Z całego serca pragnę przeprosić, że nie było mnie tyle czasu na forum i w związku z tym nie doglądałam z 123 spraw klubowych i nie uzupełniłam listy wpłat składkowych.
Cały tydzień miałam bardzo ciężki, najpierw musiałam wstawać o 5tej i kładłam się spać o 23ciej, byłam kompletnie nieprzytomna i jak wróciłam wczesniej do domu, to zasypiałam
Gdy już nie musiałam tak się zrywać - zachorowała Nocka, jeździliśmy na kroplówki dożylne, siedzieliśmy z nią przy tych kroplówkach, wczoraj wizyta u weta zajęła nam 4 i pół godziny
Do tego od wtorku w ciągu dnia nie miałam dostępu do netu, bo miałam szkolenia poza pracą.
Mam nadzieję, że mi wybaczycie i zrozumiecie
Teraz już się poprawiam, Nocka zdrowieje, a szkolenia po części skończone (uf)
Zatem do rzeczy - uzupełniłam listę na pierwszej stronie - dostaliśmy pieniążki od Anny_33 - składkowe i za budkę, którą Anna zdobyła w naszym dziale "Mam do oddania"
<b>Dziękujemy Ci, Aniu, za wpłaty</b> !!! Składki liczone będą od kwietnia - przypominam, że wszystkie wpłaty dokonywane do 15 kwietnia są liczone od kwietnia właśnie, marzec mamy już zamknięty, a pieniążki przesłaliśmy Magiji