Wydaje mi się czy to Twój trzeci temat załóżony w trakcie poszukiwań kotka? Może warto kontynuować pierwszy temat lub pozamykac nieaktualne i dać szanse innym kotkom na dom
może ta? nie wiem, skąd jesteś, ale mysle, że transport dałoby się zorganizować.
http://miau.pl/adopcje/internetowe.php to jest ogłoszenie nr 5212
a czy kotka musi byc koniecznie ruda? Rude samiczki sa bardzo rzadkie, już samczyki częstsze, a nie-rude najczęstsze tez piękne i kochane, może w któryms się zakochasz
Ostatnio edytowano Nie kwi 16, 2006 22:33 przez Ivette, łącznie edytowano 1 raz
Nie można mieć wszystkiego. Zrezygnuj z czegoś! Niestety nie mamy "na składzie" rudych malutkich kotek. A może jednak może to być kocurek? Może inny kolor sierści?
ruda76 pisze:mam psa doroslego ,dlatego szukam malego kotka żeby sie przyzwyczaił do psiaka,z dorosłym może być różnie , jestem z Gdańska.
To w cale nie jest prawda. Dorosłe koty jeszcze szybciej akceptują psa niż maluszki są bardziej pewne siebie To jest jakieś błędne myślenie. Maluszek ma większy stres przy kontakcie z psem dla niego to najczęściej olbrzym a dorosły kot przyjmuje zupełnie inaczej . Oczywiście zapoznanie nie może być na żywioł puszczone. Trzeba psa mieć na smyczy i w razie potrzeby interweniować. Mój pies miał okazje poznać już nie jednego kota i malucha i dorosłego kota. I stwierdzam z pełną odpowiedzialnością szybciej koty dorosłe się dogadywały z psem niż maluchyi byłyto koty które dotychczas nie miały kontaktu z psem.