Słodka Zuzia już w swoim domku :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 14, 2006 8:23

Zuzia nie jest żarłoczkiem, jast bardzo słodką spokojną damą, baaardzo przytulastą. Oprócz podstawiania się pod głaskanie we wszystkim innym zachowuje szklachetny umiar i delikatność :D
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto mar 14, 2006 9:56

To Yenn ma prawie tak samo..... Tylko u niej dotyczy to wszystkiego innego poza jedzonkiem i zabawą :lol: Zuzia jest śliczna......
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Wto mar 14, 2006 10:10

Slonko_Łódź pisze::lol: Zuzia jest śliczna......

Prze śliczna :1luvu:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Wto mar 14, 2006 13:16

No to niech w górze swą urode prezentuje! :)
Obrazek

Amy

Od: Pt lip 22, 2005 19:45

Post » Wto mar 14, 2006 21:26 W zuzianym domku

Witam,
Zuzia dzisiaj wprowadziła się do mojego domku. Jest jeszcze bardzo wystraszona- ukryła się za kuchenką i za żadne skarby nie chce wyjść, ale jest cudownie cudowna!!! Piękna, kochana i przemiła, żadnych fochów i pazurków. Wszyscy zakochani od pierwszego...; no może Czibinka czuje się zagrożona. Na szczęście bie jest to agresja do Zuzy tylko potok miłości do reszty domowników. Podwójna korzyść. :)
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Wto mar 14, 2006 22:01 Re: W zuzianym domku

montes pisze:Witam,
Zuzia dzisiaj wprowadziła się do mojego domku. Jest jeszcze bardzo wystraszona- ukryła się za kuchenką i za żadne skarby nie chce wyjść, ale jest cudownie cudowna!!! Piękna, kochana i przemiła, żadnych fochów i pazurków. Wszyscy zakochani od pierwszego...; no może Czibinka czuje się zagrożona. Na szczęście bie jest to agresja do Zuzy tylko potok miłości do reszty domowników. Podwójna korzyść. :)

:D

Prosimy o przeniesienie na koty.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Wto mar 14, 2006 22:33

Zuzanka ma domek, Zuzanka ma domek, Zuzanka ma domek... wszyscy juz wiedzą, że Zuzanka ma domek?! :lol: :lol: :lol:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro mar 15, 2006 6:45

Zuzka ma domek, ale się cieszę :dance: :balony: :dance: :balony: :dance: :balony: :dance: :balony: :dance: :balony: :dance: :balony:
:D
Domku, gratuluję super kotki :) I pisz nam o niej dużoooo :)

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Śro mar 15, 2006 7:58

Zuzię trzeba wołać po imieniu, do mnie na ogół wychodziła :D
I głaskać, głaskać, głaskać ....... :D
Czekamy na poranne relacje :D

kalewala

Post » Śro mar 15, 2006 8:11

cieszymy się :dance:
Obrazek

zenia

Od: Wto sty 10, 2006 20:26

Post » Śro mar 15, 2006 8:43

Zuzia troszkę niepewna. W nocy przeniosła się do dużego pokoju n a kanapę- chyba, bo druga pannica spała z nami. Nie było awantur, rano też znośnie. Czibina trochę fukała, ale wzięłam na stronę i tłumaczyłam, że jest starszą siostrą i musi się opiekować mniejszą. Swoją drogą nie wiedziałam, że Czibi to trzy koty w jednym w porównaniu do Zuzi. Zuzia będzie miała imię to samo (po pierwsze faktycznie reaguje; po drugie mój synek- 2,5 roku wymawia je cudownie ZIUZIA) Miała nazywać się Batchi - siosta Cziby; ale Zuzia vel Batchi to chyba jeszcze bardziej arystokratycznie. Chciałam zdementować niechęć do facetów TŻ zakochany z wzajemnością. Jutro będziemy robić zdjęcia - bo chcemy dać maleństwu trochę wytchnienia. Nowe miejsce, nowi ludzie - ja też nie lubię.
Obrazek

montes

Post » Śro mar 15, 2006 14:36

Nio bo Zuzia to się zna na facetach, tych odpowiednich to się wcale nie boi :wink: :D

Czekamy niecierpliwie na zdjęcia z nowego domku
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Śro mar 15, 2006 15:30

Informacja na gorąco!! Zuzka była na kolanach TŻ, nie za długo, ale zawsze coś. Jeszcze bardzo wystraszona- głównie przebywa pod kanapą.
Obrazek

montes

Post » Śro mar 15, 2006 15:50

Super!!! :D :dance2: Dużo szczęścia w nowym domku życzę!
Obrazek

Amy

Od: Pt lip 22, 2005 19:45

Post » Śro mar 15, 2006 15:51

Ja bym ją wyciągał na głaskanie - w mnie w pierwszych dniach też się chowała, ale wyciągana nie protestowała, raczej była zadowolona z porcji pieszczot :D

kalewala

[poprzednia][następna]