Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jana pisze:No i co? Miałyśmy już być na Kotach![]()
Wczoraj po południu dostałam sms-a, że Sówka skusiła się na śmietankę.
No musi być dobrze, qrna no
Witam, Pani Jano! Sówka ma się dobrze. Prowadzi nocny styl życia i to jest najbardzej męczące. Je bardzo dobrze, korzysta z kuwety, uwielbia się czesać i jest cudowna. Pozdrawiam!
annskr pisze:Nocny tryb życia - jak to Sówka
Wita, Pani Jano!Sukces, dziś w nocy Sówka obudziła nas dopiero przed piątą! Chyba w końcu się wyspałam. Ugotowałam jej skrzydełko kurczaka ale nie chciała go jeść. Może zje w ciągu dnia.Pozdrawiam!
Dziś przespała prawie całą noc , jak już wspominałam, myślę że z powodu budzenia jej wczoraj. Od 14 godz. nie daliśmy jej spać. Czesaliśmy, karmiliśmy i zaczepialiśmy ją. Wcale jej się nie podobało, oczka same jej opadały a ja ją nosiła, głaskałam i czesałam, podawałam śmietankę i biedaczka nie miała wyjścia. Nie mogła spać chociaż walczyła ze snem wyjątkowo. Ale efekt był jak wspomniałam osiągnięty. Myślę, że powoli zrozumie,że spać wypada razem z domownikami. Sówka świetnie orientuje się gdzie w naszym domu jest lodówka. Gdy chce jeść drapie lodówkę. Ogólnie rzecz mówiąc jest bardzo mądra, jak to sowa. Do mojego synka skacze na kolana a on jest uszczęśliwiony bo myślał, że ona tylko mnie akceptuje.
Zdjęcia chętnie zobaczę. Dziękuję za pomysł. Przy okazji zajrzę na stronę "kociarzy". Pozdrawiam!
Jana pisze:Jest szansa, że wątek poprowadzi już nowa opiekunka mądrej Sówki![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], label3 i 59 gości