Wrrr...........udusze Rudzielca musiałam klawe zminic bo mi zalał kawą

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
goska_bs pisze:Monika L pisze:o to super, a jak cudny to większe szanse, Gosiu koleżankę postaw przed faktem dokonanym powiedz ,że masz dla niej ładnego i mądrego kociaka ,biedulek potrzebuje bardzo domku i jak ona go nie weźmie to niewiadomo co się z nim stanie, takie teksty działaja na mojego TŻ
więc na kobietkę chyba tym bardziej ,kibicuję akcji adopcyjnej ,mocno trzymam kciuki
MOnia kolezanki nie moge poganiac.. bo jak powiedziala cierpi nad strata Serwisa... ktorego ja zabieram
goska_bs pisze:To ja Biznes
Rudi Duza nei daje sie lizac i podgryzac po szyi Mowi ze jestem kot zboczuch (i ze mam odruch ssania - w wieku 4 miesiecy???)
a Serwisowi to dala sie dzis lizac nigdy wczesniej on jej nie calowal .. a dzis...czujem siem nieszczesliwy
Czarna Agula pisze:A fee lizać ja to nie bałdzo lubie, wiesz co wole mleko, ewentualnie ludzkie dzieci podgryzać w nocy jak śpiom...ale radochaDziś to mnie wygonili z łóżka bo sie wierciłem a TŻ-ta bolał ząb i to nie ja a on sie wiercił
. Mniammm se kawy siorbnołem jak duża poszła po cukier - dobłe:D
Wrrr...........udusze Rudzielca musiałam klawe zminic bo mi zalał kawąi co ja teraz pić będę ...Oskubieoskalpuje i wystawie na aukcje
Monika L pisze:Gosiu i o to chodzi to tak jak z miłościa najlepszym lekarstwem jest druga miłość, a tutaj drugi kociak ,moim skromnym zdaniem zainteresowanie z Twojej strony bedzie bardzo na miejscu zabierasz Serwisa a ofiarujesz noewgo piękniuch, proszę pokażcie zdjęcie
goska_bs pisze:Eeee lizanie Duzej jest superasne
A mleka to nam Duza nie daje tylko chrupki i miecho i te ochydne czerwone i zielone paskudztwa (marchewki, pietruszki, pory, selery) bleeee
Fri pisze: skoro one są 4-miesieczne, to z nich jeszcze niedopieszczone maluszki ...
a Fridzielec naciąga mnie na mleko kocie (w sklepach zoologicznych albo w supermarketach) - reglamentuję jako smakołyk! jeden płaski spodeczek dziennie!bo mi sie rozpuści jak dzidowski bicz!
... eee, za późno... już mi sie rozpuścił...
![]()
mleko kocie zawiera taurynę i ma mniejszą zawartośc laktozy - dzięki temu koty po nim nie biegunkują - a małym kociakom może warto podac od czasu do czasu, bo one intensywnie rosną a to jednak wapń i białkoi ogólnie mniam!
Fri pisze:a ja jeszcze raz poprosze o wklejenie fotek obu Pręgowanych Bestii do podpisu! bo już od dwóch stronic nie widać przesympatycznych mordek brojących a ja się stęskniłam...![]()
ten ciemny cfaniaktaki przystojniacha, że się całkiem serio zastanawiam, czy by Fridy jakims burym pręgusem nie dokocić...
Monika L pisze:Agula cudne preguski ,faktycznie podobne do bohaterów wątku,
Gosiu a czego za stary ile on ma miesięcy?
goska_bs pisze:Monika L pisze:Agula cudne preguski ,faktycznie podobne do bohaterów wątku,
Gosiu a czego za stary ile on ma miesięcy?
Aga pisala ze 8.. ale popracuje nad kumpela
goska_bs pisze:Fri pisze:a ja jeszcze raz poprosze o wklejenie fotek obu Pręgowanych Bestii do podpisu! bo już od dwóch stronic nie widać przesympatycznych mordek brojących a ja się stęskniłam...![]()
ten ciemny cfaniaktaki przystojniacha, że się całkiem serio zastanawiam, czy by Fridy jakims burym pręgusem nie dokocić...
Bo duza nie umie wkleic fotek do podpisu... ciamajda
A do pracy zapomniala sobie skleroza wkleic sciezke do zdjec
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości