Biznes i Serwis. Kochany Tuptus juz za TM :( cudu nie bylo:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 29, 2006 8:17

Nie ma szczepionki na ADHD
pytalam :twisted:
Nie robię już drapaków.
Sprzedaję chusty do noszenia dzieci

covu

Od: Nie sty 09, 2005 9:56

Post » Sob kwi 29, 2006 15:01

Colcik swojego czasu dostał taki FelOVax IV i tu chyba nie ma białaczki
Obrazek
moja trójka ObrazekObrazekObrazek

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Od: Pt paź 21, 2005 20:03

Post » Sob kwi 29, 2006 17:26

ten nie ma...
ale sa dwa felovaxy 4
jeden ma bialaczke (ten z oznaczeniem LVK) a drugi nie...
jesli ma LVK to jest bialaczkowy...
twoj nie ma mtego oznaczenia wiec nie jest bialaczkowy tylko to zwykla 4...
Nie robię już drapaków.

covu

Post » Sob kwi 29, 2006 17:41

Dzis bylismy u wetki :twisted:
Mialo byc szczepienie :evil: (to pierwsze jak mowi duza bylo z bialaczka)
ale dr Ewa najpierw nas obmacala, wlozyla znow jakies paskudztwo w doopke :evil: ja Serwis mialem powyzej 39 (ale mowie Wam to ze stresa)
bo ja ogolnie nie cierpie tych Dwunoznych nazywanych wetami :twisted: a jeszcze w poczekalni byly jakies takie czworonozne szczekajace 8O i tak sie balem ze az kontenerek drzal :oops:
dr Ewa obciela nam tez pazury bo Biznes (duza nawet nie wie kiedy) podrapal mi ucho :twisted: i zrobila to krocej niz duza
no i jak nam zajrzala do uszu to okazalo sie ze sa brudne :oops: i ze gleboko mamy swiezba :( :x 8O
Byl tam tez jakis na pozor fajny wujek :D ktory wyczyscil nam uszy :twisted: a duza mu na to pozwolila i jeszcze gapila sie jak to robic w domu bo w domu czekaja nas codziennie kropelki Oridermyl i czyszczenie ucholi
Bedziemy tez codziennie lykac Scanomune (ale czy bedziemy tosie okaze ;) chociaz jak znamy duza wcisnie nam to :evil: ) (piszac to w miedzy czasie wcisnela maupa )
Za tydzien mamy sie znow pokazac z ucholami i z sioo o ile uda sie zlapac 8O (to w ramach profilaktyki bo podobno marmurki maja wieksze sklonnosci do SUK :( )
Wiecie nawet bardzo sie nie martwimy ta ponowna wizyta 8O bo oprocz wujka ktory czycil uszy :twisted: byly jeszcze trzy forumowe cioteczki :D :lol: ktore nas myzialy, trzymaly na rekach i nawet troche sie nami zachwycaly :oops: tak ze ja Serwis nawet tak bardzo nie histeryzowalem jak ostatnio tylko troche ich ofukalem zeby nie mysleli ze jakies ciamajdy jestesmy ;)
Fakt w domu tez pofukalemi na duza i szczegolnie na Biznesa bo kurde chwili spokoju kot nie ma ;)
Za to teraz wyspalem sie po tych wszystkich wrazeniach dnia dzisiejszego (nie bylo tak zle :D ) i wlasnie szalejemy z Biznesem i piszczaca myszka od Cioci Zosi :D suuuper zabawa :D chociaz na poczatku troche sie balem tych odglosow jakie wydaje :oops: ale juz jest fajowsko 8)

powiem Wam ze jestem zachwycona doktor Ewa :!: i forumowymi cioteczkami i wujkiem :) ktorym dziekuje za pomoc :)
Wstyd mi ze nie zauwazylam tego swinstwa w uszach :oops: ale ja sie zupelnie nie znam na kotach :oops: mowilam w czasie drugiej wizyty u poprzedniego weta z okazji biegunki ze koty zaczynaja sie podrapywac w okolicy uszu - zajrzala im otoskopem powiedziala ze nic w nich nie ma i zeby nie czyscic bo nie trzeba - no to ja naiwna uwierzylam ze nic sie nie dzieje :oops:
Bardzo podoba mi sie podejscie dr Ewy i juz wiem czemu dla Lodzkiej Osmiornicy jest ona guru :) mimo ze jest na drugim koncu miasta :( ... bedziemy do niej jezdzic :D (tym bardziej ze dr Ewa zna Dwukota dluzej niz ja 8O bo to ona robila im pierwsze odrobaczenia - swiat jest jednak maly :D )
Troche sie boje tego samodzielnego czyszczenia ucholi bo w zyciu tego nie robilam :roll: ale skoro nauczylam sie podawac dopyszcznie tabletki to i z tym chyba dam sobie rade :roll:
Ostatnio edytowano Sob kwi 29, 2006 22:29 przez goska_bs, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Sob kwi 29, 2006 18:09

Gosiu, ze wszystkim dasz sobie świetnie radę, tak jak dajesz do tej pory :D

Miziające ciotki to najfajniejsze co może być i czytam, że chłopaki zachwyceni.

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Post » Sob kwi 29, 2006 18:18

No chlopaki w odroznieniu do poprzednich wizyt u wetow byli bardzo grzeczni ... wrecz zachwyceni wizyta :) :D
Im dr Ewa tak samo sie spodobala jak i mnie :)
ze nie wspomne o cioteczkach i wujku :D
W nagrode ;) dostaly cwierkajaca myszke, ktora wlasnie zaanektowal i morduje Serwis :D (ciekawe jak dlugo wytrzymam to cwierkanie ;)
Obrazek

goska_bs

Post » Sob kwi 29, 2006 22:07

Koty to takie niesamowite stworzenia, że wyczuwają również dobrych wetów, a dobry i zaufany wet to połowa sukcesu do zdrowego, długiego życia, no i mniej stresu dla Dużych.
Zazdroszczę tych miziających ciotek i wujka, bo my chodzimy do wetki, która ma zrobioną złą reklamę na forum więc jesteśmy tam jedynymi użytkownikami tego forum i nie ma kto miziać moich burasów.

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Post » Sob kwi 29, 2006 22:23

Bardzo Nam miło,że się podobało! :D
Z tym guru o Ewie to chyba przesadziłaś :oops:
Dobrze,iż nie czyta miau - jeszcze by jej się w głowie przewróciło.. :roll:
I mizianki dla B i S. :D

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Sob kwi 29, 2006 22:38

No jak histeryk Serwis zaakceptowal dr Ewe :) to musi sie podobac :D (ostatnio u weta trzymaly go 3 osoby 8O )
Tak jak pisaly Dziobki zaufanie do weta to polowa sukcesu - a ja ufam dr Ewie (i w glowie niech sie jej nie przewraca ;) ) no i rachunek byl na przyzwoitym poziomie.
Dwukota wymiziam jak raczy wstac bo wlasnie znow padl po kolejnej sesji z "cwierkaczem" :)
Mizianki dla Dzidziulca, Sojka i reszty Futer :)
Obrazek

goska_bs

Post » Sob kwi 29, 2006 22:48

Też sie ciesze z okazji poznania chłopaków i Ciebie, wujkowi nic nie powiem, że się o nim pisze bo się kolejka do czyszczenia uchów ustawi :wink:
pozdrawiamy
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Sob kwi 29, 2006 22:56

Dobra to nie powiem glosno ;) ze uchoole czysci suuper :)
Obrazek

goska_bs

Post » Sob kwi 29, 2006 23:07

Magija pisze:wujkowi nic nie powiem, że się o nim pisze bo się kolejka do czyszczenia uchów ustawi :wink:

Już się ustawia przeca... :lol:

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Nie kwi 30, 2006 1:47

No i jak czyszczenie uszków idzie u twincatów?

U Tośki w zasadzie bez większego problemu, to jeszcze znosi :-), zakraplanie Oridermylu już znacznie mniej jej się podoba :twisted:

Sikkorka

Od: Wto lut 14, 2006 23:12

Post » Nie kwi 30, 2006 6:36

Goska...
radzisz sobie swietnie to i z uszami sobie poradzisz :D

szkoda ze ja mieskam w warszawie bo tez bym sobie do dr. Ewy (imienniczni notabene) pochodzila...

ale 100 km to chyba maly przesadnyzm... :D

a tak to zadnego forumowicza nie spotykam u weta... :(
wogole chodze do malej lecznicy i tylko czasme dzieci sie zachwycaja moimi kociastymi jak przychodza z rodzicami :lol:

a wogole... trzymam kciuki za swierzba (wygnanie) i za BiSa zeby nie walczyli jak lwy ze swierzba (wyganianiem) :D
Nie robię już drapaków.

covu

Post » Nie kwi 30, 2006 7:30

Gosiu, dasz sobie radę z uszami. Jesteś kociarą pełną gębą, to co tam czyszczenie uszu dla Ciebie. Powiem Ci, że ja też dopiero tu w Łodzi uczyłam się jak czyścić uszy. I pamiętam, że czyściłam dzielnie, Sylwkowi, uszy były już ładne, dumna i szczęśliwa pojechałam do Ewy, chwalę się, że uszy już ładne, Ewa nawija watkę, sprawdza a tam czarno :oops: I to wtedy odkryłam, że kocie ucho jest jak labirynt a Minotaury siedzą w środku :twisted: No i teraz umiem już czyścić wszystkie zakamarki :)
Pamiętam tylko, żeby każdem kotu każde ucho czyścić inną watką czy patyczkiem. Żeby nie mieszać i nie przenosić z jednego ucha do drugiego. Zakręciłam, ale pewnie wiesz o co chodzi.
A u doktor Ewy super jest :) I jak tak pisałaś o wujku czyszczącym uszy, to od razu wiedziałam, że to TŻ Magiji - mojej kociej Mamuśce też tak super wyczyścił uszki, że ho ho :) On już sławny się widzę robi :)
Głaski dla Dwukota z daleka przesyłam. Dzielne chłopaki :) :ok:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

[poprzednia][następna]