Przygarnę kotke

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie kwi 02, 2006 9:55

dronusia pisze:Odnoszę wrażenie, że arogancja Ani stanowi jej obronę, gdyż jak już nie pierwszy raz - forumowicze "naskoczyli" na gościa. Ja wiem, że Ania nie zachowała się wporządku, że źle wyraziła się o forumowiczach, ale myślę, że to nie jest ta prawdziwa Ania, dajmy jej się pokazać z lepszej strony ;) Aniu... mam nadzieję, że się nie mylę? :) I witaj na forum.

Dronusia, chciałabym, żebyś się nie myliła, ale jakoś tak... :? I nie wydaje mi się, żeby dziewczyny doczekały się słowa "przepraszam". Mylę się, Aniu?
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Nie kwi 02, 2006 9:55

aaniaa21 pisze:Wchodzisz gdzieś, gdzie jestes gościem i prezentujesz im się od takiej strony? Jesteś arogancka i wulgarna. Może ktoś stąd oddałby Ci swojego kota, ale bardzo bym się zdziwiła, gdyby tak było. I to nie ze względu na wychodzenie. Tylko najzwyczajniej na Twój brak kultury

jesli ci nie pasuje to nie musisz ze mna rozmawiac. Aha jestem gosciem i co??? Szczerze to nie za bardzo obchodzi mnie co o mnie tutaj myslicie.

A no właśnie :?
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Post » Nie kwi 02, 2006 9:57

Miałam nadzieję, że Ania zejdzie ze ścieżki wojennej i spróbuje się z nami zaprzyjaźnić... zamiast rzucać wyzwiskami... Uważam, że każdy zasługuje na drugą szansę, a pierwsze wrażenie jest często bardzo mylne. Tak czy siak... nadzieję mieć warto. Przykro mi Aniu :roll:
Obrazek

dronusia

Od: Sob mar 26, 2005 13:32

Post » Nie kwi 02, 2006 9:57

dronusia pisze:Odnoszę wrażenie, że arogancja Ani stanowi jej obronę, gdyż jak już nie pierwszy raz - forumowicze "naskoczyli" na gościa. Ja wiem, że Ania nie zachowała się wporządku, że źle wyraziła się o forumowiczach, ale myślę, że to nie jest ta prawdziwa Ania, dajmy jej się pokazać z lepszej strony ;) Aniu... mam nadzieję, że się nie mylę? :) I witaj na forum.

no to sie doczekałas :?

tak to jest, jak sie głaszcze takie osoby po główce

a arogancję jako obrone, to ja moge o 5-ciolatka zrozumiec ( co nie znaczy tolerowac)
a u dorosłego człowieka jest to po prostu chamstwo
Australia jest jak otwarte drzwi, za którymi majaczy błękit. Wychodzimy ze świata i wkraczamy w Australię.(D.H.L.)

Keti

Od: Pt wrz 13, 2002 11:44

Post » Nie kwi 02, 2006 9:58

Sluchaj dronusia to ze jetses jedyna w moim mniemaniu normalna osoba tu na forum nie sprawi ze nagle stane sie dla tych wszystkich ludzi milutka i wogole. W ogole nie obchodzi mnie co o mnie mysla bo to oni maja klapki na oczach i nie akceptuja gdy ktos traktuje kota inaczej niz oni.
Ja przyszlam tu bo liczylam ze ktos pomoze mi w znalezieniu kotka a nie po to zeby wdawac sie w dyskusje.

Widze dronusia ze piszesz ze jest to w naturze forumowiczow naskakiwac na "gosci" i kto tu pokazuje brak kultury. Takie traktowanie goscia :wink:
...................

aaniaa21

Od: Sob lut 18, 2006 23:21

Post » Nie kwi 02, 2006 10:00

Jeżeli tak Ci tu źle, co tu jeszcze robisz? Odnoszę wrażenie, że jesteś tu na tym "dziwnym" forum dla krwi, żeby powalczyć na chamskie odzywki. Żenujące.
za TM
Obrazek Obrazek

kota7

Post » Nie kwi 02, 2006 10:01

Właściwie to nie jest ważne co myślisz o forum.. :)
Prosiłam Cię, żebyś zajrzała do wątku, który Ci wkleiłam, ale dyskusja toczy się tak szybko, że wyciągam to jeszcze raz..

aamms pisze:
aaniaa21 pisze:Nad czym mam sie przepraszam zastanowić?????

Przejrzyj, proszę ten wątek..
http://www.forum.miau.pl/viewtopic.php? ... highlight=
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Nie kwi 02, 2006 10:02

Aniu... po pierwsze... nie napisałam, że forumowicze mają w zwyczaju naskakiwać na Gości, ale, że parę razy się to zdarzyło... i to nie dlatego, że są tutaj osoby wulgarne i złośliwe, tylko czasem ciężko jest rozmawiać z kimś tak upartym i nie chcącym przyjąć dobrych rad. Wiem, że forumowicze chcą dobrze - i dla Ciebie i dla Twojego kota. Ty zaczęłaś bardzo nieprzyjemnie się zachowywać, dlaczego my w tym momencie mielismy być dla Ciebie mili? Fanatycy? Alfy i omegi? Po co od razu taka ironia? Nie dziw się więc, że tak zostałaś potraktowana.

Pisząc, że mogłabyś zacząć wędrówkę po forum raz jeszcze - miałam nadzieję, że złagodzisz swój ton - wierzę, że każdy forumowicz dałby Ci drugą szansę. Ale nie chciałaś. Tym bardziej mi przykro.
Ostatnio edytowano Nie kwi 02, 2006 10:03 przez dronusia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

dronusia

Post » Nie kwi 02, 2006 10:03

Słuchajcie, czy kociarnia to właściwe miejsce dla tego wątku? Może by go gdzieś przenieść? Zabiera tylko miejsce ważnym wątkom.
za TM
Obrazek Obrazek

kota7

Post » Nie kwi 02, 2006 10:03

Jestem tu po to zeby poczytac jeszcze jaka to nie jestem arogancka, chamska, wulgarna itp itd. Milo jest

A w ogole to wiecie nawet gdybym bardzo chciala to wojny bym z wami nie wygrala. Jestem tu jedna, was cala armia. No chyba ze zaprosilabym tu moich przyjaciol: ludzi traktujacych i kochajacych zwierzeta w podobny sposob do mnie. I nie jest to tylko moja opinia ze wielu forumowiczow jest doslownie "fanatykami". Noa le na pewno zaraz zaczecie jechac na moje towarzystwo i bedzie jeszcze smieszniej
...................

aaniaa21

Post » Nie kwi 02, 2006 10:04

Ja bym byla za skasowaniem tego "niedojrzalego watku"
...................

aaniaa21

Post » Nie kwi 02, 2006 10:04

Ani trochę śmieszniej nie będzie - Czy można zamknąć wątek??
Obrazek

dronusia

Post » Nie kwi 02, 2006 10:06

Aamms, rozumiem i jest to smutne, ale pomimo tego moje koty beda wychodzic
...................

aaniaa21

Post » Nie kwi 02, 2006 10:08

aaniaa21 pisze:Ja bym byla za skasowaniem tego "niedojrzalego watku"

a ja bym zamkneła, ale zostawiła ku pamieci

no chyba sie aniu nie wstydzisz, tego co pisałaś? :D
Australia jest jak otwarte drzwi, za którymi majaczy błękit. Wychodzimy ze świata i wkraczamy w Australię.(D.H.L.)

Keti

Post » Nie kwi 02, 2006 10:08

aaniaa21 pisze:Aamms, rozumiem i jest to smutne, ale pomimo tego moje koty beda wychodzic

a to jest jeszcze smutniejsze

Keti

[poprzednia][następna]