Sielanka powoli sie konczy

Duza nie chce z nami gadac

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
goska_bs pisze:No to za nami ponad doba w domu
Sielanka powoli sie konczyi pokazujemy co umiemy
Prawie udalo sie nam dobrac do rybek
![]()
Duza straaaaaaaaaaaaasznie sie wsciekla
strzelila nam gadke umoralniajaca
i dopiero co skonczyla sprzatac bo... udalo nam sie wrzycic do akwarium szybe je przykrywajaca i przy okazji rozpryskalo sie na pokoj z 4 l wody a ze wywalilismy przy tym benjamina,ktory sie zlamal..to bylo niezle bloto
![]()
Duza nie chce z nami gadacto siedzimy na parapecie i patrzymy przez okno na swiat
jak duzej przejdzie to trzeba bedzie ja jakos przeprosic .. a to juz troche wiemy jak robic
zosia&ziemowit pisze:Z tą szybą to lekkie przegięcie kochani jednak.
Natomiast benjamin jest trujący i trzeba było poprosić Dużą by oddała go do adopcji a nie łamać.
Wszystkiego dobrego dla Was i Dużej.
W nagrode wieczorem zdeptalismy i wylizalismy duza i spalismy na lozku az do 5 do czasu kiedy zachcialo nam sie galopad po duzej i calym mieszkaniu no i mizianek o 6 poszlismy na drzemke i dalismy pospac duzej do 8
Czarna Agula pisze:
Eee Młodzi to dobrzy dla tej dużej jesteście tylko akwarium i kwiatek i tak jej spać dajecie....ja mam teraz problem bo jakiś mały faflun mi się przypałętał do domu i mam z nim kopot bo mi tu innym futrem pachnie i biedny nie wiem co robić bo psies śpi pod drzwiami pokoju Dużej, TŻ to mnie omija dużym łukiem bo znowu psu jedzenie wyżarłem... i co...biedny jestem znowu...i pokrzywdzonyAle nie ma tego złego posyczałem sobie wczoraj na tą pokrakę z glutem
jak duża poszła do sklepu
![]()
Paskudnik ten mój Rudy...i niedobry sie zrobił zazdrośnik jeden, chociaż Wy maluchy pokażcie Dużej że jesteście grzeczne kotuchy i nie przekopcie jej kwiatkowych grządków przed świętami bo wam jajka zamiast pisanek wymaluje
goska_bs pisze:udalo nam sie wrzycic do akwarium szybe je przykrywajaca i przy okazji rozpryskalo sie na pokoj z 4 l wody a ze wywalilismy przy tym benjamina,ktory sie zlamal..to bylo niezle bloto.
W nagrode wieczorem zdeptalismy i wylizalismy duza i spalismy na lozku az do 5 do czasu kiedy zachcialo nam sie galopad po duzej i calym mieszkaniu no i mizianek o 6 poszlismy na drzemke i dalismy pospac duzej do 8
dzioby125 pisze:goska_bs pisze:udalo nam sie wrzycic do akwarium szybe je przykrywajaca i przy okazji rozpryskalo sie na pokoj z 4 l wody a ze wywalilismy przy tym benjamina,ktory sie zlamal..to bylo niezle bloto.
No, czyli typowoFutra, jedno szczęśliwsze od drugiego, a Duża sprząta, nie dosypia, ale zawsze jest nagrodzona
goska_bs pisze:Duza mowi ze od jutra da nam popalic![]()
goska_bs pisze:![]()
Duza mowi ze od jutra da nam popalicmowi ze wlaczy pralke i ryczacego potwora
pod tytulem odkurzacz i ze mamy sie bac
![]()
![]()
Ale ona tylko tak straszychociaz od kwiatkow odgania ... i ze stolu tez goni
i cos czujemy ze z tym stolem to z nia nie wygramy
![]()
Dobra idziemy dalej odsypiac nalot stada dwunoznych
agacior_ek pisze:goska_bs pisze:![]()
Duza mowi ze od jutra da nam popalicmowi ze wlaczy pralke i ryczacego potwora
pod tytulem odkurzacz i ze mamy sie bac
![]()
![]()
Ale ona tylko tak straszychociaz od kwiatkow odgania ... i ze stolu tez goni
i cos czujemy ze z tym stolem to z nia nie wygramy
![]()
Dobra idziemy dalej odsypiac nalot stada dwunoznych
odkurzacza nie trzeba się bac.. ja się nie boję.. chodzę za dużą jak odkurza i sprawdzam, czy aby dokładnie.. to tylko ta mała, co to niby większa ode mnie ucieka zawsze na szafę... a ja tam jeszcze nie umiem wejść.. bo kto widział, żeby koty chodziły po drabinie![]()
a na stół to wchodźcie, jak duża śpi.. bo w ciągu dnia, to jednak może jej sie uda wygrac.. a w nocy będzie slyszała tylko takie ciche tup, tup..a potem rano ślady stópek na obrusie lub kłaczki![]()
J
matka maruda pisze:Dwupak biurowy, a może Duża ma taką belkę pod sufitem? Jak się na nią fajjjnie skaaaczeee, mrauuu. Polecam jeszcze grzejnik w kształcie drabinki na ścianie w łazience. Wprawdzie doopka już nie mieści mi się między rurkami, ale jest wypas
![]()
Pozdrawiam
Wasz starszy kumpel Toffik
PS:zdjęcie poglądowe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, puszatek i 34 gości