Sonia i Otis - zamykamy wątek - pamiątkowe wpisy str. 100!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 27, 2006 17:50

Ale im dobrze..... Takim kotem chciałabym być..... I piękne są na wiosnę. A oczy ma takie zielone jakby szkła kontaktowe nosiła.....
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Pon mar 27, 2006 17:51

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :love: :love: :love:
twoje koty są tak pięknie jednokolorowe!!! i te oczy Soni... :love:
Agata & Kreska & Jeż
Obrazek Obrazek

agacior_ek

Od: Pon wrz 05, 2005 9:23

Post » Pon mar 27, 2006 17:53

Slonko_Łódź pisze:Ale im dobrze..... Takim kotem chciałabym być..... I piękne są na wiosnę. A oczy ma takie zielone jakby szkła kontaktowe nosiła.....

No właśnie, ja tak w ramach reinkarnacji, jeśli można sobie życzyć, to bycie kotem w moim własnym domu. Państwo szaleją na moim punkcie, a ja mogę się tylko z okna w okno przenosić na słoneczku się wylegując.

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Pon mar 27, 2006 18:40

izaA pisze:zaraz się okaże, że nasz "wyjątkowy" Otis to zwykły tajski dachowiec :wink:

jest tak piekny, że choćbys sie upierała przy dachowcu, to i tak będę się nim zachwycać Obrazek

evanka

Od: Pt gru 13, 2002 16:16
Lokalizacja: miasto wojewódzkie na prawach powiatu, a nawet gminy

Post » Pon mar 27, 2006 18:58

Bengala pisze:jest tak piekny, że choćbys sie upierała przy dachowcu, to i tak będę się nim zachwycać Obrazek

Chwileczkę prosze się nim tak nie zachwycać to mój idol i zastrzegam sobie prawo do zachwytów. :twisted:
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Pon mar 27, 2006 20:49

Iza, w końcu kociszczom wątek założyłaś :D
A mówiłas już im jakie są sławne, i że mają taki jakby własny adres internetowy? :lol:
Obrazek

gocho80

Od: Pon paź 10, 2005 21:16

Post » Pon mar 27, 2006 23:29

safiori pisze:
Bengala pisze:jest tak piekny, że choćbys sie upierała przy dachowcu, to i tak będę się nim zachwycać Obrazek

Chwileczkę prosze się nim tak nie zachwycać to mój idol i zastrzegam sobie prawo do zachwytów. :twisted:

spytam właścielki, co ona na to :roll:

evanka

Od: Pt gru 13, 2002 16:16
Lokalizacja: miasto wojewódzkie na prawach powiatu, a nawet gminy

Post » Wto mar 28, 2006 7:38

Pytaj pytaj jest rezerwacja. :wink:
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Wto mar 28, 2006 8:09

Iza zdjęcia jak zwykle cudne :love: :1luvu:!!!

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Wto mar 28, 2006 8:43

O, a ja dopiero teraz znalazłam ten wątek :oops:
Izuś, koty przepiękne :1luvu:
I bardzo sie cieszę z takiego finału dokoceniowych zawirowań :D
mam nadzieję, ze u nas kiedyś też taka sielanka zapanuje
ObrazekObrazek

bechet

Od: Śro sie 24, 2005 9:54

Post » Wto mar 28, 2006 8:54

Witam!
Sledziłam wszystko o Twoich kotkach.Niedawno(miesiąc temu)musiałam przygarnąć 2 letnią kotkę a mam 12 letnią kotkę. Ta starsza bardzo to przeżywa.Mam pytanie czy Twoja Sonia też była na ciebie zła, moja na mnie buczy jak tylko ją chcę wziąść na ręce, czy jest szansa że kiedyś się to zmieni? Jak byś miała czas to możesz zajżeć do mojego tematu "Radości i rozterki" bo nie chcę tu powielać to co tam piszę .
dzięki.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Wto mar 28, 2006 10:18

Ale cudnie, tyle osób tu zajrzało, normalnie, oczom nie wierzę :oops:

Odpowiem jednym postem po kolei:

Gosiu: one wiedzą wszystko o forum, bo dzięki właśnie forum mają się tak świetnie - nie jedzą W i KK tylko Acankę, są wykastrowane a nie przyczyniają się do powiększania stadka kocich pseudorasowców (a były takie zamiary wobec Soni, żeby ją raz dopuścić i zostawić córeczkę :oops: ), są we dwoje i się przyjaźnią...no może tylko pozostała część rodziny nie jest zadowolona, że mama im komputer okupuj i się zapisywać muszą 8)

Bengala: uśmiechnęłam się, bo swego czasu, kiedy Safiori przesyłała walentynkowe serduszka dla Otisa, to on akurat nalał mi na wykładzinę w sypialni, bo mu w niedzielę rano żwirek zaśmierdział i musieliśmy lecieć do marketu po świeży :evil: Tego dnia gotowa byłam wysłać go do Safiori w kartonie bez dziurek, byle tylko stracić go z oczu...tak więc znając mnie i Otisa byłabym ostrożna w wypowiadaniu się na temat gorących uczuć do tego francuzika :twisted: Poza tym, rozmawiałyśmy o poszukiwaniu otisowego klona na drzewach w Starej Miłośnie i okazało się, że na forum pojawił się akurat dorosły klon do oddania 8) Faktem jest, że Safiori sobie zastrzegła, że jakby Otis miał stracić nasz dom - to ona po niego przyjeżdża :wink: Czyli potwierdzam rezerwację, aczkolwiek, chyba prędzej znajdę jakiegoś klona na drzewie :lol: Oczywiście jest mi ogromnie miło, że są fanki otisowego wdzięku i to w jego wątku. Powiem Wam na uszko, że wśród naszych znajomych zdecydowanie większe zachwyty odbiera Sońka, tym bardziej jest mi miło :oops:

Witajcie Bechet i Tika!!!! i zaglądajcie do nas czasem :wink:

Zunia zaraz zajrzę do twojego wątku :D U nas Sonia pokazywała nam jak bardzo nas kocha, zrobiła się bardziej przytulasta i wdzięczna, na przykład jak zamykaliśmy się razem w sypialni wieczorami. Oczywiście zanim wpadła w depresję :cry:

izaA

Post » Wto mar 28, 2006 12:53

Sonia i Otis nareszcie są we własnym wątku, a nie tylko gościnnie u Tiki :D
Piękny zestaw ci się trafił, Izo :)
Poproszę jeszcze 8)
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Wto mar 28, 2006 13:09

W miarę rozwoju wydarzeń - będą dalsze relacje :D
Dopiszę tylko, że dziś rano (starego czasu przed 6 :twisted: ) Sonia wparowała do naszego łóżka (nie lubi spać z nami 8O ) i ze trzy razy liznęła Otisa po czółku :D oczywiście łapka była w pogotowiu, gdyby znów chciał protestować, ale nie, on z lubością przymknął oczyska 8) Oj coś czuję, że jeszcze zobaczę wspólną toaletę.

Mamy dziś słoneczko, więc poranek moje kociaste spędziły wygrzewając brzuszki we wschodnim oknie balkonowym sypialni, teraz jak zajdę do domu, to zapewne zastanę je w południowym oknie kuchennym. W zachodnich oknach balkonowych u dzieci jeszcze nie rezydowały :wink:

Dziękuję wszystkim za odwiedzinki :D

izaA

Post » Wto mar 28, 2006 13:16

cudeńka ,patrząc na Wasze dokocenia mimo tego że nie jest latwo napoczątku to i tak one są później szcześliwe, leżą koło siebie wtulone, nigdy nie myślałam że koty w domu lubia być razem :)

Monika L

Od: Śro wrz 21, 2005 14:53

[poprzednia][następna]