Dzieki za info, zaraz napisze tam maila To u mnie bedzie kocurek po swietach, skontaktuje sie z Toba w sprawie transportu jak bede cos wiedziec, bo na razie nie wiem nic jeszcze, dzieki piekne
UWAGA ! UWAGA ! Planeta Persja słyszałyście o niej ? www.koty.e-wind.pl może tam trzeba dać informacje o Kiciu ? To jest strona miłośników persów, jest wiele ogłoszeń.
Rozmnazalnia Weszlam na ogloszenia, niby jest wzmianka ze nie wolno o kotach bez rodowodu, ale ogloszen takich pieknych jak: "Kotka perska ( szylkret) poszukuje krycia ( kocór bez rodowodu)" jest pelno, na razie to napisalm do wlascicieli portalu, czy nie uwazaja ze to jest zle pozwalac na cos takiego
jestem niedoświadczona w tym kierunku. Zawsze wydawało mi się że dwa obce koty to krew się leje i futro lata, że walczą jak dwa lwy. R az moja Mańka spotkała się z sąsiadem kocurem na korytarzu i udawała że go niewidzi, a drugi raz na niego prychnęła (pierwszy raz w życiu) i ja szybko ją zabrałam bo myślałam że się pogryzą.
Sfinks poczekaj jeszcze trochę. Kubuś dojedzie do Lorraine. Wprosisz się z wizytą i ocenisz czy się nadaje na kumpla dla golasa. Gdyby Kubuś nie był taki włochaty to być może bym go nie oddała. Z drugiej strony bardzo lubię, kiedy się wkurza podczas czesania. Wydaje zabawne dźwięki a to jego „gryzienie” dodaje pikanterii tak nudnej czynności.
Nie, nie zawsze, zdecydowanie nie zawsze Nawet dosyc rzadko dochodzi do lapoczynow faktycznie, nawet jesli sie koty na poczatku zwyzywaja
Moim zajmuje okolo tygodnia pelna akceptacja nowego czlonka stada, przez ten tydzien jeszcze niekiedy mowia sobie brzydko do siebie i nie spia jakos przytulone a potem juz jest luuuuuz
Czasami, bardzo czasami zdarzaja sie koty, ktore naprawde nienawidza innych kotow i bedzie szlo na noze, ale to rzadkosc