wydzielone z wątku Toli

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt kwi 21, 2006 11:28

Przyznaję - nie dojrzałam do posiadania kota, ale czy to jest powód by mnie zlinczować?
Będę finansowo wspierać koty, skoro inaczej nie potrafię. Nie umiem, po prostu nie umiem znieść futerka w jedzeniu i całej białej ręki po muśnięciu Toli. Będę pomagać tak jak umiem. Cieszę się, że wydobyłam Tolę ze schroniska, jestem pewna, że ktoś się zakocha w tak pięknym kocie. Ktoś, kto jest przyzwyczajony do linienia.
Obrazek

_Milusia_

Od: Nie kwi 02, 2006 16:59

Post » Pt kwi 21, 2006 11:32

_Milusia_ pisze:Przyznaję - nie dojrzałam do posiadania kota, ale czy to jest powód by mnie zlinczować?
Będę finansowo wspierać koty, skoro inaczej nie potrafię. Nie umiem, po prostu nie umiem znieść futerka w jedzeniu i całej białej ręki po muśnięciu Toli. Będę pomagać tak jak umiem. Cieszę się, że wydobyłam Tolę ze schroniska, jestem pewna, że ktoś się zakocha w tak pięknym kocie. Ktoś, kto jest przyzwyczajony do linienia.

Rybka, ja myślę, że linienie to był tylko pretekst.

Jedyne, co w tym przypadku ważne: zdajesz sobie sprawę, że nie dojrzałaś do kota. Mam nadzieję, że w porywie jakiegoś kaprysu nie zmienisz zdania.

I cieszę się, że zamierzasz pomagać kotom finansowo. Naprawdę się cieszę.
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Pt kwi 21, 2006 11:37

Kup sobie sfinksa :twisted: tylko uważaj bo on nie ma sierści :evil:

Serio nie rozumiem. Jak mogłaś niewiedzieć że KOTY LINIEJĄ??? To tak naturalne jak siusianie. Łolaboga... Nie ogarniam po prostu!

Vinn

Od: Sob kwi 15, 2006 0:15

Post » Pt kwi 21, 2006 11:46

ktos kto się brzydzi polizania przez kota (najczystszego zwierzaka jakiego znam oprócz pucujących się non stop szczurów :D ) czy kociego włoska na rękawie nigdy nie kochał zwierzat a chec ich posiadania kierowana jest według mnie modą. Tzreba być trendy i miec kotka lub pieska - jako eksponat na telewizorze ...

Madzialenka

Od: Wto sty 03, 2006 15:34

Post » Pt kwi 21, 2006 11:48

...
Ostatnio edytowano Pt kwi 21, 2006 12:05 przez ariel, łącznie edytowano 1 raz
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

[poprzednia]