Ja będę potrzebowała, ale nie wiem na jakiej podstawie mam stwierdzić rozmiar. Gdzie zmierzyć kotka, żeby ustalić rozmiar? Przeszukałam sklepy internetowe, ale nie moge znaleźc kaftanika. Skąd wy je macie?
Moja ślicznotka będzie potrzebowała kaftanika w pierwszym tygodniu maja, jeśli ktoś ma na zbytku to bardzo proszę o kontakt. Mam jeszcze małe pytanie: czy w takim kaftaniku kotka normalnie może załatwiać swoje potrzeby...fizjologiczne?
Swoją drogą to bardzo fajna sprawa takie forumowe przekazywanie kaftaników. gratuluję pomysłu
Żaba, Mikołaj i...kombajn do zbierania pieniędzy po domu
kotszprot pisze:Do aassiiaa - bardzo chętnie skorzystałabym z kaftanika w kwietniu. Wysłałam Ci pw.
odezwij sie!! kaftanik mi juz nie potrzebny a nie wiem czy ty nadal chcesz?? wyslalam emil oraz pw do ciebie i nic prosze daj znac - bo moze komus innemy bym poslala jak tobie jest nie potrzebny
Ostatnio edytowano Wto kwi 04, 2006 14:08 przez aassiiaa, łącznie edytowano 1 raz
ja też już mogę komus oddać, mamy zdjęte szwy i nie potrzeba już nic nosić:)
co do rozmiaru to nie wiem, bo Franus jest raczej drobna, wazy tylko 3,20kg a kaftanik jest dla niej duży, miała go trochę zmodyfikowanego innym. Myśle, ze bedzie dobry na kota tak od 4kg...
Milusia ma już ponad 2 lata, ale jest drobna. Nie wiem, niestety, jaki to jest rozmiar S. W moim mieście nigdzie nie ma kaftaników. w lecznicy kiedyś ponoć mieli, ale nie było zapotrzebowania...
Na kaftaniku pisze rozmiar S. Moja kotka ma 10 mc, ale jest wyjątkowo drobna, kaftanik był trochę luźny, ale mimo to Ziutka nie ściągała go.Ma śliczny zielony kolor i chętnie go oddam.
Jeszcze nie umiem odbierać pw. Muszę wieczorem przejść szkolenie Kaftanik doszedł. Na pewno będzie pasował. Właśnie czekam na zakończenie zabiegu. Wszystkie inne sprawy muszą poczekać...Odezwę się wieczorem.