Biznes i Serwis. Kochany Tuptus juz za TM :( cudu nie bylo:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 29, 2006 16:39

Fri pisze:święta to są dni kiedy Duża leży w fotelu przed telewizorem a kot jej podaje herbatkę z cytrynką i własnołapnie upieczone ciasto z jabłkami w międzyczasie robiąc pranie, myjąc okna i naczynia oraz ujeżdżając odkurzacz... :twisted:

Frida mycie okien???? 8O okna sa po to zeby przez nie wygladac i smarowac lapami a nie myc :twisted:
Ciasto?? raz duza dala tylko okruszek franca :?
A odkurzacz?? kurde my nie wiemy co to jest :oops: ale dowiemy sie juz niedlugo :lol:
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Śro mar 29, 2006 16:43

goska_bs pisze:A odkurzacz?? kurde my nie wiemy co to jest ale dowiemy sie juz niedlugo

oj, dowiemy, dowiemy! i albo wspólnie zagryziemy ryczącego drania, albo spłaszczymy się jak kartka papieru i wsuniemy dyskretnie w kieszeń do dyskietek... :twisted:
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Śro mar 29, 2006 17:00

Fri pisze:
goska_bs pisze:A odkurzacz?? kurde my nie wiemy co to jest ale dowiemy sie juz niedlugo

oj, dowiemy, dowiemy! i albo wspólnie zagryziemy ryczącego drania, albo spłaszczymy się jak kartka papieru i wsuniemy dyskretnie w kieszeń do dyskietek... :twisted:

Duza mowi ze to ryczace w domu to potwor :strach: ale co tam on bedzie jeden a nas dwoch 8)
Duza wlasnie pokazala prackowym wujkom jak wygladaja drapaki dla kotow.. i wujkowie maja pomyslec jak taki nam zrobic :D jak zrobia brzydki to beda :rudolf: i ich pogryziemy :twisted: a jak ladny to kto wie moze zamruczymy ;)
Obrazek

goska_bs

Post » Śro mar 29, 2006 18:53

O kurde, taką wiadomość przegapiłam :oops:
Dopiero teraz po postach w wątku covu się zorintowałam i zaczęłam Was szukać. Bardzo się cieszę, że kociaki będą miały dom :dance: :dance2: Decyzja chyba nie mogła być inna :D
Gdy urodziły się kociaki na działce nawet do glowy mi nie przyszło, że będę je miała w domu, chociaż przyjaciólka mi to mówila, widać zna mnie lepiej, a teraz te 2 "struwity" mam w swoim podpisie :wink:
moja trójka ObrazekObrazekObrazek

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Od: Pt paź 21, 2005 20:03

Post » Śro mar 29, 2006 19:00

dzioby125 pisze: Decyzja chyba nie mogła być inna :D
Gdy urodziły się kociaki na działce nawet do glowy mi nie przyszło, że będę je miała w domu, chociaż przyjaciólka mi to mówila, widać zna mnie lepiej, a teraz te 2 "struwity" mam w swoim podpisie :wink:

Jakby mi ktos miesiac temu powiedzial ze wezme do domu dwa mlode koty to bym kazala mu zmienic lekarza ;) A tu juz niedlugo zakoce sie 8O i to teraz niektorzy mnie karza zmieniac lekarza :) :oops:
Obrazek

goska_bs

Post » Śro mar 29, 2006 19:04

Robisz wielki prezent tym kociakom, a kocurki przecudne :1luvu: bardzo w moim typie 8)
moja trójka ObrazekObrazekObrazek

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Od: Pt paź 21, 2005 20:03

Post » Śro mar 29, 2006 22:42

Czułam, że tak będzie. Przed Wami mnóstwo pięknych chwil.

Ka.ja

Od: Czw mar 16, 2006 0:11

Post » Czw mar 30, 2006 6:52

dzioby125 pisze:Robisz wielki prezent tym kociakom, a kocurki przecudne :1luvu: bardzo w moim typie 8)

Ka.ja pisze:Czułam, że tak będzie. Przed Wami mnóstwo pięknych chwil.

Hmmm to my robimy prezent Duzej!!! a nie duza nam :P ;) bo wprowadzimy sie do niej w okolicach jej urodzin :D

Widze ze wszyscy znajamnie lepiej niz ja sama siebie 8O bo wczoraj tez uslyszalam ze to bylo do przewidzenia 8O :)
Obrazek

goska_bs

Post » Czw mar 30, 2006 8:09

dopiero odnalazłam tą piękną historię :D
Gosiu nie pożałujesz napewno :1luvu:
Obrazek

amelka

Od: Śro sty 04, 2006 13:05

Post » Czw mar 30, 2006 10:16

Duza dzis przyniosla nowe zarelko (surowa wolowinka) :P ale musiala nas karmic z reki bo ten pazerny Serwis :twisted: odganial mnie od miski :x
poza tym ten dran ;) zajal dzis MOJE! miejsce na biurku za kare siedze na monitorze i pilnuje Duzej
Obrazek

goska_bs

Post » Czw mar 30, 2006 10:49

a ja się cieszę, że z tematu postu zniknęło słowo "Duża nas chyba weźmie do domu..." :twisted: :twisted: :twisted: taaa, co te koty robią z normalnymi ludźmi...w jeden dzień :ryk:
Obrazek

Fri

Post » Czw mar 30, 2006 11:12

Fri pisze:a ja się cieszę, że z tematu postu zniknęło słowo "Duża nas chyba weźmie do domu..." :twisted: :twisted: :twisted: taaa, co te koty robią z normalnymi ludźmi...w jeden dzień :ryk:

Frida.. to ja Biznes Duza nie jest normalna ;) tylko obrazona na mnie :? stluklem wlasnie duuuza doniczke z ulubionym kwiatkiem szefowej :( i Duza powiedziala ze jestem niedobry Biznes :( i nie chce mnie myziac :( i zgania z biurka :( i powiedziala za zaraz dopisze w temacie znow slowo chyba :( ale na to jej nie pozwole :twisted:
Obrazek

goska_bs

Post » Czw mar 30, 2006 11:44

Biznes to dobry biznes a Serwis to jeszcze lepszy serwis! to inwestycja lepsza niz tabliczka czekolady na poprawienie nastroju, bo od kotów nie psują się zęby... :twisted: obawiam się, że jeszcze kilka doniczek straci życie zanim kociska nauczą się z nimi współegzystować pokojowo i zanim Duża nauczy sie rozmieszczać je jak najdadalej od kocich utartych szlaków i powymienia niektóre szkiełka na równie ładnie wyglądające plastiki na przykład...
miałam kiedys dwa tygodnie wracania z pracy i podnoszenia przewróconego fikusa z podłogi oraz odkurzania i zamiatania rozsypanej ziemii z dywanu...nawet przestałam chować odkurzacz... :twisted:
Obrazek

Fri

Post » Czw mar 30, 2006 11:50

Fri pisze:Biznes to dobry biznes a Serwis to jeszcze lepszy serwis! to inwestycja lepsza niz tabliczka czekolady na poprawienie nastroju, bo od kotów nie psują się zęby... :twisted: obawiam się, że jeszcze kilka doniczek straci życie zanim kociska nauczą się z nimi współegzystować pokojowo i zanim Duża nauczy sie rozmieszczać je jak najdadalej od kocich utartych szlaków i powymienia niektóre szkiełka na równie ładnie wyglądające plastiki na przykład...

Ale to byla doniczka szefowej a nie Duzej :( Duza nadal wsciekla... lasze sie mrucze a Duza nic tylko spadaj :( i nie lubie kota :( Jak tu przeprosic duza?
dobrze ze chociaz laskawie jesc dala :twisted:
Obrazek

goska_bs

Post » Czw mar 30, 2006 11:58

goska_bs pisze:[Ale to byla doniczka szefowej a nie Duzej :( Duza nadal wsciekla... lasze sie mrucze a Duza nic tylko spadaj :( i nie lubie kota :( Jak tu przeprosic duza?
dobrze ze chociaz laskawie jesc dala :twisted:

wybrzuszyć się i powić trochę na pleckach ze wzrokiem wbitym w oczy Dużej... :twisted:
działa niezawodnie... :twisted: :twisted:
a potem zastosować tą samą technikę na Szefowej ... :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

Fri

[poprzednia][następna]