i właściwie nic dla kotów jeszcze nie zrobiłam...
nie chciałabym Wam się wpraszać...
ale może mogłabym otrzymać zaszczytne stanowisko Gospodyni Miejskiej
Moderator: Estraven
Dlaczego ja nigdy na żadne spotkanie się nie załapuję..... Jestem teraz jak dalmatyńczyk i zarażam. Muszę kitować w domu.... Tak mi przykro..... Postuluję drugą turę spotkania z myślą o tych, którzy nie mogą teraz. Przepraszam. Tak bardzo chciałam poznać resztę dziewczyn z Łodzi...... Buu....Slonko_Łódź pisze:A ja właśnie wróciłam i mam ospę![]()
![]()
![]()
magicmada pisze:Georgina, mam malutkie mieszkanie, ale jesli nie boisz sie ciasnoty i tlumu dzikiego, zapraszam
Magija pisze:Dziewczyny, weźcie ze sobą wszelkie artykuły plastyczne jakie posiadacie, w szczególności pędzelki i farbki też, jakiekolwiek.
Ja przyniosę wino
annskr pisze:Magija pisze:Dziewczyny, weźcie ze sobą wszelkie artykuły plastyczne jakie posiadacie, w szczególności pędzelki i farbki też, jakiekolwiek.
Ja przyniosę wino
Jako artykuł plastyczny![]()
![]()
Mam pięć małych ramek z Ikea i trzy jakieś takie maleńkie, wezmę.
Magija pisze:melduję, ze ramki zakupione, uff udało mi sie jednak kogoś wysłać po nienie mam 6 kompletów ramek czyli 18 ramek, w każdym razie doszłyśmy do wniosku, ze nie ma co iść na ilość tylko na jakość
![]()
Dziewczyny, weźcie ze sobą wszelkie artykuły plastyczne jakie posiadacie, w szczególności pędzelki i farbki też, jakiekolwiek.
Ja przyniosę wino
Georg-inia pisze:Magija pisze:melduję, ze ramki zakupione, uff udało mi sie jednak kogoś wysłać po nienie mam 6 kompletów ramek czyli 18 ramek, w każdym razie doszłyśmy do wniosku, ze nie ma co iść na ilość tylko na jakość
![]()
Dziewczyny, weźcie ze sobą wszelkie artykuły plastyczne jakie posiadacie, w szczególności pędzelki i farbki też, jakiekolwiek.
Ja przyniosę wino
to może TZ-ta jako taksówkę zatrudnić, co? niech nas wozi.
też mam dwie "luźne" ramki, to przywlekę...
tylko dalej nie wiem gdzie mam to przywlec...jak już mnie magicmada zaprosiła, to Wam nie popuszczę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości