Ais, jeszcze raz ogromne dzieki.. Jak widzisz, moge pisac.. i czytac tez.. I bardzo Cie przepraszam za dzisiaj..

edit: zostawilas u mnie dlugopis.. bedzie na Ciebie czekal..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ais pisze:Dzięki, dziewczyny ....
Aniu, już znalazłam w necie że te błędy przy starcie to po tym reinstalowaniu modemu, występują łącznie i nie jesteśmy pierwsze![]()
szukam info czy da się to usunąć ręcznie czy trzeba jeszcze raz windows od nowa.... i szukam też info o pozostałych problemach, dam znać....
przepraszam ze tak wybiegłam ale padałam z nóg, ale teraz mi to spokoju nie daje...![]()
![]()
![]()
Aniu, już znalazłam w necie że te błędy przy starcie to po tym reinstalowaniu modemu, występują łącznie i nie jesteśmy pierwsze![]()
szukam info czy da się to usunąć ręcznie czy trzeba jeszcze raz windows od nowa.... i szukam też info o pozostałych problemach, dam znać....
przepraszam ze tak wybiegłam ale padałam z nóg, ale teraz mi to spokoju nie daje...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ais pisze:siedzę i szukam.
A zrobiłyśmy przy okazji ponad 100 zdjeć![]()
![]()
![]()
wiec nie wiem kiedy je poedytuję .... ale jak mi się uda choć kilka to wstawię do wątku Twoich kociastych.
aniu, spróbuj zrobić coś takiego :
1. Otwierasz: mój komputer, panel sterowania, potem ikonę: system.
2. Otwierasz zakładkę Menedżer urządzeń.
3. Zaznacz napęd CD-ROM i włącz jego ustawienia.(prawym klawiszem myszy albo się pojawi klawisz od razu, nie pamiętam bo ja mam inne windows)
4. Odznacz opcję DMA.
Teraz, kiedy DMA jest wyłączone, komputer powinien działać poprawnie, tj widzieć cd rom.
Może chociaż to sie uda. Chyba że on w ogóle w menedżerze urządzeń nie zobaczy cd romu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Silverblue i 69 gości