Błagam!Zawsze wpisujcie misto, z którego Koty pochodzą!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro kwi 05, 2006 11:28 Błagam!Zawsze wpisujcie misto, z którego Koty pochodzą!!!

Od jakiegoś czasu przeglądam to forum i denerwuję się strasznie, bo zanim znajdę ogłoszenia, kóre są interesujące pod względem miejsca zamieszkania Kociaka mijają wieki. Często się zniechęcam po przejżenu kilku ogłoszeń - najczęściej z drugiego końca Polski. Poza tym często wątki kotów do adopcji, które już zostały zaadoptowane rozwijają się nadal bez dopisku np. Ma już domek itp. Może Admini mogą coś z tym zrobić! Proszę wszystkich o wyrozumiałość, i od razu dziękuję! M&L.
Obrazek

Megge

Od: Nie sty 30, 2005 13:56

Post » Śro kwi 05, 2006 11:33

Megge, na forum mamy wsparcie transportowe. Koty jeżdzą po całej Polsce.
Ja mam np. wyadoptowane kociaki w Słupsku, Poznaniu . Wrocławiu, Gdańsku, Elblągu...
Wcale nie musisz szukac kota z tego samego miasta.
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Śro kwi 05, 2006 11:37

OKI wątek transportowy - zgadzam się. Ale przyznaj, że zmiana na "Nieaktualne" w przyadku rozwijającego się wątku już adoptowanych Kotków byłaby potrzebna.
Obrazek

Megge

Post » Śro kwi 05, 2006 11:39

Megge pisze:OKI wątek transportowy - zgadzam się. Ale przyznaj, że zmiana na "Nieaktualne" w przyadku rozwijającego się wątku już adoptowanych Kotków byłaby potrzebna.

Tym bardziej, że jest to jedna z podstawowych zasad zamieszczania ogłoszeń.
Kod: Zaznacz cały
 Prosimy również o informowanie moderatorów, gdy któryś z wątków przestanie być aktualny. O ile nie będzie się w nim toczyć dalsza rozmowa, zostanie on zamknięty dla większej czytelności forum.
Obrazek

Megge

Post » Śro kwi 05, 2006 12:21

ja też byłabym wdzięczna gdyby w tytule wątku adopcyjnego było podane miasto
Są osoby, które znam i wiem gdzie mieszkają, ale jest cała masa nowych i wtedy szukanie konkretnego kota jak ani tytuła ani nick mi nic nie mówi jest irytujące

FA- no wiem Fundacja Animalia- Wielkopolska ;)
Kasię D chyba kazdy zna ;) i wie że to Lublin
CK- tez wiadomo, że ryśka i Kraków lub Tarnowskie góry
MT- mam nadzieję, że tez niektórzy jako warszawske mafię Tarchomińską ;)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Śro kwi 05, 2006 14:05

Po adopcja i zamknięciu wątku pamietajcie o ogłoszeniach na adopcyjnej-tam tez warto je usunąć :wink:

Igulec

Od: Wto mar 28, 2006 21:15

Post » Śro kwi 05, 2006 16:56

o to i mi cos denerwujacego wrzucilo sie w oczy jak szukalam kota na forum..

wątki w stylu.. to jest kotek jest z tego a tego wątku.. znajdz sobie tam zdjecia i informacje.. i potem trzeba sie przekopac przez klika wątków żeby dowiedziec sie skąd jest kot, ile ma lat, jaka jest jego historia, zobaczyc jego zdjecia itp..

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Pon kwi 10, 2006 18:16

adoptujkotazeschroniska pisze:o to i mi cos denerwujacego wrzucilo sie w oczy jak szukalam kota na forum..

wątki w stylu.. to jest kotek jest z tego a tego wątku.. znajdz sobie tam zdjecia i informacje.. i potem trzeba sie przekopac przez klika wątków żeby dowiedziec sie skąd jest kot, ile ma lat, jaka jest jego historia, zobaczyc jego zdjecia itp..

a na 4 stronie dowiedzieć się, że on już dawno ma dom....
Ponawiam BŁAGANIE !!!
Obrazek

Megge