Jak odkarmić kociaki?? Mama nas jednak troszkę kocha ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 17, 2006 22:40

lorraine pisze:Nie dosc ze czarna szylkretka to jeszcze niosla rozjasnienie, boskie ma te dzieci :1luvu:
Skad ja masz? na poczatku watku nic nie znalazlam :( To znajdka?

Dziękuję za komplementy :oops:
Kotka to prezent, jest ze mną już dwa lata. Na początku nic nie pisałam, bo nie było to wtedy ważne. Wtedy myślałam tylko jak ratować szkrabolki

kocianiania

Od: Śro lut 15, 2006 9:06

Post » Pt mar 17, 2006 22:55

kocianiania pisze:
lorraine pisze:Nie dosc ze czarna szylkretka to jeszcze niosla rozjasnienie, boskie ma te dzieci :1luvu:
Skad ja masz? na poczatku watku nic nie znalazlam :( To znajdka?

Dziękuję za komplementy :oops:
Kotka to prezent, jest ze mną już dwa lata. Na początku nic nie pisałam, bo nie było to wtedy ważne. Wtedy myślałam tylko jak ratować szkrabolki

Czyli dzieci rasowe?
Obrazek

lorraine

Od: Pt lis 14, 2003 16:33

Post » Pt mar 17, 2006 23:04

lorraine pisze:Czyli dzieci rasowe?

po ,,persach'' :oops:

kocianiania

Post » Pt mar 17, 2006 23:05

kocianiania pisze:
lorraine pisze:Czyli dzieci rasowe?

po ,,persach'' :oops:

Aha :(
Ale wiecej nie bedzie?
Obrazek

lorraine

Post » Pt mar 17, 2006 23:21

A tatusia nam pokażesz?

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Sob mar 18, 2006 8:20

no własnie- sprawca ciąży pozostał niedoceniony ...jaki ma kolorek ( też miałam kiedyś przez krótki czas taką szylkretę ,niestety musiałam jej znależć inny domek -moja stara kocica nienawidziła jej ,im dłużej tym gorzej było)
Obrazek

zenia

Od: Wto sty 10, 2006 20:26

Post » Sob mar 18, 2006 13:21

Więcej nie będzie ;) Po takich przeżyciach to bym musiała na głowę upaść żeby na taki pomysł wpaść ;) :lol:

A to Pan Tata:
Obrazek

kocianiania

Post » Sob mar 18, 2006 13:25

pan tata bardzo dostojny .. :cat3:

zenia

Od: Wto sty 10, 2006 20:26

Post » Sob mar 18, 2006 13:26

kocianiania pisze:Więcej nie będzie ;) Po takich przeżyciach to bym musiała na głowę upaść żeby na taki pomysł wpaść ;) :lol:

A to Pan Tata:
Obrazek

Śliczny. Twój kocurek? Jak ma na imię? Jak sobie radzicie ze znaczeniem?

Jana

Post » Sob mar 18, 2006 13:35

Kocurek mój, Filemonek ;) Prezent numer 2 :wink: :lol: Filek nie znaczy, trochę z kuwety zalatuje, ale jak się zaraz sprzątnie to nie ma problemu. Ludzie wchodząc do mnie dziwią się, że mam dwa koty i cytuję ,,nie śmierdzi'' ;) Bo jak kot to od razu śmierdzi :roll: Czeka go pozbawienie klejnotów rodowych, ale opieka nad kociakami wyssała z mojego portfela dosłownie wszystko ;) Przebywają razem z kotką tylko pod moim okiem, a większość czasu i tak są oddzielone, bo wyżera kittena kotce i niedługo będzie grubszy niż wyższy :twisted:

kocianiania

Post » Sob mar 18, 2006 14:43

Jego tez masz zamiar wykastrowac, czy bedzie dalej zapladnial inne kotki?

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Sob mar 18, 2006 14:44

kocianiania pisze:Kocurek mój, Filemonek ;) Prezent numer 2 :wink: :lol: Filek nie znaczy, trochę z kuwety zalatuje, ale jak się zaraz sprzątnie to nie ma problemu. Ludzie wchodząc do mnie dziwią się, że mam dwa koty i cytuję ,,nie śmierdzi'' ;) Bo jak kot to od razu śmierdzi :roll: Czeka go pozbawienie klejnotów rodowych, ale opieka nad kociakami wyssała z mojego portfela dosłownie wszystko ;) Przebywają razem z kotką tylko pod moim okiem, a większość czasu i tak są oddzielone, bo wyżera kittena kotce i niedługo będzie grubszy niż wyższy :twisted:

:D
Obrazek

lorraine

Post » Sob mar 18, 2006 14:59

Myszka.xww pisze:Jego tez masz zamiar wykastrowac, czy bedzie dalej zapladnial inne kotki?

Strata klejnotów rodowych czyt. kastracja :wink: Tak czy tak miał być wykastrowany. A innych kotek to on nie zapładnia, bo moje koty są niewychodzące ;)

kocianiania

Post » Sob mar 18, 2006 17:01

kocianiania pisze:
Myszka.xww pisze:Jego tez masz zamiar wykastrowac, czy bedzie dalej zapladnial inne kotki?

Strata klejnotów rodowych czyt. kastracja :wink: Tak czy tak miał być wykastrowany. A innych kotek to on nie zapładnia, bo moje koty są niewychodzące ;)

Szkoda że tę domową mu się zdarzyło - ale dobrze, że tylko raz :)
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Sob mar 18, 2006 19:46

Przykro mi, ale z mojej strony to koniec uprzejmości.

Kocianianiu - jesteś zwykłą rozmnażaczką. Kotkę masz dwa lata, kocura też. Który to miot? Może pierwszy, ale na pewno planowany. Paskudne to. Kociaki oddajesz czy sprzedajesz?

Dodatkowo - nie jesteś nowa, musisz znać to forum, skoro na początku specjalnie niczego nie napisałaś o swojej rozmnażalni pseudopersów. Wiedziałaś, że takie działania są potępiane na tym forum. Dopiero jak zrobiło się miło, wyszło szydło z worka.

Paskudne to wszystko. Rozmnażanie domowej pseudoperskiej kotki, żadna wpadka, tylko planowane i wykonane. Kto wie, czy gdyby nie było problemów z kociakami, nie byłoby następnych miotów. Kto wie, czy te kociaki nie będą się dalej rozmnażać... Kto wie, czy za kilka lat któryś z tych kotków nie wyląduje na ulicy albo w schronisku. Od jakiegoś czasu jest wysyp niechcianych "persów".

Aniu, to wszystko jest obrzydliwe po prostu.

Dopiero co pojawił się wątek o złym traktowaniu nowych na tym forum. Kiedy czytam ten wątek, to mam ochotę łeb urwać.

PS
Jest duże zainteresowanie kociakami. Zainteresowanie ze strony forumowiczów. Jak to świadczy o nas? Tak kochamy koty?!

Jana

[poprzednia][następna]