Biznes i Serwis. Kochany Tuptus juz za TM :( cudu nie bylo:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 08, 2006 16:12

No to za nami ponad doba w domu :)
Sielanka powoli sie konczy ;) i pokazujemy co umiemy :twisted: Prawie udalo sie nam dobrac do rybek 8O :twisted: Duza straaaaaaaaaaaaasznie sie wsciekla :( strzelila nam gadke umoralniajaca :oops: i dopiero co skonczyla sprzatac bo... udalo nam sie wrzycic do akwarium szybe je przykrywajaca i przy okazji rozpryskalo sie na pokoj z 4 l wody a ze wywalilismy przy tym benjamina,ktory sie zlamal..to bylo niezle bloto :oops:
Duza nie chce z nami gadac :( to siedzimy na parapecie i patrzymy przez okno na swiat :) jak duzej przejdzie to trzeba bedzie ja jakos przeprosic .. a to juz troche wiemy jak robic ;)
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Sob kwi 08, 2006 22:14

goska_bs pisze:No to za nami ponad doba w domu :)
Sielanka powoli sie konczy ;) i pokazujemy co umiemy :twisted: Prawie udalo sie nam dobrac do rybek 8O :twisted: Duza straaaaaaaaaaaaasznie sie wsciekla :( strzelila nam gadke umoralniajaca :oops: i dopiero co skonczyla sprzatac bo... udalo nam sie wrzycic do akwarium szybe je przykrywajaca i przy okazji rozpryskalo sie na pokoj z 4 l wody a ze wywalilismy przy tym benjamina,ktory sie zlamal..to bylo niezle bloto :oops:
Duza nie chce z nami gadac :( to siedzimy na parapecie i patrzymy przez okno na swiat :) jak duzej przejdzie to trzeba bedzie ja jakos przeprosic .. a to juz troche wiemy jak robic ;)

Z tą szybą to lekkie przegięcie kochani jednak.
Natomiast benjamin jest trujący i trzeba było poprosić Dużą by oddała go do adopcji a nie łamać.
Wszystkiego dobrego dla Was i Dużej.

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Nie kwi 09, 2006 7:52

zosia&ziemowit pisze:Z tą szybą to lekkie przegięcie kochani jednak.
Natomiast benjamin jest trujący i trzeba było poprosić Dużą by oddała go do adopcji a nie łamać.
Wszystkiego dobrego dla Was i Dużej.

No wiemy ze przegielismy z szyba :oops: A kwiatek to tak sie zlamal jak uciekalismy ze strachu :oops: bo lomot i woda 8O a do adopcji byl zaplanowany tak jak pare innych kwiatow na dzis chociaz my sie juz oduczylismy od drapania lisci tylko czasami kopiemy w doniczkach :twisted:
W nagrode wieczorem zdeptalismy :twisted: i wylizalismy duza i spalismy na lozku az do 5 :!: :!: do czasu kiedy zachcialo nam sie galopad po duzej i calym mieszkaniu no i mizianek :D o 6 poszlismy na drzemke i dalismy pospac duzej do 8 :!: :lol:
Obrazek

goska_bs

Post » Nie kwi 09, 2006 8:22

To Duża chyba wyspana jest, nie? :wink:

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Nie kwi 09, 2006 10:57

W nagrode wieczorem zdeptalismy i wylizalismy duza i spalismy na lozku az do 5 do czasu kiedy zachcialo nam sie galopad po duzej i calym mieszkaniu no i mizianek o 6 poszlismy na drzemke i dalismy pospac duzej do 8

Eee Młodzi to dobrzy dla tej dużej jesteście tylko akwarium i kwiatek i tak jej spać dajecie....ja mam teraz problem bo jakiś mały faflun mi się przypałętał do domu i mam z nim kopot bo mi tu innym futrem pachnie i biedny nie wiem co robić bo psies śpi pod drzwiami pokoju Dużej, TŻ to mnie omija dużym łukiem bo znowu psu jedzenie wyżarłem... i co...biedny jestem znowu...i pokrzywdzony :placz: Ale nie ma tego złego posyczałem sobie wczoraj na tą pokrakę z glutem :twisted: jak duża poszła do sklepu :twisted:
Paskudnik ten mój Rudy...i niedobry sie zrobił zazdrośnik jeden, chociaż Wy maluchy pokażcie Dużej że jesteście grzeczne kotuchy i nie przekopcie jej kwiatkowych grządków przed świętami bo wam jajka zamiast pisanek wymaluje :roll:
Obrazek

Czarna Agula

Od: Wto lis 22, 2005 22:25

Post » Nie kwi 09, 2006 11:00

FOrum nie przyjmuje reklamacji, zwrotów i zażaleń 8)
proszę zapomniec o nas, którzy przyczyliśmy się poniekąd do tych tajfunów w tym mieszkaniu! 8)
Koty, macie być grzeczne!!! :evil:
Agata & Kreska & Jeż
Obrazek Obrazek

agacior_ek

Od: Pon wrz 05, 2005 9:23

Post » Nie kwi 09, 2006 11:23

Czarna Agula pisze:
Eee Młodzi to dobrzy dla tej dużej jesteście tylko akwarium i kwiatek i tak jej spać dajecie....ja mam teraz problem bo jakiś mały faflun mi się przypałętał do domu i mam z nim kopot bo mi tu innym futrem pachnie i biedny nie wiem co robić bo psies śpi pod drzwiami pokoju Dużej, TŻ to mnie omija dużym łukiem bo znowu psu jedzenie wyżarłem... i co...biedny jestem znowu...i pokrzywdzony :placz: Ale nie ma tego złego posyczałem sobie wczoraj na tą pokrakę z glutem :twisted: jak duża poszła do sklepu :twisted:
Paskudnik ten mój Rudy...i niedobry sie zrobił zazdrośnik jeden, chociaż Wy maluchy pokażcie Dużej że jesteście grzeczne kotuchy i nie przekopcie jej kwiatkowych grządków przed świętami bo wam jajka zamiast pisanek wymaluje :roll:

Własnie wyszlo od duzej stado dwunoznych 8O (4 dwunozne duze (moja mama, tata, siostra i szwagier i 1 dwunozne mniejsze moja siostrzenica)
Jestesmy wykonczeni zaglaskac nas chcieli :twisted: ale pozwolilismy i wogole bylismy grzeczni zeby Duza sie za nas nie wstydzila 8) chociaz Ci dwunozni mowili ze jestesmy chuuudzi (a my juz i tak sie podtuczylismy :P ) i mamy dluuugie ogony (a czy nie wiedza ze dlugi ogon potrzebny jako ster przy trenowaniu skokow ? ;) )
Rudy Ty nie fukaj za mocno na tego Malego Gluta :!: bo on chory :( a Twoi Duzi i tak Cie przeciez kochaja :D (chociaz my mimo ze bracia to jestesmy i tak miedzy soba zazdrosni troche o duza)
Ciociu kiedy tak fajnie sie ryje w ziemi :twisted: a nasze jajka :oops: jeszcze jakies poltora miesiaca bezpieczne :twisted:

Do Cioci Agaciorek :) - my Ci nie zapomnimy tak jak i innym Ciotkom ze to dzieki Wam mamy domek :lol:
Obrazek

goska_bs

Post » Nie kwi 09, 2006 11:24

goska_bs pisze:udalo nam sie wrzycic do akwarium szybe je przykrywajaca i przy okazji rozpryskalo sie na pokoj z 4 l wody a ze wywalilismy przy tym benjamina,ktory sie zlamal..to bylo niezle bloto.

W nagrode wieczorem zdeptalismy i wylizalismy duza i spalismy na lozku az do 5 do czasu kiedy zachcialo nam sie galopad po duzej i calym mieszkaniu no i mizianek o 6 poszlismy na drzemke i dalismy pospac duzej do 8

No, czyli typowo :wink: Futra, jedno szczęśliwsze od drugiego, a Duża sprząta, nie dosypia, ale zawsze jest nagrodzona :lol:
moja trójka ObrazekObrazekObrazek

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Od: Pt paź 21, 2005 20:03

Post » Nie kwi 09, 2006 11:28

dzioby125 pisze:
goska_bs pisze:udalo nam sie wrzycic do akwarium szybe je przykrywajaca i przy okazji rozpryskalo sie na pokoj z 4 l wody a ze wywalilismy przy tym benjamina,ktory sie zlamal..to bylo niezle bloto.

No, czyli typowo :wink: Futra, jedno szczęśliwsze od drugiego, a Duża sprząta, nie dosypia, ale zawsze jest nagrodzona :lol:

:lol:
Duza mowi ze od jutra da nam popalic 8O mowi ze wlaczy pralke i ryczacego potwora 8O pod tytulem odkurzacz i ze mamy sie bac ;) :twisted:
Ale ona tylko tak straszy ;) chociaz od kwiatkow odgania ... i ze stolu tez goni :twisted: i cos czujemy ze z tym stolem to z nia nie wygramy :crying:
Dobra idziemy dalej odsypiac nalot stada dwunoznych ;)
Obrazek

goska_bs

Post » Nie kwi 09, 2006 11:32

goska_bs pisze:Duza mowi ze od jutra da nam popalic 8O

No na pewno :lol: 8) tak da wam popalić, że aż strach :ryk:
moja trójka ObrazekObrazekObrazek

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Od: Pt paź 21, 2005 20:03

Post » Nie kwi 09, 2006 11:37

goska_bs pisze: :lol:
Duza mowi ze od jutra da nam popalic 8O mowi ze wlaczy pralke i ryczacego potwora 8O pod tytulem odkurzacz i ze mamy sie bac ;) :twisted:
Ale ona tylko tak straszy ;) chociaz od kwiatkow odgania ... i ze stolu tez goni :twisted: i cos czujemy ze z tym stolem to z nia nie wygramy :crying:

odkurzacza nie trzeba się bac.. ja się nie boję.. chodzę za dużą jak odkurza i sprawdzam, czy aby dokładnie.. to tylko ta mała, co to niby większa ode mnie ucieka zawsze na szafę... a ja tam jeszcze nie umiem wejść.. bo kto widział, żeby koty chodziły po drabinie 8O
a na stół to wchodźcie, jak duża śpi.. bo w ciągu dnia, to jednak może jej sie uda wygrac.. a w nocy będzie slyszała tylko takie ciche tup, tup..a potem rano ślady stópek na obrusie lub kłaczki :twisted:
J
Agata & Kreska & Jeż
Obrazek Obrazek

agacior_ek

Post » Nie kwi 09, 2006 12:40

agacior_ek pisze:
goska_bs pisze: :lol:

odkurzacza nie trzeba się bac.. ja się nie boję.. chodzę za dużą jak odkurza i sprawdzam, czy aby dokładnie.. to tylko ta mała, co to niby większa ode mnie ucieka zawsze na szafę... a ja tam jeszcze nie umiem wejść.. bo kto widział, żeby koty chodziły po drabinie 8O
a na stół to wchodźcie, jak duża śpi.. bo w ciągu dnia, to jednak może jej sie uda wygrac.. a w nocy będzie slyszała tylko takie ciche tup, tup..a potem rano ślady stópek na obrusie lub kłaczki :twisted:
J

Jezyk nie wchodzisz na szafe :?: :?: 8O My tam wlazimy :twisted: szczegolnie ja Biznes 8) Im wyzej tym lepiej :lol:
Obrazek

goska_bs

Post » Nie kwi 09, 2006 15:15

a jak tam włazicie?? bo ja wchodzę po drabince. Duża mówi, że to jakaś "dlabinka do ciwiczeń", ale ja nie wiem co to jest.. to taka zwykła drabina stoi przy ścianie...
K.
Agata & Kreska & Jeż
Obrazek Obrazek

agacior_ek

Post » Nie kwi 09, 2006 15:52

Dwupak biurowy, a może Duża ma taką belkę pod sufitem? Jak się na nią fajjjnie skaaaczeee, mrauuu :lol:. Polecam jeszcze grzejnik w kształcie drabinki na ścianie w łazience. Wprawdzie doopka już nie mieści mi się między rurkami, ale jest wypas :!:

Pozdrawiam

Wasz starszy kumpel Toffik

PS:zdjęcie poglądowe
Obrazek
Toffinek 2005-2020, Chanell 24.04.2015 u mnie od 27.06.2020
Obrazek

matka maruda

Od: Pt lis 11, 2005 10:53

Post » Nie kwi 09, 2006 16:32

Jezyk jak to jak??? w pracy skakalo sie z biurka :twisted: a w domu z kanapy :twisted: :lol:
matka maruda pisze:Dwupak biurowy, a może Duża ma taką belkę pod sufitem? Jak się na nią fajjjnie skaaaczeee, mrauuu :lol:. Polecam jeszcze grzejnik w kształcie drabinki na ścianie w łazience. Wprawdzie doopka już nie mieści mi się między rurkami, ale jest wypas :!:

Pozdrawiam

Wasz starszy kumpel Toffik

PS:zdjęcie poglądowe
Obrazek

Toffik u duzej nie ma ani belki pod sufitem :( ani grzejnika w lazience :( za to jest grzejnik pod parapetem .. tez fajny :) tylko ze parapet troche maly na 2 koty :evil: i wlasnie sie "zwalilismy" z niego na podloge :oops:
troche bolalo i plakalismy :oops: glownie nad utracona kocia duma :?
ale przybiegla duza ... pocieszyla.. obmacala... wymyziala i juz jest ok :D
a i powiedziala ze poprzestawia jutro meble zebysmy sie juz wiecej tak nie zblaznili :twisted:
Obrazek

goska_bs

[poprzednia][następna]