Kroweczko wyciskaczu lez, zycze Ci coraz wiecej radosci w kocim zyciu, zdecydowanie mniej grzybka. Jestes bardzo cierpliwym, spokojnym i grzecznym kotkiem
Bo tyle slicznych kotow dookola. Male dlugowlose kolorowe po co komu taka Krowka wlosy troche co prawda zaczynaja odrastac ale i tak nawet jak bylam sliczna taka wyjatkowa z kapnietym uszkiem nie chcial mnie nikt a prosiam wolalam bylam mila wesola przytuasta ale dorosla nie szczegolnie widac ladna a teraz? Jestem zniszczonym kotkiem rodzilam wiele razy zeby jak u staruszki krzywe lapki przepukina za ktora nie wiadomo co siedzi a sprawdzic nie bardzo na razie jest jak dostalam zycie na kredyt nie wiem na ile spie na komputerze duzego razem piszemy doktorat wola na mnie Muchomorka duza smiejej sie wtedy wiem ze nie sa moi wiem ze nikt nie jest moj ale kocham ich bardzo i nie smiem prosic o wiecej
Hej Krówko! Ja tez jestem Krówka wiesz? A właściwie to Cielaczek. Wołają na mnie Młody. Nie martw się kochana. Najważniejsze że jesteś u tej Duzej. Moja duża mi powiedziała ze ta twoja-nietwoja Duża zawsze znajdzie kotu najlepszy na świecie domek. Będziesz go miała. Zobaczysz. I nie mów ze jesteś nieładna. Ja też byłem nieładny. Ale wiesz miłość upiększa. Moi Duzi tez nie sa moi. Ale wiem ze mnie kochają. I dlatego wyzdrowiałem. Będe o tobie myśleć kochana
Twój Człowiek na pewno gdzieś jest i też Cie szuka znajdziecie się. Na pewno. Tylko czasu potrzeba. A na razie dbaj o siebie, zdrowiej i nie smuć się na zapas Jestes dzielną, wspaniałą kotką. Los dał Ci szansę tym razem sie uda! Zobaczysz