Ależ miło i słodko zrobiło się w wątku, lecę zadzwonić do Kameo i do Niny, trzeba wszystko na ostatni guzik dopiąć. Makii, czy ty może ustaliłeś już konkrety z Niną i z Anillą? Odbiory będą na 100% ?

Pozdrawiam Was kochani, Ola.
EDIT: Dzwoniłam właśnie do Kameo... jej TZ, który miałby zabrać Zuzę do W-wy będzie pewien swojego wyjazdu dopiero popołudniu w niedzielę... Tak więc gdyby okazało się, że nie jedzie, to troszkę nieciekawie by ta sytuacja wyglądała

Natomiast jest jedna pozytywna strona rozmowy z Kameo, bowiem jest możliwe, że będzie jechał nie do W-wy, ale do Katowic

To już w ogóle super... za jednym zamachem byłby transport.
Przykro mi... ale w takim razie musimy czekać do niedzieli.
Makii - bądź czujny, wyślę Ci smsa czy transport Zuzi z W-wy jest jeszcze aktualny.
Anilla - w razie czego będzie trzeba Zuzię odebrać w Katowicach, nie wiem o której?
Nina B - w razie gdybyśmy nie skorzystali z Twojej pomocy, i tak dziękuję za pomoc, bez Ciebie nie ruszyłoby się to dalej
Zenia - a Tobie to dziękowałam już chyba setki razy i podziękuję raz jeszcze, bo jesteś cudowną istotką i gdyby nie Ty... to możliwe, że całego tego cudownego zamieszania w ogóle by nie było
Trzymam kciuki, musi się udać