FA: Zorro vel Maksio już w swoim domku :)!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 23, 2006 20:21

Agnieszka co u was słychać ?
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Wto mar 28, 2006 7:35

U nas wszystko w najlepszym porządku-koty zachowują się tak jakby od wieków były ze sobą. Maks już na dobre się zadomowił i tylko kiedy goście przychodzą do domu widać że jeszcze się tym stresuje :( - a poza tym rojbruja jeden przez drugiego :wink:
Miałam teraz dwa dni wolnego i robiliśmy wiosenne porządki - chłopaki usilnie mnie wspierali w pracach domowych, przez co weekend przespali :cat3: - w końcu napracowali się biedaki ! I myślę że już najwyższy czas zabezpieczyć okna - niestety nie udało mi się tego uwiecznić ale byłam świadkiem jak oboje molestowali jakąś biedną biedronkę na szybie :oops: , aż się boje pomyśleć co będzie jak pojawią się muchy ... na wszelki wypadek zrobiłam czystki kwiatów na parapecie i powiesiłam krótkie firanki - czego to się nie robi z miłości ... :wink:

pupus

Od: Czw lut 23, 2006 9:47

Post » Wto mar 28, 2006 21:31

Jak fajnie że masz takich pracowitych chłopaków to się rzadko zdaża żeby panowie byli chętni do pomocy przy porządkach. A biedronki i inne robale to bardzo fajna zabawka i że tak zgodnie się nią bawili super.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Śro mar 29, 2006 8:33

Ja tez się cieszę-udała mi się cała trójka i nie zamieniłabym ich za żadne skarby !!! I cieszę się tez ze zmiany czasu - choć raz ja obudziłam zwierzaki - dotąd było odwrotnie :evil: (zawsze budziły mnie i to pół godziny przed czasem?!) teraz miałam choć trochę satysfakcji-ale miały minki 8O widocznie jeszcze nie przestawiły swoich wewnętrznych zegarów - jestem może troszkę złośliwa :twisted: ale i tak kocham te moje trole i jestem w stanie wybaczyć im wszystko !!! :1luvu:

pupus

Post » Sob kwi 01, 2006 18:17

Fajne te twoje trole ja chociaż bym chciała raz obudzić moje to mi się nie uda. To takie ranne ptaszki :D
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Sob kwi 01, 2006 21:25

pupus pisze:Ja tez się cieszę-udała mi się cała trójka i nie zamieniłabym ich za żadne skarby !!! I cieszę się tez ze zmiany czasu - choć raz ja obudziłam zwierzaki - dotąd było odwrotnie :evil: (zawsze budziły mnie i to pół godziny przed czasem?!) teraz miałam choć trochę satysfakcji-ale miały minki 8O widocznie jeszcze nie przestawiły swoich wewnętrznych zegarów - jestem może troszkę złośliwa :twisted: ale i tak kocham te moje trole i jestem w stanie wybaczyć im wszystko !!! :1luvu:

:D :D :D :D :D :D

justin888

Od: Pt sie 12, 2005 17:40

Post » Pon kwi 03, 2006 7:25

Ciekawa jestem czy już kociaste i szczekusie już przygotowują się do świąt pisanki malują, porządki robią :wink: ?
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Pon kwi 03, 2006 9:17

Pewnie - pomagają jak mogą (niestety :wink: )

Maksymilian jest juz z nami 1 miesiąc i 16 dni :torte:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

pupus

Post » Pon kwi 03, 2006 9:21

:1luvu: jakie pracowite chłopaki
i pewnie nawet naczynia pomyją :lol:
ja też chcę takich pomocników :oops:
Obrazek

Ania Z

Od: Śro lip 07, 2004 10:34

Post » Pon kwi 03, 2006 9:25

Gustaw zmywa z własnej woli -żeby nie było że wykorzystuje futrzaki do pracy :wink: a poza tym towarzyszy mi zawsze przy kąpieli :oops:
on tak lubi wodę :twisted: a Maksiu powoli się uczy tego samego !

pupus

Post » Śro kwi 05, 2006 6:48

pupus pisze:Gustaw zmywa z własnej woli -żeby nie było że wykorzystuje futrzaki do pracy :wink:

Dobra dobra ja i tak wiem że biedne kociaki muszą cieżko u ciebie pracować. Takie małe łapki muszą takie duże pranie dla całej rodziny robić. Okropna jesteś :wink: :twisted: Trzeba to zgłosić do TOZu to niedopuszczalne. :twisted:
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Śro kwi 05, 2006 6:55

safiori pisze:
pupus pisze:Gustaw zmywa z własnej woli -żeby nie było że wykorzystuje futrzaki do pracy :wink:

Dobra dobra ja i tak wiem że biedne kociaki muszą cieżko u ciebie pracować. Takie małe łapki muszą takie duże pranie dla całej rodziny robić. Okropna jesteś :wink: :twisted: Trzeba to zgłosić do TOZu to niedopuszczalne. :twisted:

natychmiast piszemy....tak wykorzystywać te maluśkie łapki :twisted: :D :D :D
zdjęcie super wydrukuje dla pani uli!
Pozdrawiam mocno:)))))

justin888

Od: Pt sie 12, 2005 17:40

Post » Śro kwi 05, 2006 7:32

safiori pisze:

No dobra, przyznaję się: jestem okropna i do tego głodzę moje trole - Maksiowi już boczki niebezpiecznie się zaokrągliły - :wink: oczywiście z głodu !!!

A na poważnie nie wiem dlaczego łudziłam się że Gustaw zrzuci trochę sadełka jak będzie miał więcej zabawy z drugim kotem :roll: - jednak mój facet miał racje że prędzej drugi przytyje niż pierwszy schudnie :evil:

no ale jak im odmówić kiedy ciągle są takie głodne :catmilk: jakby tydzień nie jadły- Maks to nawet umie się wykłócić o jedzenie 8O - jest bardzo gadatliwy :flowerkitty:

pupus

Post » Śro kwi 05, 2006 7:38

justin888 pisze:
natychmiast piszemy....tak wykorzystywać te maluśkie łapki :twisted: :D :D :D
zdjęcie super wydrukuje dla pani uli!
Pozdrawiam mocno:)))))

Dziękuję i również pozdrawiam :P - i oczywiście miziaste pozdrowienia od Maksia dla Pani Uli :kotek:

pupus

Post » Wto kwi 11, 2006 8:10

Oj chyba przepracowane te zwierzaki u ciebie bo nie mają nic siły nam o sobie napisać :( :wink:
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

[poprzednia][następna]