chyba nawet pozdrawialam cie pare stron wczesniej

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
kimi1 pisze:blondyn wysoki? to juz kojarze
chyba nawet pozdrawialam cie pare stron wczesniej
rosyjskieniebieskie pisze:Owszem,
Burma zamieszczona przez TAJDZI została KOTEM PUBLICZNOŚCI. Tytuł ogłoszono w sobotę przed zakończeniem wystawy na podstawie głosów oddanych przez publiczność w sobotę. Było ponad 3000 głosów. Zwycięska BURMA otrzymała 333 głosy.
DevoniasSty pisze:Przeczytalem ten caly watek od poczatku i zauwazylem, ze wielu wystawcow (w wiekszosci nalezacych do Jedynki) bylo niezadowolonych z wystawy. Ja sam spedzilem ponad 30h(piatek,sobota,niedziela) na przygotowania i stewardowanie w ciaglym biegu i napieciu, a pojecie "przerwy" poprostu dla mnie nie istnialo. Oczywiscie zdarzaly jakies wpadki, gdyz bardzo trudno jest zrobic idealna wystawe. Bledy byly najczesciej byly spowodowane wina glownego wlasciciela hali, a nie PFA. Prosze o wiecej wyrozumialosci i powsciagliwosci w swoich wypowiedziach, poniewaz bylem na o wiele gorszych wystawach i nikt ich na forum tak negatywnie nie ocenial.
Wspolpraca z ludzmi zarzadzajacymi PFA jest dla mnie czysta przyjemnoscia i zawsze sluze swoja pomoca ;]
Pozdrowionka dla wszystkich stewardow
tajdzi pisze:O, chociażby ja byłam zadowolona. Zresztą nie tylko ja. A uwagi są od tego, żeby się dzielić. Kolejna wystawa może być przecież jeszcze lepsza
rosyjskieniebieskie pisze:Owszem,
Burma zamieszczona przez TAJDZI została KOTEM PUBLICZNOŚCI. Tytuł ogłoszono w sobotę przed zakończeniem wystawy na podstawie głosów oddanych przez publiczność w sobotę. Było ponad 3000 głosów. Zwycięska BURMA otrzymała 333 głosy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Cat Club Animals i 7 gości