Biznes i Serwis. Kochany Tuptus juz za TM :( cudu nie bylo:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 29, 2006 11:23

A fee lizać ja to nie bałdzo lubie, wiesz co wole mleko, ewentualnie ludzkie dzieci podgryzać w nocy jak śpiom...ale radocha :twisted: Dziś to mnie wygonili z łóżka bo sie wierciłem a TŻ-ta bolał ząb i to nie ja a on sie wiercił :twisted:. Mniammm se kawy siorbnołem jak duża poszła po cukier - dobłe:D
Wrrr...........udusze Rudzielca musiałam klawe zminic bo mi zalał kawą :placz: i co ja teraz pić będę ...Oskubieoskalpuje i wystawie na aukcje :x
Ostatnio edytowano Śro mar 29, 2006 11:27 przez Czarna Agula, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Czarna Agula

Od: Wto lis 22, 2005 22:25

Post » Śro mar 29, 2006 11:25

goska_bs pisze:
Monika L pisze:o to super, a jak cudny to większe szanse :) , Gosiu koleżankę postaw przed faktem dokonanym powiedz ,że masz dla niej ładnego i mądrego kociaka ,biedulek potrzebuje bardzo domku i jak ona go nie weźmie to niewiadomo co się z nim stanie, takie teksty działaja na mojego TŻ :wink: więc na kobietkę chyba tym bardziej ,kibicuję akcji adopcyjnej ,mocno trzymam kciuki :ok:

MOnia kolezanki nie moge poganiac.. bo jak powiedziala cierpi nad strata Serwisa... ktorego ja zabieram

Gosiu i o to chodzi to tak jak z miłościa najlepszym lekarstwem jest druga miłość :wink: , a tutaj drugi kociak ,moim skromnym zdaniem zainteresowanie z Twojej strony bedzie bardzo na miejscu zabierasz Serwisa a ofiarujesz noewgo piękniuch, proszę pokażcie zdjęcie :)

Monika L

Od: Śro wrz 21, 2005 14:53

Post » Śro mar 29, 2006 11:28

goska_bs pisze:To ja Biznes
Rudi Duza nei daje sie lizac i podgryzac po szyi Mowi ze jestem kot zboczuch (i ze mam odruch ssania - w wieku 4 miesiecy???)
a Serwisowi to dala sie dzis lizac nigdy wczesniej on jej nie calowal .. a dzis...czujem siem nieszczesliwy

mój zboczuch czasem chwyta mnie za biust i zaczyna ugniatać :oops: wtedy mówię:
"sorry Romeo, możesz tak nawet do jutra ale nie napompujesz nawet kropleki, co innego z kartonika w lodówce..." :twisted:
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Śro mar 29, 2006 11:42

Obrazek
Tadam... oto Tabik i moja Oti jeszcze u Pani Basi w Choszczówce.
Tabik oczywiście rozrabia a to "niewiniątko" to Otylcia
Obrazek

Czarna Agula

Od: Wto lis 22, 2005 22:25

Post » Śro mar 29, 2006 12:10

Czarna Agula pisze:A fee lizać ja to nie bałdzo lubie, wiesz co wole mleko, ewentualnie ludzkie dzieci podgryzać w nocy jak śpiom...ale radocha :twisted: Dziś to mnie wygonili z łóżka bo sie wierciłem a TŻ-ta bolał ząb i to nie ja a on sie wiercił :twisted:. Mniammm se kawy siorbnołem jak duża poszła po cukier - dobłe:D
Wrrr...........udusze Rudzielca musiałam klawe zminic bo mi zalał kawą :placz: i co ja teraz pić będę ...Oskubieoskalpuje i wystawie na aukcje :x

Eeee lizanie Duzej jest superasne :)
A mleka to nam Duza nie daje :( tylko chrupki i miecho :D i te ochydne czerwone i zielone paskudztwa (marchewki, pietruszki, pory, selery) bleeee :twisted:
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Śro mar 29, 2006 12:17

Monika L pisze:Gosiu i o to chodzi to tak jak z miłościa najlepszym lekarstwem jest druga miłość :wink: , a tutaj drugi kociak ,moim skromnym zdaniem zainteresowanie z Twojej strony bedzie bardzo na miejscu zabierasz Serwisa a ofiarujesz noewgo piękniuch, proszę pokażcie zdjęcie :)

Zdjecia i cale info przekazalam :)
Ale obawiam sie ze Kotecek dla kolezanki dla stary :( ona chce takiego 4 msc
Popracuje nad nia :) tylko czekamy na aktualne fotki
Obrazek

goska_bs

Post » Śro mar 29, 2006 12:19

goska_bs pisze:Eeee lizanie Duzej jest superasne
A mleka to nam Duza nie daje tylko chrupki i miecho i te ochydne czerwone i zielone paskudztwa (marchewki, pietruszki, pory, selery) bleeee

skoro one są 4-miesieczne, to z nich jeszcze niedopieszczone maluszki ...
a Fridzielec naciąga mnie na mleko kocie (w sklepach zoologicznych albo w supermarketach) - reglamentuję jako smakołyk! jeden płaski spodeczek dziennie! :twisted: bo mi sie rozpuści jak dzidowski bicz! :twisted: ... eee, za późno... już mi sie rozpuścił... :ryk:
mleko kocie zawiera taurynę i ma mniejszą zawartośc laktozy - dzięki temu koty po nim nie biegunkują - a małym kociakom może warto podac od czasu do czasu, bo one intensywnie rosną a to jednak wapń i białko :P i ogólnie mniam! :spin2:
Obrazek

Fri

Post » Śro mar 29, 2006 12:49

Agula cudne preguski ,faktycznie podobne do bohaterów wątku,
Gosiu a czego za stary ile on ma miesięcy?

Monika L

Post » Śro mar 29, 2006 12:50

Fri pisze: skoro one są 4-miesieczne, to z nich jeszcze niedopieszczone maluszki ...
a Fridzielec naciąga mnie na mleko kocie (w sklepach zoologicznych albo w supermarketach) - reglamentuję jako smakołyk! jeden płaski spodeczek dziennie! :twisted: bo mi sie rozpuści jak dzidowski bicz! :twisted: ... eee, za późno... już mi sie rozpuścił... :ryk:
mleko kocie zawiera taurynę i ma mniejszą zawartośc laktozy - dzięki temu koty po nim nie biegunkują - a małym kociakom może warto podac od czasu do czasu, bo one intensywnie rosną a to jednak wapń i białko :P i ogólnie mniam! :spin2:

Maluszki?? jak mozesz tak o nas mowic!!!! jestesmy KOCURY :twisted:
A ze lubimy sie piescic to inna sprawa :) Najlepiej sie piesci na biurku Duzej a pozniej spi wtulonym w jej ,,, biust :oops:
Hmmm mowisz kocie melczko?? zaraz obydwa pomruczymy Duzej to moze da sie naciagnac ;)
Obrazek

goska_bs

Post » Śro mar 29, 2006 13:19

a ja jeszcze raz poprosze o wklejenie fotek obu Pręgowanych Bestii do podpisu! bo już od dwóch stronic nie widać przesympatycznych mordek brojących a ja się stęskniłam... :oops:
ten ciemny cfaniak 8) taki przystojniacha, że się całkiem serio zastanawiam, czy by Fridy jakims burym pręgusem nie dokocić... :twisted:
Obrazek

Fri

Post » Śro mar 29, 2006 13:25

Fri pisze:a ja jeszcze raz poprosze o wklejenie fotek obu Pręgowanych Bestii do podpisu! bo już od dwóch stronic nie widać przesympatycznych mordek brojących a ja się stęskniłam... :oops:
ten ciemny cfaniak 8) taki przystojniacha, że się całkiem serio zastanawiam, czy by Fridy jakims burym pręgusem nie dokocić... :twisted:

Bo duza nie umie wkleic fotek do podpisu :oops: ... ciamajda ;)
A do pracy zapomniala sobie skleroza wkleic sciezke do zdjec ;)
Obrazek

goska_bs

Post » Śro mar 29, 2006 13:26

Monika L pisze:Agula cudne preguski ,faktycznie podobne do bohaterów wątku,

Aga pisala ze 8.. ale popracuje nad kumpela :)
Obrazek

goska_bs

Post » Śro mar 29, 2006 13:31

goska_bs pisze:
Monika L pisze:Agula cudne preguski ,faktycznie podobne do bohaterów wątku,

Aga pisala ze 8.. ale popracuje nad kumpela :)

to tez jeszcze dziecko, a zaleta jest ze po zabiegu, pracuj :lol:

Monika L

Post » Śro mar 29, 2006 13:40

Gosiu, ja tylko tak cichutko przypomnę, że koty nie powinny jeść żadnych cebulowatych, w tym pora.
Fajnie, że zabierasz chłopaków do siebie :) .
Kłólewna Inka i Księciunio Salutek

Kid

Od: Sob lis 01, 2003 0:29

Post » Śro mar 29, 2006 13:55

goska_bs pisze:
Fri pisze:a ja jeszcze raz poprosze o wklejenie fotek obu Pręgowanych Bestii do podpisu! bo już od dwóch stronic nie widać przesympatycznych mordek brojących a ja się stęskniłam... :oops:

Bo duza nie umie wkleic fotek do podpisu :oops: ... ciamajda ;)
A do pracy zapomniala sobie skleroza wkleic sciezke do zdjec ;)

Duża niech wejdzie w jeden ze swoich wcześniejszych postów zaopatrzonych w zdjątko - tam jest ścieżka poprzedzona tagiem [img], niech skopiuje ścieżkę razem z oznaczeniami tagowymi a potem niech wejdzie w profil u góry, tam gdzie ikonka logowania, i niech wklei to w miejsce podpisu
powinno zadziałać, jeśli nie działa - niech Duża sprawdzi, czy nie błąkają się jakieś niepotrzebne spacje...

a wy Budrysy kontrolujcie, czy aby Duża postepuje według wskazówek!

zazdroszczę, ciesz się kotami w pracy póki możesz - mi w pracy tego właśnie straszliwie brakuje... :cry: a najbardziej zimą... :crying:
Ostatnio edytowano Śro mar 29, 2006 14:13 przez Fri, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Fri

[poprzednia][następna]