ODDAM KOTKA

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt mar 24, 2006 14:24 ODDAM KOTKA

Mam do oddania slicznego rudego 2 - letniego kocurka. Mam w domu jeszcze jednego a mam za male mieszkanko dla 2óch:-(( musze jednego oddac. Moj kocurek jest przesympatyczny, bardzo lubi sie przytulac do człowieka. Potrzebuje ciepłego, pełnego miłości domku.

Mieszkam w Warszawie.

Prosze o kontakt mailowy lub tel. 503 69 19 43.

Pozdrawiam,
Kasia
:-)

ka_ska84

Od: Pt mar 24, 2006 14:20

Post » Pt mar 24, 2006 14:28

Dlaczego chcesz go oddać? Małe mieszkanie? Kot naprawdę nie wymaga dużo miejsca ...
Ten drugi będzie za nim tęsknił ...
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pt mar 24, 2006 14:31

Witaj Kasiu ,szkoda że oddajesz kotka 2 lata to już kot,który Was pokochał i przyzwyczaił się , przykro czyta sie takie ogłoszenia gdyż decydując sie na drugiego kotka musieliście brać pod uwage wielkość mieszkania ,

Monika L

Od: Śro wrz 21, 2005 14:53

Post » Pt mar 24, 2006 14:33

przykro, że się tu zarejestrowałaś w celu oddania kocurka :(

Spróbuj to jednak przemyśleć - 2 koty, razem, są zdecydowanie szczęśliwsze
niż jeden, samotny, zwłaszcza w pustym domu.
A poza tym - dlaczego wybrałaś, że akurat tego kotka chcesz oddać? :evil:
To nie fair z Twojej strony, skoro już miszkaliście we trójkę przez jakiś czas.
Naprawdę, 2 koty to niewiele więcej niż 1...

Pozdrowienia
kawa

kawa

Od: Śro mar 19, 2003 20:35

Post » Pt mar 24, 2006 14:36 Re: ODDAM KOTKA

ka_ska84 pisze:Mam do oddania slicznego rudego 2 - letniego kocurka. Mam za male mieszkanko dla 2óch:-(( musze jednego oddac. Moj kocurek jest przesympatyczny, bardzo lubi sie przytulac do człowieka.

Masz takiego cudownego kota, który obdarował Cię swoją miłością i zaufaniem, czyli maxem tego co mógł ofiarować czlowiekowi, a Ty tak po prostu chcesz go oddać :evil:
moja trójka ObrazekObrazekObrazek

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Od: Pt paź 21, 2005 20:03

Post » Pt mar 24, 2006 14:37

wiesz ile kotów potrzebuje domu zobacz w adopcje ,każdy chce kotka małego ,twój jest już domownikiem pomyśl jak pisały dziewczyny o tym drugim ,będą oba nieszcześliwe, napisz jeżli masz jakieś problemy oprócz mieszkana ,bo dla mnie to nie argument ,postaramy sie pomóc,

Monika L

Post » Pt mar 24, 2006 14:51

Rozumiem ze sie denerwujecie...ale moze dziwczyna ma inne powody zeby oddac kota niz pisze(np brak kasy na jedzenie i opieke medyczna nad kotem)...pozatym chyba dobze ze szuka mu domu a nie wyzucila lub odda do schroniska
ps ale przemysl to jeszcze-ja mam 2 koty i psa ale zwierzeta przeciez nie zajmuja niewiadomo ile muiejsca-trzeba bylo o tym myslec jak barlas koty;(

agata-air

Od: Sob mar 18, 2006 22:41

Post » Pt mar 24, 2006 14:56

Agato nikt sie nie denerwuje chcemy pomóc i porozmawiać, a argumenty typu schronisko sa nie na miejscu ,przygarniamy koty z ulicy i leczymy ,ty sama też przecież a nie oddajemy :roll:

Monika L

Post » Pt mar 24, 2006 15:00

przykre to, ale jeśli rzeczywiście jest to jedyne rozwiązanie (zakładam, że właściciel zrobi wszystko, żeby kota nie oddać, a takie ogłoszenie to juz desperacja) to załóż temat ba kociarni i koniecznie napisz, że rudy, daj może zdjęcie i napisz, czy kastrowany.

Ivette

Od: Sob lis 19, 2005 17:05

Post » Pt mar 24, 2006 15:53

Chcialam tylko napisac ze ona chociaz nie zoastawia kota na pastwe losu...na co dzis jestem okroppnie zla-->jak sobie mysle ze moja duske ktos poprostu wyzycil, jak ona sie bala co mogla mysle...to lzy mam w oczach->ona tak potzrebuje czlowieka, jest tak wdzieczna ze ktos ja glaszce mowi do niej, a jakis skurczybyk poprostu ja wyzucil. Cghce jakos zroozmiec osobe ktora oddaje 2 letniego zwierzaka...i cos pozytywnego o niej powiedzec;)
ps. do autorki watku, napisz o co naprawde chodzi bo nie wierze ze o to ze mieszkanie jest za male...DLA KOTA!!!

agata-air

Od: Sob mar 18, 2006 22:41

Post » Pt mar 24, 2006 16:06

dokładnie Agato zgadzam sie z Tobą ja mam kotkę od wrzesnia a ciągle jak pomyślę jakiego miała właściciela to mnie trafia :evil:
odnośnie mieszkania też sie zgadzam,

Monika L

Post » Pt mar 24, 2006 16:20

ka-ska, dlaczego sądzisz, że masz za małe mieszkanie? Po czym to wnioskujesz? Tu sporo osób ma całkiem niewielką powierzchnię i nie dwa, a nawet sporo więcej kotów. mMożna im np. domowymi sposobami skonstruować różne tuneliki, przebieżki, schowanka (sama o takim czymś myślę). My żyjemy tylko w poziomie na podłodze, a koty i w pionie, wysoko, dzięki czemu mają więcej miejsca od nas.
Jeśli nie masz naprawdę innego wyjścia, to oczywiście dobrze, że szukasz mu domu, a nie po prostu wyrzucasz czy oddajesz do schroniska. Tylko, że tu tyle kotów szuka domów, kotów z okropnych warunków czy ze schronisk, że aż żal, że kotek mający dom i kochający go musi szukać nowego :(

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Pt mar 24, 2006 16:32

No comments :twisted:
Jesli bedziesz miala dzieci i nie spelnia Twoich oczekiwan, albo bedziesz miala kryzys finansowy (jak kazda rodzina) - oddasz je komus?
ObrazekObrazekObrazek

skupa

Od: Wto paź 18, 2005 15:15

Post » Pt mar 24, 2006 16:36

skupa pisze:No comments :twisted:
Jesli bedziesz miala dzieci i nie spelnia Twoich oczekiwan, albo bedziesz miala kryzys finansowy (jak kazda rodzina) - oddasz je komus?

Skupa,
czasem warto ugryźć się w język, wiesz...??
Jeżeli dziewczyna się zwróciła na forum, to nie szuka byle jakiego domu, potrzebuje pomocy, wytłumaczenia.
Poczekajmy co odpisze, OK??

Basia_G

Od: Śro paź 02, 2002 15:33

Post » Pt mar 24, 2006 16:38

prosze WAS nie najezdzajcie na tworczynie tego postu az tak bardzo - mimo ze zgadzam sie z wami - trzeba ja poprostu zrozumiec ze ma jakies poważne powody dla ktorych chce oddac kota i pomoc jej
Ostatnio edytowano Pt mar 24, 2006 16:41 przez aassiiaa, łącznie edytowano 3 razy

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

[następna]