Przygarnę malutką kotkę - Inowrocław...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt kwi 07, 2006 11:22

Tak, napisałam właśnie do mirki_t.

_Milusia_

Od: Nie kwi 02, 2006 16:59

Post » Pt kwi 07, 2006 11:34

Milusiu, wydaje mi się, że zachowujesz się nie fair...
Ja też szukam koteczki - niedawno straciłam własną i zależy mi, żeby drugiej szybko znaleźć towarzystwo - źle znosi siedzenie w domu w pojedynkę.
Odezwało się do mnie kilka osób, z częścią kontakt jest nieco utrudniony (eve69 - pozdrawiam ;) ), ale nie szukam następnych, choć ogłoszenia na forum faktycznie są poruszające i chciałoby się przygarnąć nie jedną, a dziesięć kić. Czekam na rozwój zaistniałych sytuacji.
A Ty musisz zrozumieć osoby, które proponują Ci kotki - one chcą dla swoich podopiecznych jak najlepiej, dlatego pisząc kolejne posty dajesz im nadzieję, że to właśnie ich kicia ma szansę na nowy domek. To nie jest w porząku. Pomyśl o tym, zamiast tylko o fakcie, że Ty potrzebujesz kotki - natychmiast.
Nie ma tu nic do rzeczy czy jesteś niepełnosprawna czy nie - ta kwestia została już wyjaśniona, więc jesteś teraz równa z każdą inną osobą szukającą puchatego przyjaciela! Nie każ nam się litować nad Tobą - jestem pewna, że tego nie chcesz i nie potrzebujesz...

olifanta

Od: Pt mar 31, 2006 11:41

Post » Pt kwi 07, 2006 11:35

Milusiu, ludzie w wiekszości pracują, nie zawsze siedza przy kompach, nawet jak siedzą, nie mogą w pracy odpisać. Uzbrój sie w ciepliwość - akurat sprawność czy niepełnosprawność absolutnie nie ma znaczenia w ocenie domku dla kota :D
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pt kwi 07, 2006 11:54

Tylko co i rusz się okazuje, że nie ma transportu - to zasmuca :cry:

_Milusia_

Post » Pt kwi 07, 2006 12:07

Transport nie jest wielką przedszkodą, jakoś się zorganizuje, jeśli wybierzesz kota z bliskiej odległości, będzie na pewno łatwiej i szybciej go dowieźć
Wiesz, my te koty leczymy itp za własne środki, przewóz też kosztuje, moim zdanim im bliżej tym lepiej - za to można ratować kolejną kocia biedę
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pt kwi 07, 2006 12:20

Masz rację Annskr, dlatego zależy mi na kocie z bliska :wink: Bydgoszcz, Toruń... napisałam PW do Dronusi i Mirki_t - i uważam, że nie mam się czego wstydzić - po prostu szukam najbardziej pasującej kotki :D

_Milusia_

Post » Pt kwi 07, 2006 14:30

no szukasz najladniejszej a nie najbardziej potzrebujacej :roll: troche szkoda...bo jest cale mnostwo kotkow...musisz sie tylk ouwaznie rozejrzec.

Agniecha

Od: Czw kwi 14, 2005 20:58

Post » Pt kwi 07, 2006 14:47

Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

[poprzednia]