Agniecha, Toska jest przesliczna i szczesliwa
Newsy z Ciapkowa.
Lusia Brodka caly czas czeka na rozsypke
Do adopcji mam piekne cudenka.
RUDZIE- ruda perska koteczke z bialym krawacikiem i skarpeteczkami-persik z noskiem starego typu. Kicia przecudnej urody, niesamowicie miziankowa z bursztynowymi oczkami. Poprzedni opiekunowie mieli niezabezpieczony balkon i kotka wyskoczyla

Ma zlamana ale juz poskladana przednia lapke. Nasz pan doktor swietnie sie nia zajal i kitusia bedzie pieknie chodzila. Niestety pomimo cudnej urody koteczki nikt nie szuka
Oddam ja tylko osobie, gdzie osobiscie sprawdze zabezpieczenie okien. Kotucha bedzie tez wysterylizowana aby nikogo nie pokusilo miec malutkie rude kociatka
Dzis znalazlam DZWONECZKA- mloda, malenka persiczke, zasiusiana, przestraszona

Kotka cudnej urody, persik bez noska, blekitne oczy, wlos jasny z ciemnymi lapkami. Cos jakby brudny bialy, chyba Colourpoint.
Dzwoneczek byla bardzo dzielna, dostala antybiotyk bo ma gilki w nosku, wymylam ja, wyczesalam a ona cierpliwie siedziala i caly czas mruczala
Pozniej spala 2 godz na reku mojego syna w zawinietym reczniczku i z bolem serca wkladalam ja do klatki

We wtorek pokaze ja wetowi i zabiore do domu. Jesli nie znajdzie sie wlasciciel kotka bedzie do adopcji po sterylizacji.
Zdjecia we wtorek.
Oczywiscie rozgladamy sie za domkami juz teraz

Obydwie kotki sa spragnione czlowieka, milosci i domu.
Na domek czeka jeszcze Misia, Niunia,Rudzielec (kastracik mlody)Bezia i Plamka.