Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Oberhexe pisze:Atka - kastraty mogą startować w BOBach, pod warunkiem, że BIS jest w innym systemie. W tym systemie spomiędzy najlepszego kota dorosłego, kota kastrowanego, młodziaka 6-10 i kociaka 3-6 danej kategorii wyłaniany jest zwycięzca kategorii (Best in Category). Tak było np. w Łodzi w maju, gdzie całą wystawę wygrał kociak NFO
Aga1 pisze:Oberhexe pisze:Atka - kastraty mogą startować w BOBach, pod warunkiem, że BIS jest w innym systemie. W tym systemie spomiędzy najlepszego kota dorosłego, kota kastrowanego, młodziaka 6-10 i kociaka 3-6 danej kategorii wyłaniany jest zwycięzca kategorii (Best in Category). Tak było np. w Łodzi w maju, gdzie całą wystawę wygrał kociak NFO
A od czego zależy wybór kategorii, w której jest prowadzony BIS?
Aga1 pisze:A tak na marginesie: Jeżeli moja Zuza dałaby sie kiedyś wystawiać i sędziowie stwierdziliby, ze ma sznase na przejście przez nowicjat to z ogromną przyjemnością przeczołgałabym ją przez ten nowicjat....
Mysza pisze:Aga1 pisze:A tak na marginesie: Jeżeli moja Zuza dałaby sie kiedyś wystawiać i sędziowie stwierdziliby, ze ma sznase na przejście przez nowicjat to z ogromną przyjemnością przeczołgałabym ją przez ten nowicjat....![]()
![]()
![]()
a ma dostateczną ilość białego na bicolora? Bo europejskie nie maja nieuznanej ilości białego.
Thien pisze:To ja jeszcze tylko sprostuję.
To nie o moim kocie powiedziano że się nie nadaje do hodowli. Moja kicia dostała vg bo według jannick jest za gruba i za ciemna.
To że kotka nie nadaje się do hodowli jannick powiedziała o kotce która już jest hodowlana i miała swój pierwszy miot właśnie z kotem głównego organizatora Jakuba. Moim zdaniem takie stwierdzenie było przesadą, a w dodatku było powiedziane to w taki sposób że hodowczyni poczuła się fatalnie...
rosyjskieniebieskie pisze:OSOBY, KTÓRYCH ZDJĘCIA ZOSTAŁY ZAMIESZCZONE W DODATKU DO GAZETY WYBORCZEJ PROSIMY O KONTAKT Z PFA (BIURO@PFA.COM.PL). MAMY PRZYGOTOWANE MIŁE NIESPODZIANKI W RAMACH PODZIĘKOWANIA.
tajdzi pisze:rosyjskieniebieskie pisze:OSOBY, KTÓRYCH ZDJĘCIA ZOSTAŁY ZAMIESZCZONE W DODATKU DO GAZETY WYBORCZEJ PROSIMY O KONTAKT Z PFA (BIURO@PFA.COM.PL). MAMY PRZYGOTOWANE MIŁE NIESPODZIANKI W RAMACH PODZIĘKOWANIA.łał
to ja już szybciutko piszę, jako reprezentant Kotów Domowych i Małego Klubu Podziwiających Loniakową
O, proszę, jaka skromnisia ze mnie
Jakub, a powiedz proszę, z tym Kociskiem publiczności, to są szanse sprawdzenia jak nasze kociska się plasowały? Strasznie ciekawa jestem, czy nasz sektor wzbudził jakiekolwiek zainteresowanie
I czy możecie w ramach tego, że organizowaliście wystawę, przesłać Pani sędzinie nasze wyrazy sympatii? Koty domowe się kłaniają i chętnie zrobią sobie np zdjęcie zbiorowe i podpiszą się łapkami dla pani sędziny, oby tylko nas jeszcze oceniała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości