Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Emdabelju pisze:Kicia jest przybłędą, nie wiem ile miała miotów w swoim życiu, ale ten chyba nie jest pierwszy. Kociaki są po prostu do wzięcia, jak tylko skończą minimum 5-6 tygodni.
Jak chętni się nie znajdą, kotki pójdą do uśpienia![]()
lidiya pisze:nie rozumiem dlaczego dajesz im tylko 3 dni szansy na zycie skoro tak bardzo biegasz i rozlepiasz ogloszenia ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
myslisz, ze chetni na czarne kociaki znajda sie w 5 min ??? ze teraz ktos ci powie ze wezmie na 100% kotka za 12 tyg???
co zrobisz jak ci ludzie ktorzy np dzis zamowiliby kociaki odmowia za 6 tyg np ???
Jeśli sie boisz, ze nikt chętny się nie znajdzie - uśpij je. Ale uśpij je TERAZ. Nie czekaj do środy! Jeśli jednak chcesz zostawić je przy życiu musisz zaryzykować. Ale koniecznie podemij tą decyzję! Zostawiasz je i poszukasz im domów albo TERAZ je usypiasz. Nie czekając doo środy...
Jak już pisała lidyia - w 5 minut DOBREGO domu nie znajdziesz! Chyba, ze chcesz je upchnąć byle gdzie...
co zrobisz jak ci ludzie ktorzy np dzis zamowiliby kociaki odmowia za 6 tyg np ???
Nie wiem. Wykastruję/wysterylizuję i puszczę wolno? Przynajmniej szczurów w piwnicy nie będzie. Schroniskowej opcji nawet do myśli nie dopuszczam - tam są okropne warunki.
Emdabelju pisze:lidiya pisze:nie rozumiem dlaczego dajesz im tylko 3 dni szansy na zycie skoro tak bardzo biegasz i rozlepiasz ogloszenia ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie ja, tylko moja matka.myslisz, ze chetni na czarne kociaki znajda sie w 5 min ??? ze teraz ktos ci powie ze wezmie na 100% kotka za 12 tyg???
Wcale tak nie myślę. Powiedziałam tylko, " że (ja) mam 3 dni na znalezienie właściciela. Tyle czasu dała mi właśnie mama. Jej możesz tłumaczyć, że to jest obrzydliwe, tym bardziej, że chciała je nawet nie uśpić, a utopić w pobliższej rzeczce :/ .
Emdabelju pisze:lidiya pisze:co zrobisz jak ci ludzie ktorzy np dzis zamowiliby kociaki odmowia za 6 tyg np ???
Nie wiem. Wykastruję/wysterylizuję i puszczę wolno? Przynajmniej szczurów w piwnicy nie będzie. Schroniskowej opcji nawet do myśli nie dopuszczam - tam są okropne warunki.
Podjęłam decyzję. Szukam. Nie dyskutował/-a/byś ze mną w tym temacie, gdybym chciała je uśpić natychmiast.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości