Ula bo ja tak ostatnio o was często mysle i tak sobie dumam że moze by w gazetach w okolicznych miastach umieścić informacje o schronisku albo o poszczególnych kotach.. w takich skąd dojechać do was jest łatwo.. moze udałoby wam się z jakąś gazetą nawiązać kontakt zebyscie mogli w nej otworzyć kącik adopcyjny i prezentować swoich podopiecznych.. a moze jakies radio lokalne przyatakować? Moze moglibyscie tez "uderzyć" do pisma "KOT" aby zrobili chociaz jakąś krótką wzmiankę o was.. albo o was i o tworzącej się książce Caty?
JA wiem ze pracy macie ogrom i kupę rzeczy dobrych robicie przy zwierzakach wiec tak głupio mi rzucać pomysły, ale chyba trzeba jedak postawić na media ii rozpromować schronisko albo poszczególne koty skoro adopcje idą tak kiepsko
Ciesze sie ze koteczka dostała swoją szanse.. bardzo sie ciesze.. i jestem przekonana ze znajdzie dom.. bo jak kotem juz ktos sie zaopiekuje, zareklamuje go, da informacje tu i tam to predzej czy póżniej, ale domek sie znajduje

Czego jej z całego serca życzę bo ciągle mi stoi przed oczami ta smutna bużka...