej przez e-mail lub komorki.

aisak

Od: Sob paź 29, 2005 16:15

Post » Pon maja 01, 2006 19:09

Dyziu, tak nam przykro że Twoi Ludzie tak Cię strasznie potraktowali....ale nie martw się, teraz będzie już tylko lepiej, tylko zdrowiej szybciutko..
Trzymamy kciuki wielkie za Dyzia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Iwciu, słowa podziwu dla Ciebie..czasem mi wstyd że istnieją tacy straszni ludzie..pomiziaj łagodnie Dyzia.. jeszcze raz dużo ciepła i zdrówka...
ObrazekObrazek

supermyfka

Od: Czw cze 23, 2005 0:49

Post » Wto maja 02, 2006 20:14

Dyziu, teraz już bedzie z górki, coraz mniej Cię będzie boleć, zobaczysz...
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Śro maja 03, 2006 7:07

Dyziu! Ja i moja Kotka życzymy szybkiegom powrotu do zdrowia i żeby już Cie tak nie bolało! teraz od mojej kici

Dyziu jesteś baaaaaaaaardzo pięknym kotem( moja duża też tak uwarza) i trzymam za ciebie mocno pazurki :D
I bardzo Cie prosze zjedz coś zrób to dla swojch wielbicielek :wink: (napewno marz ich duuuuuuuuuużo)

A, ja trzymam mocno wciuki!

chatti13

Od: Czw mar 23, 2006 21:52

Post » Śro maja 03, 2006 12:47

Jak sie dzisiaj czujesz Dyziu kochany? Mam nadzieje ze zjadles ladnie i ze juz mniej cie boli. Kciuki nieustajace za powrot do zdrowia:)

crisis

Post » Śro maja 03, 2006 13:15

crisis pisze:Jak sie dzisiaj czujesz Dyziu kochany? Mam nadzieje ze zjadles ladnie i ze juz mniej cie boli. Kciuki nieustajace za powrot do zdrowia:)

oj napewno lepiej, wczoraj pół dnia wylegiwał się na słoneczku i obserwował niebywałe wyczyny kociej ekipy remontowo-pożądkowej z miau. Wyglądał na rozleniwionego i zrelaksowanego :wink:

Przy okazji dziękuję ciociom za pomoc, całuski :D
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Śro maja 03, 2006 13:56

Dyziu, Ty narazie się wylegujesz, ale zobaczysz, jeszcze trochę a będziesz biegał i szalał, jadł z apetytem i miał cudowny domek na zawsze. Ja za to cały czas mosno trzymam kciuki :ok:

Magija, a co Wy za remonty i porządki robicie? Człek wyjedzie na trochę i już nie wie, o co chodzi...

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

[poprzednia][następna]