Koci pamiętnik

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 25, 2003 9:03

Hackerku...
Moja Pani pojechała sobie na całe trzy dni!!! Zostawiła mnie z mężczyznami, samymi facetami. W dodatku w sobotę przyszedł do mojego Pana jeszcze jeden facet i już wytrzymać nie mogłam :evil:
Położyłam się cichutko w kąciku, Mefioso zdrajca jak zwykle polazł do ludziów na kolana... A ja leżałam i tęskniłam... Za moją Pania i za Tobą :oops: No, ale oczywiście jak wróciła to nie mogłam jej dać poznać, że się stęskniłam... I udawałam, że zła na nią jestem - na ręce się nie dałam wziąć, pieścić też się nie dałam...
Och Hackerku - gdybyś był obok mnie!!! Może nie byłoy mi tak smutno... :(

Niedobrota
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Wto lut 25, 2003 10:29

Niedobrotko najmilsza!!!

Gdybym wiedział, co nasi planują, na pewno na ogonie bym stanął, a przyjechałbym do ciebie. Zwłaszcza, że teraz tak fajnie i ciepło!
Co prawda nie wiem, czy Ci się spodobam, bo ostatnio zacząłem strój wymieniać na letni (nie rozumiem, skąd te cięzkie westchnienia u moich ludz, kiedy znajdują moje włosy w kubkach, na pościeli, na twarzach powinni być szcześliwi, ze mogą sobie na pamiątkę zostawić jako cenną relikwię, nie?).
Twój Hacker

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

Post » Wto lut 25, 2003 13:57

Drakul jest moj !!! :twisted:

troche spozniona Kitty

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

Post » Wto lut 25, 2003 14:21

oj Hacker,
mnei ostatnio moja Duza dorwala w wannie ze szczortka i tak bylo milo z boku na bok sie pokladalem i czesala czesala a ja mruczalem mruczalemi pozneij przegladam sie w lusterku, a ona niemadra zapomniala znowu ze ja po mojej chorobie ( kidys mialem takie placki lyse) mam przeswity i wyczesalami to zabardzo i teraz taki mam grzbiet troche, no ten tego - przerzedzony :oops:
ale odroznei przeciez
Lusilla jest mala to nie widzi tam u gory :wink:

Maximus
Lora oraz
Lucilla Obrazek & Maximus Obrazek "Czas upływa... Z róż opadają płatki, ale nie ciernie."

Lora

Od: Wto lut 05, 2002 10:35

Post » Wto lut 25, 2003 21:59

Kitty, mrauuuu 8) Słodka z Ciebie laseczka, nie kuśśśś :love: Drakula.
Obrazek

Ella

Od: Czw mar 07, 2002 13:22

Post » Wto lut 25, 2003 23:16

Co ja mam, biedna i niedoswiadczona, zrobic? On jest taki SEXY :oops:

moni_citroni

Post » Czw lut 27, 2003 0:51

Kitty, maleńka... zbliża się marzec, musisz się zdecydować co chciałabyś robić w życiu. Mrau :!:
Jeśli dobrze podsłuchałem moją dużą,
to Sissi Cesarzowa będzie miała od jutra konkurenta,
imieniem Toto :twisted: Czuję się samotny, tyle pięknych marzeń i snów,
a tu takie rozczarowanie :!: :x
Wiosna nadchodzi, czuję to..... Drakula.
Obrazek

Ella

Post » Czw lut 27, 2003 21:40

Właśnie wróciłam z łazienki. Było jak zwykle, nasi się kąpali a ja pilnowałam porządku. Obleciałam wannę dookoła, po wierzchu, oczywiście, jak zwykle. I nagle, jak coś nie łupnie. Duży w krzyk, że mu guza nabiłam. a skąd ja miałam wiedzieć, że mu mop na łeb spadnie? Niechcący strąciłam. Dobrze, że duża była pod ręką (łapą), to mnie pożałowała. Wredny ten duży, tak zestresować maleńką koteczkę. Mrauuuuuuuu

evanka

Od: Pt gru 13, 2002 16:16
Lokalizacja: miasto wojewódzkie na prawach powiatu, a nawet gminy

Post » Czw mar 06, 2003 0:33

Jest tak, jak się spodziewałem :twisted:
Sissi ma .....no nie powiem fagasa, bo to bardzo nieelegancko :twisted:
Ona ma jakiegoś czarnego faceta na stałe :!: :cry: :!: :cry: :!:
A tak była miła.... mówiła, że jestem niepowtarzalny i jedyny....
Nie wierzę już kobietom :twisted:
Będę od teraz samcem bez litości :twisted:
Czekam na propozycje :twisted: Drakula :twisted: Xiążę
Obrazek

Ella

Post » Czw mar 06, 2003 0:42

Drakulku, to ja Cesarzowa...pisze cichutko, bo michu spi obok na dywanie. Marysia prysnela tam catnip`em, i on oszalal 8O
Tesknie za toba, Xiaze... :cry:
Niedzwiadek jest postawnym brunetem, nie powiem, ale taki malo subtelny, nie rozumie mej delikatnej natury...
On nawet, za przeproszeniem, chlapie przy jedzeniu... :oops:
A wczoraj to probowal mnie powachac....bosh! wiesz gdzie! :oops: :strach:
Fajnie, ze jest. Czasem troche sobie z nim polatam, albo podbiore mu z miski, kiedy nie widzi.
Ale ty, moj Xiaze, na zawsze pozostaniesz w mych marzeniach :1luvu:
Twoja Cesarzowa.

Inka

Od: Pon lut 10, 2003 2:29

Post » Czw mar 06, 2003 20:46

Hackerku najdroższy!
Tak długo nie pisalismy do siebie... Brakuje mi Twoich listów, Twojego w nich ciepła... Leżąc wieczorami na pralce przytulam się do ciepłej rury i marzę o Tobie... Marze, że to Twoje futerko, że dotykam głową Twojego boku, potem Twojej twarzy... Twoje futro musi być tak delikatne jak... :roll: płatki tego żółtego kwiatka co stoi u moich ludziów na półce... Napisz mi kochany jakie jest Twoje futro...
Poza tym moja pani coś przebąkiwał o sreberku u Ciebie - napisz Kochany czy to prawda... A nawet jeśli tak - to chcę Cię zapewnić, że moja Miłość do Ciebie pozostanie niezmienna, będę Cię kochac tak jak wtedy gdy Cię zobaczyłam pierwzy raz...
Ja też już niedługo do weta bede szła - pod nóż, mówią...
Także kochajmy się najmilszy póki możemy - chociażby to była Miłość platoniczna, Miłość na odległość, Miłość zakazana...

Twoja Niedobrota
Obrazek

Katy

Post » Czw mar 06, 2003 20:51

Boski Xiaze, moj ukochany Drakulo... Do konca swych dni bede Twoja wierna wielbicielka, mozesz byc pewien mojej milosci...
Szkoda, ze mieszkamy tak daleko od siebie... Ale moze kiedys sie spotkamy? To bylby najpiekniejszy dzien w moim kocim zyciu...

kitty

moni_citroni

Post » Czw mar 06, 2003 21:11

Niedobrotko!!!!!

Moje serce wyrywa się do Ciebie. Mam straszne przeczucia, czuję, że dwunogi chcą położyć kres naszej miłości. Co gorsza, to chyba wszystko moja wina... Chciałem się Ci bardziej podobac i postarałem się o odpowiedni zapach. Chyba im sie nie spodobał, bo się strasznie krzywili, jak sobie ogon wypachniłem :( :(
Niedobrotko - czyżby została nam tylko przyjaźń? To niemożliwe, nie wierzę, by tak to się miało skończyć! Najmilsza, na przekór wszystkim przeciwnościom pokażmy im, że nie mogą nam tego odebrać!

Twój na zawsze i bez względu na wszystko
Hacker

Oberhexe

Post » Czw mar 06, 2003 21:13

Hackerku!!!
To nie musi być przyjaźń - możemy sie naal kochać, tak jak do tej pory platonicznie... Chyba, że nie chcesz, Najmilszy...

Niedobrotka
Obrazek

Katy

Post » Czw mar 06, 2003 21:20

Niedobrotko ukochana!!!

Czemu podejrzewasz mnie, ze mógłbym nie chcieć? Chcę niezmiennie!!!!

:love:

Twój Hacker

Oberhexe

[poprzednia][następna]