kota7 pisze:Gonzo, deklaruję się jako Twoja wielbicielka![]()
mam ździebko napięty grafik, ale za nic bym nie chciał złamać Twojego serca, zatem i dla Ciebie znajdę chwilę

możesz mnie adorować w piątki od 9.17 do 9.23

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kota7 pisze:Gonzo, deklaruję się jako Twoja wielbicielka![]()
gonzo pisze:kota7 pisze:Gonzo, deklaruję się jako Twoja wielbicielka![]()
mam ździebko napięty grafik, ale za nic bym nie chciał złamać Twojego serca, zatem i dla Ciebie znajdę chwilę![]()
kota7 pisze:gonzo pisze:kota7 pisze:Gonzo, deklaruję się jako Twoja wielbicielka![]()
mam ździebko napięty grafik, ale za nic bym nie chciał złamać Twojego serca, zatem i dla Ciebie znajdę chwilę![]()
Chętnie, ale akurat te 6 minut mam przeznaczone na adorowanie 16 piątoklasistów (z mojej własnej klasy zresztą). Przy 16 przystojniakach wysiadasz, przykro mi bardzo![]()
elviernes pisze:Niestety mi okazanej cierpliwosci nadal w prywatnej galerii nie ukazały sie fotki mojego kotka.To chyba powinna czytac osoba która zarzadza tymi sprawami.Jestem zarejestrowanym uzytkownikiem,i mimo to nadal nic.Napewno nie powinny takie sytuacje sie powtarzac gdyz tracicie wiarygodnosc,a tłumaczenie ze ktos nie ma czasu tego na strone"wrzucic"jest
poprostu smieszne i nie poważne.Jesli czegos nie mozna zrobic to takie info powinno byc na stronie umieszczone ze prywatne galerie sa tymczasowo zawieszone...pozdrawiam i zycze ciekawych przemysleń
jojo pisze:ale jaja![]()
tez by sie chetnie umowila o 9.17 z gonzem, ale niesmiala jestem
jojo pisze:ale jaja![]()
progect pisze:jojo pisze:ale jaja![]()
A co będzie jak się spóźnisz te 6 minut?
gonzo pisze:jojo pisze:ale jaja![]()
nie, żebym coś sugerował, ale 9.17 w piątek ciągle wolna, bo kota woli szesnastkę piątoklasistów zamiast mnie
jojo pisze:lepsza szesnastka piatoklasistow niz piatka szesnastoklasistow![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości