aamms pisze:Aleba pisze:Czyli co?
Mam zacząć się odkochiwać, bo kicia zaklepana?
Czy raczej zaczynać urabiać TŻ?

Po informacje bardzo proszę do Elżbiety P. ..
Jak na razie zainteresowanie wyraziła GoWa i Ty..
A o wszystkim decyduje Elżbieta.. Ja nic nie wiem..

aamms - nie chcę i nie mogę decydować o tej pieknej kici.
Nie jest ona moją własnością. Jak dotąd niewiele dla niej zrobiłam.
Nawet nie zdołałam jej oswoić
Cieszę sie tylko, ze przyszedł mi do glowy pomysł ogłoszenia jej na tym forum. Jej uroda też wzbudziła mój zachwyt. Wszystkie pozostałe podwórkowe kotki, ktore ostatnio łapałam na sterylki były bure albo czarne. Pomyślałam, że w jej przypadku warto spróbować. Niestety - tak juz jest - że uroda pomaga w życiu. Przystojni i ładni ludzie tez mają wiecej szczęścia niż przeciętni.
aamms już się prawie sama przyznała - więc ogłaszam oficjalnie, że jutro odwiozę Julitę do jej domu.
Dom aamms bedzie
domem tymczasowym dla kici.
aamms jest poprostu tak miła, że chce wyręczyć mnie w zadaniach, na które niestety nie mam ostatnio czasu.
Kotka sprawia wrażenie zdrowej, ale przydałby się kompleksowy przegląd u weta. Kotkę trzeba oswoić i udomowić - jest wciąż nieufna w stosunku do ludzi. Od sterylki minęły juz 2 tygodnie, a więc pewnie można kotkę już zaszczepić.
Kicia znakomicie "dogaduje się" z innymi kotami.
Jest bardzo chętna do zabaw. Byle sznureczek, papierek sprawia, że zaczyna szaleć. To młodziutka kotka. Wet określił ja na okolo 7-8 miesięcy.
Ludzi - ciagle się boi. Jest nieufna.
Kuwetkowa jest bez najmniejszych zastrzeżeń.
Kici potrzebny jest forumowy domek, domek - prawdziwych kociarzy, bo trzeba jej poswiecic troche czasu i okazać dużo serca.
Widzę, że przynajmniej dwa takie domki - już się po nia zgłosiły
I bardzo, bardzo sie cieszę.