Małe kociaki do oddania

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob kwi 29, 2006 22:32

Vinn pisze:Cieszę się że mamy to przykre doświadczenie za sobą :) I przepraszam za niektóre teksty bo mnie również poniosło. :oops:

nic się nie stało :) Ja też przepraszam :oops:

Chciałam jeszcze od siebie dodać ze MOIM zdaniem czasem Was (wolentariuszy) ponosi gdy próbujecie kogoś uświadamiać. Masz na codzień kontakt z problemami zwierząt więc wydaje Ci się że wszyscy powinni wiedzieć i myśleć to co Ty, a to niestety jest BARDZO ZGUBNE myślenie :) Moja rada, mniej agresji więcej konkretów, na tym skorzystają obie strony :)

Wiem, zgadzam się, tylko nie jest to łatwe :( Mimo to mam na koncie już sporo sukcesów i mam nadzieję, że to nie koniec :) Największą nagrodą jest dla mnie coraz mniejsza liczba szczeniąt i kociąt do oddania :D

Życzę Ci dalszych sukcesów w działalności. Chciałam się dostać do wolentariatu na Paluch ale trafiłam na niezłą pracę. I narazie nie mam czasu na wolentariat :(

Dziękuję za życzenia, Tobie życzę, abyś także mogła się poza pracą realizować. Poszukaj, może są jakieś małe, prywatne azyle bliżej Ciebie, możesz pomóc w rozwieszaniu ogłoszeń, cokolwiek :)

Pozdrawiam :D
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Nie kwi 30, 2006 21:37

mam kota nie lubiuanego co mam robic

nazira

Od: Śro gru 21, 2005 9:22

[poprzednia]