Mieczysław :) urosłem...znowu ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 27, 2006 22:48

Sin, co u Was?
Jeśli to pomoże Małemu i Tobie, to mamy dla niego zastępczą Mamę - w Krakowie.
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Sob kwi 29, 2006 17:13

ryśka - dziękujemy :D no więc...

zrobiłam badanie moczu - wyszedł 8O najlepszy wynik jaki kiedykolwiek był u Hermana... :D
Herman jest jednak kotem bardzo wrażliwym więc muszę uważać :roll: małego usiłuje podgryzać w szyje...narazie robi to delikatnie :roll: nie wiem jednak czy to forma zabawy czy czegoś poważnego...?

Mietek zaś radzi sobie nieźle :wink:
wcina kaszkę ryżową z wołowinką/kurczakiem i bardzo mu smakuje, nie wiem czemu usiłuje zawsze wejść w spodek i potem zostawia mi klejące ryżowe ślady :lol: z samodzielnym piciem to już ciut gorzej ale próbujemy :P
w kuwetce z zapałem kopie dołki, czasem nawet uda mu się zrobić siusiu ale zazwyczaj potrzebuje trochę pomocy :wink:
poza tym jest absolutnie słodki, zaczyna się bawić - objawia się to podgryzaniem mnie w twarz :twisted: no ale jak mu nie wybaczyć? :wink:

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

Serdecznie dziękujemy za aukcję :1luvu:
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Sob maja 06, 2006 15:42

Mieczysław nauczył się korzystać z kuwety - całkowicie 8)
Gorzej z samodzielnym piciem :? pić umie tylko, że.... nie chce sam :twisted: ....patrzy na mnie i woła:
Dużaaaaa! Daj smoczka :crying:

szantażysta :twisted:

poza tym ma się nieźle, jest troszkę strachliwy i bardzo towarzyski, usiłuje polować na Hermanowy ogon za to Herman to terrorysta :? traktuje Mietka jak zabawkę...ale na szczęście niezbyt wiele w tym agresji.

ObrazekObrazekObrazek
tutaj - przestraszony przez niedobrego Wujka Hermana :roll:
ObrazekObrazek
Wieczorem...poszłam pod prysznic, zostawiłam obydwa koty zamknięte w pokoju bo Hermanik nie chciał wyjść a drzwi zamykam bo pokój jest na piętrze a rozbiegany Mietek może spaść ze schodów...wracam i co widzę??

ObrazekObrazek

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sin

Post » Sob maja 06, 2006 15:57

Czyli Miecio zostaje już na stałe? Bo przecieżnie możesz teraz narazić Hermana na stresujące rozstanie skoro już się zaprzyjaźnili i jak widać ta przyjaźń dobrze Hermanowi robi :twisted:

fruuu

Od: Wto wrz 13, 2005 11:32

Post » Sob maja 06, 2006 16:08

fruuu pisze:Czyli Miecio zostaje już na stałe? Bo przecieżnie możesz teraz narazić Hermana na stresujące rozstanie skoro już się zaprzyjaźnili i jak widać ta przyjaźń dobrze Hermanowi robi :twisted:

:lol:
to nie jest takie proste...
ale to nie czas ani miejsce na takie wyjaśnienia :roll:

jeszcze jedno zdjątko - Mietek zaspany :wink: Obrazek

Sin

Post » Sob maja 06, 2006 16:32

Duża kupka i mała kupeczka - cudne :D
Mniecio będzie baaardzo przystojny 8)
Obrazek

dakota

Od: Wto lis 16, 2004 15:06

Post » Nie maja 14, 2006 10:48

Mieczysław powędrowałdo weta, gdzie został (w jego mniemaniu)skrzywdzony tabletką na robale :twisted: ale największa krzywda to spryskanie frontlinem...dzielnie prostestował :twisted:

Poza tym odkrywa nowe miejsca w domu i nowe zabawy :twisted: na przykład gryzienie mnie w nos w nocy :roll:

ObrazekObrazek

umiem pić i jeść zupełnie sam :D
Obrazek

sznurki są faaajne, można je nosić w rózne miejsca, nauczyłem się też wchodzić po róznych przedmiotach
:mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

a co to? (tu stwierdził, że koniecznie musi sprawdzić czym jest sznurek od aparatu :lol: )
Obrazek

Sin

[poprzednia]