Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
covu pisze:boze jakie persie cudo
ale czemu kotka nie jest leczona na pecherz albo co tam jej dolega...
aamms ile z twoich persow sika po katach?? w koncu to typowe dla rasy...![]()
Arcvs pisze:cd: W lecie próbowaliśmy Bezę przekonać do wychodzenia na ogródek, ale dało to mierne rezultaty. Przeprowadziliśmy sterylizację, ale też nie pomogło. W tej sytuacji, mimo dużego stresu z tym związanego i kaca moralnego zmuszeni jesteśmy poszukać Bezie nowego domu. Już na forum pojawiła się ta informacja, ale podaję jeszcze raz wyraźnie: warunkiem oddania Bezy jest umowa, najchętniej w Warszawie lub okolicy. Nie wyobrażam sobie, by był to ktoś "zielony", nie mający wcześniej kota pod opieką. Do czasu znalezienia domu Beza czeka u nas.
PS. Fakt, że NIEKTÓRE kotki perskie "tak mają" (tzn. siusiają poza kuwetę) potwierdziłą swego czasu na antenie TOK FM P. dr Sumińska (a także nasz weterynarz, który ma podobny problem). Myślę, że zmiana otoczenia może spowodować chwilowe nasilenie problemu u Bezy, co należy wziąć pod uwagę, decydując się na adopcję.
aamms pisze:Jestem ciekawa czy obecny opiekun zrobił kici badania sioo, tak jak mi obiecał w rozmowie telefonicznej..
I chciałabym wiedzieć jakie są wyniki tych badań..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości