forum "Dzikie koty"

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 13, 2006 15:57 forum "Dzikie koty"

mam taki mały apel do zarządu forum - opis forum "dzikie koty" nie określa jego celu, skutkiem czego piszą tam ludzie szukający pomocy ze swoimi domowymi pupilami i jej nie otrzymują bo naprawdę niewiele osób tam zagląda. Nie wiem czy takie forum oddzielnie jest potrzebne w ogóle, widocznie skoro zostało utworzone to była taka potrzeba. jednak dobrze byłoby w opisie zaznaczyć czego dyskusje na nim dotyczą bo w tej chwili ktoś tam o tytuł filmu z kocimi bohaterami pyta ;)
Jeżeli o mnie chodzi uważam że bardziej od forum dladzikusków, których problemy poruszane są w zasadzie na Kotach, przydałoby się forum aukcyjne :)

fruuu

Od: Wto wrz 13, 2005 11:32

Post » Czw kwi 13, 2006 19:53

Podpisuje się pod Fruuu.
Moim zdaniem w tamtym dziale jest zamieszanie, a na dodatek piszą jakies osoby podajace linki... na dodatek takie jakich nie trzeba :roll: .
Powinniście cos z tym zrobić, bo to staje sie denerwujące jak spamują wysyłając adresy do 'dziwnych' stron :?
Monika & rudasek Rysio(:
ObrazekObrazek

MoniŚ&Rysio

Od: Nie gru 04, 2005 21:36

Post » Czw kwi 13, 2006 21:41

A gdyby tak poczytać opisy forum... :roll: :wink:
Podforum Dzikie Koty nie wymaga rejestracji tak jak reszta podforów.
Podforum aukcyjne (nazwane "Bazarkiem" ) pojawi się niedługo - niezależne od istnienia Dzikich Kotów.

A pojawiające sie posty z dziwnymi linkami wstawiane są przez automaty - nie jesteśmy w stanie tego zablokować.
Obrazek Obrazek

Macda

Od: Śro lut 20, 2002 12:01

Post » Czw kwi 13, 2006 21:47

ok, ale forum "Dzikie koty" ma opis "Pisanie na tym forum nie wymaga rejestracji", to trochę niewiele mówi o jego celu :)
tak samo opis forum Koty możnaby nieco zmienić, tak żeby szukający pomocy trafiali właśnie tam, a nie błąkali się gdzie popadnie ;)

fruuu

Od: Wto wrz 13, 2005 11:32

Post » Sob maja 06, 2006 14:10

Fruuu - zgadzam się, ale może wystarczyloby przemianować ten dział?

sama nazwa podforum jest średnio trafna -

dzikie koty kojarzyly mi się dosć długo... z problemami dziczków -
A nie z 'użytkownikami na dziko' choć zapewne taka była intencja.

Nazwa zanadto 'poetycka'

Może konkretnie 'szybkie rady dla niezalogowanych' albo coś w tym rodzaju.

Bo czemu ma służyć to 'dzikie podforum"?

Agalenora

Od: Pon lis 14, 2005 23:49

Post » Sob maja 06, 2006 14:48

Forum dzikie koty jest wlasciwie do kasacji, nie mozna juz miec for bez logowania bo zaraz pojawiaja sie boty i umieszczaja tam linki do stron "innych"

Od jakiegos czasu nie DK nie mozna juz pisac bez logowania.

lrafal

Od: Czw sty 31, 2002 15:24