Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
goska_bs pisze:Monika nic nie poradze
Moge tylko wspolczuc i trzymac kciuki za uspokojenie sie Arielki.
Na pocieszenie dodam ze mojem Dwukotowi oprocz sr....czki hormonki tez zaczynaja chyba szalec - bo chodzimy i zawodzimy i gruchamy no i oczywiscie prychamy i warczymy
Wariatkowo
Monika L pisze:goska_bs pisze:Monika nic nie poradze
Na pocieszenie dodam ze mojem Dwukotowi oprocz sr....czki hormonki tez zaczynaja chyba szalec - bo chodzimy i zawodzimy i gruchamy no i oczywiscie prychamy i warczymy
Wariatkowo
dziekuje wirtualne kciuki bardzo ważne są , u nas kopa tez jakas inna niz zwykle ,a karma ta samaje tak łapczywie moze dlatego ,oj ta wiosna ,chyba kocurki ciachniete niebawem beda
Basia_D pisze:Wiosna idzie, idzie
Funiusia też to zauważyła
pięć dni rujeczki minęły Smoczycy w samotności
teraz czekamy za następna i tak jeszcze pewien czas
na szczęście Funia oprócz wyrywkowych śpiewów a'la diva z "Piatego elementu" nie jest uciążliwą koteczką
goska_bs pisze:Monika L pisze:goska_bs pisze:Monika nic nie poradze
Wariatkowo
dziekuje wirtualne kciuki bardzo ważne są , u nas kopa tez jakas inna niz zwykle ,a karma ta samaje tak łapczywie moze dlatego ,oj ta wiosna ,chyba kocurki ciachniete niebawem beda
Odjajczenie gdzies za miesiac bo 21 kwietnia konczymy dopiero 5 miesiecy (no chyba ze jako wychowywani razem dojrzeja wczesniej)
Basia_D pisze:Hmm, za jakiś czas będe u weta (specj. od rozrodu), ktory prowadzi Smoczycę (będzie miała robione USG).
Kurcze, zaintrygowałaś mnie tym cieplejszymi partiami ciała.
Musze Go wypytac.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter i 182 gości