A co do wychowania Bąbli to Ci chyba Gosiu swojego podeśle - wredota sie zrobiła zaczepna przy Otylce że hej;)
Pozdrawiamy kotuchowo i ośmiołapnie
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Czarna Agula pisze:Tee Maluchynie rozrabiać bo wkrocze do akcji... A wogóle to co to za niejedzenie warzyw i ryżu... je sie to co jest bo jak nie to może zabraknąć
A poza tym nad bębenkiem trzeba pracować macie być mruczaśne i grubaśne a nie chuderlaki. Kot ma oponkę bo oponka pod futerkiem potrzebna do skakania - Rudish
A co do wychowania Bąbli to Ci chyba Gosiu swojego podeśle - wredota sie zrobiła zaczepna przy Otylce że hej;)
Pozdrawiamy kotuchowo i ośmiołapnie
goska_bs pisze:[
A wogole to Duza przed chwila byla u nas jeszcze raz bo cos sie bidulce ubzduralo ze zostawila uchylone okno(czy to juz schiza?
dzioby125 pisze:goska_bs pisze:[
A wogole to Duza przed chwila byla u nas jeszcze raz bo cos sie bidulce ubzduralo ze zostawila uchylone okno(czy to juz schiza?
redaf pisze:Chłopaki, w nogi!
Macie przechlapane!
Wasza Duża to jakiś maniak czytania - co kto posta, to ona już tam sprawdza, jak by wam tu życie obrzydzić!
Drapaki, kropelki, którą stroną wciskać w kota jedzenie...
Żeby jedzenie - ona zechce wam niedługo, jak się tak naczyta dawać gotowane siano, albo co gorsza - was blanszować!
Sprawdzajcie na wszelki wypadek, czy jej już od tej wiedzy czacha nie dymi.
Jeśli tak - natychmiast wybrzuszyć się przed kumpelą co to jednego szuka, łapy do góry i udawajcie Kociojedność...
Może was przejmie rzutem na taśmę jako jedną sztukę.
Bo inaczej grozi wam zagłaskanie na smierć.
Koć
goska_bs pisze:No to jestesmy po sniadanku i porannych zabawachTeraz pora pospac chwile przy Duzej
A Duza namowila swoja kolezanke na "odjajczenie" jej 8 miesiecznego kocura (nas to podobno tez niedlugo czeka
amelka pisze:goska_bs pisze:No to jestesmy po sniadanku i porannych zabawachTeraz pora pospac chwile przy Duzej
A Duza namowila swoja kolezanke na "odjajczenie" jej 8 miesiecznego kocura (nas to podobno tez niedlugo czeka
gratuluje sukcesu edukacyjnego![]()
ale Ci zazdroszcze kotuchów w pracy!! ja za moimi tak tęsknię...
redaf pisze:Chłopaki, w nogi!
Macie przechlapane!
Wasza Duża to jakiś maniak czytania - co kto posta, to ona już tam sprawdza, jak by wam tu życie obrzydzić!
Drapaki, kropelki, którą stroną wciskać w kota jedzenie...
Żeby jedzenie - ona zechce wam niedługo, jak się tak naczyta dawać gotowane siano, albo co gorsza - was blanszować!
Sprawdzajcie na wszelki wypadek, czy jej już od tej wiedzy czacha nie dymi.
Jeśli tak - natychmiast wybrzuszyć się przed kumpelą co to jednego szuka, łapy do góry i udawajcie Kociojedność...
Może was przejmie rzutem na taśmę jako jedną sztukę.
Bo inaczej grozi wam zagłaskanie na smierć.
Koć
Fri pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oj, bo padne!
![]()
i co sie okazuje?
że moje ulubione Łotrostwo Pręgowane Osmioodnóżne nie zapomniało jak sie broi!!! i daje się Dużej we znaki!!!![]()
![]()
![]()
i załatwiło sobie termin wcześniejszy, czyli tzw. "zerówkę"...cwaniaki, muszę pamiętać, żeby Fridzielca trzymać z daleka, bo jeszcze się podstępnych wybryków jakiś od was nauczy i do domu przywlecze...
![]()
goska_bs pisze:Fri pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oj, bo padne!
![]()
i co sie okazuje?
że moje ulubione Łotrostwo Pręgowane Osmioodnóżne nie zapomniało jak sie broi!!! i daje się Dużej we znaki!!!![]()
![]()
![]()
i załatwiło sobie termin wcześniejszy, czyli tzw. "zerówkę"...cwaniaki, muszę pamiętać, żeby Fridzielca trzymać z daleka, bo jeszcze się podstępnych wybryków jakiś od was nauczy i do domu przywlecze...
![]()
No no notylko nie lotrostwo
cwaniaki i owszem
ale lotrostwo??
My grzeczne kotecki
i nie jestesmy obydwa pregowane
ja Biznes mam wpisane w papierach (czytaj ksiazeczce kota
) marmurek
![]()
Zerowka to nic pewnego bo duza musi pokombinowac..ale jak ja znamy to pokombinuje
Fridzielec Ty sie od nas ucz jak wychowywac Duza i dlatego siadaj czesto do kompa
zosia&ziemowit pisze:Ale tu u was wesoło..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan i 52 gości