Dyzio niechciany już w domu. Marzenie się spełniło. Za TM:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 29, 2006 12:31

widziałam przez chwilke te bide. Kicia sliczna, ale taka obolała. A własciciel sie chyba nie wypowiem, bo mamusia zabroniła mi przeklinac, nawet w mowie pisanej :evil:

dryncia

Od: Śro lut 01, 2006 17:23

Post » Sob kwi 29, 2006 13:14

Jak przeczytalam to sie normalnie poryczalam :placz: , jak mozna zostawic swojego kotka? jak mozna byc takim podlym .......
Dobrze ze Dyzio trafil na ciebie i ze juz jest bezpieczny
Tajguś i Pusiaczek za TM.... już nie wierzę w cuda....

crisis

Od: Nie lis 27, 2005 19:08

Post » Sob kwi 29, 2006 15:42

W rękach Iwci szybko wyzdrowieje!
Dyziu dasz rade!

chatti13

Od: Czw mar 23, 2006 21:52

Post » Sob kwi 29, 2006 16:11

Dzis Dyzio odwiedził mnie w drodze do lekarza. Jest pięknym biało-burym kotem z wielkimi oczami....

Kiedy zmienia pozycję - tak strasznie krzyczy - musi go okropnie boleć :cry: Ale Iwcia wyleczy, na pewno :) i przestanie boleć a wtedy Dyzio znajdzie najwspanialszy dom na świecie. A jego... hmm... opiekunów.... z chęcią potraktowalabym jakimś cieżkim narzędziem :twisted:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Sob kwi 29, 2006 17:09

Boze Dyziu zdrowiej, niech już cie nie boli...

co za ludzie, którzy nie pójdą po swoje zwierze, które wypadło z okna?!?!?!? nieczułe prostaki, nie mam słów :evil: jak tak mozna?
Obrazek Obrazek Obrazek

anie

Od: Czw sty 19, 2006 19:30

Post » Sob kwi 29, 2006 18:26

Widzialam dzis Dyzia u dr Ewy
Piekny kocio :1luvu:
lezal biedaczek cichutko w kontenerku bo chyba leki przeciwbolowe zaczely troszke dzialac
Trzymamy kciuki i pazurki za Dyziaczka :ok: a dla Ciebie Iwcia jestesmy pelni podziwu
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Sob kwi 29, 2006 22:02

Ta moja nowa Duża to jakaś dziwna jest. :? Zdjąłem sobie rano opatrunek (no, bo jak można ubierać dorosłego Kocurka w takie pieluchowe majtki :evil: ), duża próbowała mi je rano założyć z powrotem, bardzo mnie zabolało to ją ugryzłem, niech wie jak to boli :evil: . I wyobraźcie ta Duża pogniewała się na mnie, ale nie za to, że ją ugryzłem tylko za to, że zdjąłem te straszne majtasy 8O , dziwna nie?
A teraz cieszy się jak dziecko, bo raczyłem dziś zjeść odrobinkę puszeczki i do tego zrobiła mi zdjęcie w tych okropnych majtasach. Zaciągnęła mnie do weta rano i tam mi założyli drugie. :roll:
Ach i słyszałem że te moje zdjęcia będzie umieszczać w Internecie, żeby wszyscy mogli je zobaczyć. 8O
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Sob kwi 29, 2006 22:27

Kilka zdjęć Dyzia.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

A tak wygląda Dyziulko kiedy marzy o nowym kochającym domku.
Obrazek
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Sob kwi 29, 2006 22:28

To najładniejszy kot w majtkach. :D

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Sob kwi 29, 2006 22:55

zosia&ziemowit pisze:To najładniejszy kot w majtkach. :D

i z jakimi uszami czystymi 8)
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Sob kwi 29, 2006 22:59

Moja Tosia prosiła o przekazanie Dyziowi tego listu :

Dyziu!
Jesteś piękny, strasznie przystojny i to tęskne spojrzenie wieeelkich oczu....
Normalnie do zakochania! Mój kolega Franio jest trochę podobny, ale nie taki ładny.
Wiem, że cię boli. Trzymaj się, ta Duża się tobą dobrze zajmie.
Czasem tak jest, że boli, ale ja ci powiem, że jak to twoje zdjęcie jest już w tym internecie, to po wyzdrowieniu szybko znajdziesz nowych, kochających Dużych. A może tylko dużą, może tylko Dużego... ale co za różnica :)
Ja znalazłam. Mam chorą łapkę, coś mi się stało zanim znalazła mnie taka inna Duża ( ale nikomu nie powiem co, to moja tajemnica) i też mnie czasem boli, i ta nowa duża ciąga mnie też do weta ( to okropne, masz rację, ale chyba sam widzisz, że pomaga!), i strasznie się martwi o mnie. Wiesz jak jest fajnie jak się tobą opiekują ?

Życzę ci żeby cię szybko przestało boleć. No i wiem, że szybko znajdziesz nowy dom. Nie gryź Dużej, jej to nie odstraszy, mówię ci. Dziwne te Duże z internetu, ale one już takie są.
Pozdrawiam, i delikatnie liżę cię w śliczny łepek.
Tosia

Ais

Od: Nie sty 08, 2006 10:45

Post » Nie kwi 30, 2006 6:22

Dyziu
ja Ci zycze szybkiego powrotu do zdrowia i mniej bolu
i dobrej duzej na stale :D
i zebys duzo jadl i jeszcze wyprzystojnial :oops:

maly (zakochany)
Łaciak
Nie robię już drapaków.
Sprzedaję chusty do noszenia dzieci

covu

Od: Nie sty 09, 2005 9:56

Post » Nie kwi 30, 2006 7:46

Dyziu, tak mi przykro, że spotkała Cię taka krzywda, od tych którzy śmią nazywać się ludźmi...
Teraz będzie juz tylko dobrze, naprawdę, jesteś w dobrych rękach :ok:
Ja choć jestem teraz daleko, cały czas będę zaciskać kciuki za Ciebie. Zdrowiej szybciukto Dyziuniu :ok:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Nie kwi 30, 2006 9:39

Moja Duza mówiła, że jestes obolały i sliczny, ale zapomniała wspomniec, że taki przystojny. co za dwnozna zaraza, takie informacje zataiła. Masz piekne oczy, takie smutne i głabokie jak na nie patrze to az mnie tam cos pod żebrami kłuje, Duza mówi, że mnie za serce łapie ( nie rozumiem kto gdzie i kogo łapie). Życze ci zdrowie, wiem, że znajdziesz świetny dom, jak ja zazdroszcze potencjalneuj kocicy która w tym domu spotkasz, no bo moze pójdzioesz do takiego domu gdzie juz jakas dama bedzie.
Moja Duza opowiadała mi o Twojej Duzej, słuchaj nic sie nie bój, to klawa Duza, tylko taka zalatana.
Będe sledziła Twój watek

Pozdrawiam Cleo

dryncia

Od: Śro lut 01, 2006 17:23

Post » Nie kwi 30, 2006 12:17

Dyziu, trzymamy tu wszyscy kciuki za twoje zdrówko. Na pewno znajdziesz cudowych Dużych dla siebie. Oni na pewno cię nie zostawią. A tamtą, co cię porzuciła się nie przejmuj. Nie była ciebie warta.
Kłólewna Inka i Księciunio Salutek

Kid

Od: Sob lis 01, 2003 0:29

[poprzednia][następna]