problem z logowaniem i wysyłaniem wiadomości PW

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderator: Estraven

Post » Śro mar 29, 2006 8:50 problem z logowaniem i wysyłaniem wiadomości PW

mam problemy ze swoim kontem. bardzo czesto system nie chce mnie zalgowac, prawie zawsze musze to robic dwa, trzy razy, zanim sie uda. po drugie, juz nie raz zaznaczalam opcję "loguja automatycznie przy wejsciu na forum" i automatycznie loguje mnie tylko kilka pierwszych razy, potem znow mam problemy z zalogowaniem wogole.

do tego moje wiadomosci PW do innych uzytkownikow nie są wysylane :( od doby dwie wiadomosic PW, ktore chce wyslac siedzą w folderze "do wyslania" i nic. kiedy wiadomości te wyślą się?co mam zrobic? zależy mi na ich szybkim wyslaniu..

help!!!

anie

Od: Czw sty 19, 2006 19:30

Post » Śro mar 29, 2006 8:56 Re: problem z logowaniem i wysyłaniem wiadomości PW

anie pisze:kiedy wiadomości te wyślą się?

Kiedy adresat je odbierze.

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30

Post » Śro mar 29, 2006 8:56

co do logowania to nie mam pojecia

ale te wiadomosci "się wyślą" w momencie' gdy osoba' do której wysyałaś je odbierze, to juz nie jest zależne od Ciebie
Australia jest jak otwarte drzwi, za którymi majaczy błękit. Wychodzimy ze świata i wkraczamy w Australię.(D.H.L.)

Keti

Od: Pt wrz 13, 2002 11:44

Post » Śro mar 29, 2006 9:50

Keti pisze:
ale te wiadomosci "się wyślą" w momencie' gdy osoba' do której wysyałaś je odbierze, to juz nie jest zależne od Ciebie

aha :) no prosze, jakie proste :) dzieki :D

anie

Od: Czw sty 19, 2006 19:30